Împrumuturi Sberbank către persoane fizice

Sberbank este o bancă rusă cu o rețea de sucursale extinsă în toate regiunile țării. Diferă în termeni atractivi de creditare a consumatorilor. Puteți utiliza produsele de împrumut ale Sberbank pentru a cumpăra sau a construi o casă, pentru a cumpăra o mașină, pentru a plăti pentru școlarizare, pentru nevoi personale.

Mașina nu este un lux

Schimbarea masina personala la una nouă sau cumpărarea unei prime mașini cu ajutorul Sberbank nu este dificilă. Oferă programe de împrumuturi pentru achiziționarea de autoturisme și autoturisme uzate, fără a fi rulat direct în magazinele de automobile. Timp de cinci ani, se eliberează împrumuturi de până la 5 milioane de ruble, nu mai mult de 85% din costul mașinii selectate, la o rată de 14,5-25% pe an. Cumpărați Chevrolet Cruze pe credit se va întoarce în două sau trei ore.

O serie de acorduri de parteneriat ale băncii cu cele mai mari companii autohtone și străine din industria automobilelor permit împrumutatului să utilizeze un împrumut de mașină la dobânzi minime și la beneficii suplimentare. Automakers compensa o parte din costul de interes cu o reducere la costul de masina, ca urmare, costul împrumutului 10-15% pe an.

Locuințe proprii

Creditele ipotecare sunt acordate persoanelor fizice pentru achiziționarea unui apartament într-o clădire nouă, pe piața secundară a locuințelor, pentru a plăti pentru o casă individuală. Plata inițială este de 10% din costul locuințelor sau 15% din costurile planificate de construcție. Uneori există o rată a dobânzii preferențială de 10-12,5% pe an, bani pentru construcții este emis la 13,5% pe an.

Este de asemenea propus un program special de creditare ipotecară, care vă permite să primiți sprijin guvernamental și să beneficiați de o rată preferențială, precum și să cheltuiți fondurile capitalului-mamă pentru a rambursa împrumutul. Refinanțarea creditelor pentru locuințe primite în alte bănci se realizează la 13,25% pe an. Pe credit puteți cumpăra un garaj sau o casă de țară la 13-15.5% pe an. Plățile excedentare sunt mici, dacă împrumutul este rambursat rapid.

Credite de consum în numerar

Creditele în numerar pentru orice scop pot fi cheltuite pe cont propriu. Se oferă să le aducă în Sberbank în diferite condiții, în funcție de securitate.

Fără siguranță, ei dau până la 1,5 milioane de ruble timp de 5 ani la 17-22,5% pe an, cu garanția unui alt individ - până la 3 milioane de ruble, de la 16,5-24,5% pe an. Cu un angajament de bunuri imobiliare deținute de împrumutat și co-debitori - până la 10 milioane de ruble, dar nu mai mult de 70% din valoarea obiectului întocmit ca un gaj, timp de 7 ani la 14.5-15.5% pe an.

Pentru proprietarii de ferme subsidiare personale, a fost dezvoltat un program de credit special, în cadrul căruia se poate obține un împrumut de consum de până la 300 mii ruble timp de 2 ani sau până la 700 mii de ruble pe o perioadă de 5 ani. Rata împrumutului este de 14% pe an. Fondurile pot fi cheltuite pentru achiziționarea de vehicule, terenuri, animale, semințe, puieți și în alte scopuri pentru dezvoltarea fermelor private.

Clienții existenți care primesc o pensie sau un salariu la un cont la Sberbank nu au nevoie de o înregistrare permanentă în regiunea de a solicita un împrumut. Sberbank oferă o astfel de categorie de debitori cu alte privilegii: rate reduse ale dobânzii, viteză mare de procesare a cererilor, cerințe minime pentru un pachet de documente. O aplicație lăsată în contul personal al Sberbank-Online pe site-ul oficial al băncii oferă o reducere a ratei dobânzii de 0,5% pe an, precum și o istorie de credit pozitivă.

Lasă Un Comentariu