Cum de a alege accesorii potrivite pentru moda

Pentru a crea o imagine armonioasă a femeilor, cumpărați margele, brățări, pungi, ceasuri, inele și barrete. După începutul noului sezon, ei sunt interesați de modul de alegere a accesoriilor de moda potrivite. Nu este surprinzător, deoarece accesoriul face ca tinuta să fie elegantă și proaspătă.

Alegerea accesorii de moda pentru toamna si iarna

Moda pentru accesorii este imprevizibilă și multifata, ca un caracter al femeii. Accesorii pentru sezonul de iarnă-toamnă sunt create astfel încât femeile de modă să poată reflecta starea internă. Individualitatea este întotdeauna la modă. Dacă astăzi o femeie este un prădător șocant și extravagant, mâine ea este o femeie de afaceri reținută și strictă.

 1. Mănuși. Designerii sunt de părere că este imposibil să creați o imagine frumoasă și la modă de toamnă-iarnă fără mănuși. Ne sunt oferite produse textile, piele și piele de căprioară, decorate cu butoane, fermoare, pietre și elemente spumante.
 2. Curele. Editorii de stil recomandă alegerea cu atenție a acestui accesoriu, deoarece numai produsul potrivit accentuează talia și completează imaginea. Modelele subțiri de centuri care sunt recomandate pentru încadrarea în rochii sau purtate peste vârf sunt considerate cea mai bună opțiune.
 3. Curele de piele și piele extinse. Unele cu catarame masive, altele ca un corset. Prezentate și modele de curele, asemănătoare cu produsele grosiere ale bărbaților.
 4. Eșarfe. Acestea sunt considerate un element integrant al imaginii feminine. Gama de texturi este o varietate uimitoare. Stylistii oferă produse din blănuri, mătase, lenjerie tricotată și bumbac. O eșarfă bine aleasă transformă o îmbrăcăminte plictisitoare într-o îmbrăcăminte elegantă și superbă. Eșarfe de blană aduce senzualitate și sensibilitate imaginii feminine.

A fost rândul de a vorbi despre decorațiuni, fără de care niciun moda nu reprezintă existența. Stilistii si designerii stiu acest lucru, astfel incat ofera bijuterii originale.

Colecțiile noi constau în bijuterii uimitoare, impresionante, interesante și frumoase. Există motive de stil retro, ecouri de clasică și epataj în stil avangardist și futurist.

 • Loviturile din sezonul rece vor fi brățări mari și masive. Aceste accesorii atractive și vizibile sunt prezente în fiecare colecție. Pentru a crea brățări, designerii au folosit curele de piele, plăci metalice, piele și blană și plastic.
 • În toamnă și iarna, femeile la modă trebuie să poarte haine calde, designerii le-au permis să poarte brățări peste tunici și pulovere. Bratara mare arata superba pe fundalul unui costum de afaceri sau al unei tricouri casual tricotate.
 • Nu stilistii lipsiti de atentie si degetele doamnelor. Ele oferă un sortiment de inele cu pietre mari. În tendință, combinații de produse rotunde și dreptunghiulare recomandate a fi purtate pe diferite degete.
 • Multe inele pe mâna - nu o idee nouă. Stilistii sfatuiesc sa poarte inele pe patru degete. Fiecare deget are un inel.
 • Trendul sezonului rece - bijuteriile masive. Grație și delicate bijuterii decolorate în fundal. Bijuterii la modă pentru gât - margele, pandantive, coliere, medalioane și lanțuri de materiale strălucitoare.
 • Lista accesoriilor pentru gât este mare, iar coroana superiorității aparține colierelor. Ele sunt decorate cu blană, metal, plastic și pietre.
 • Pandantivele și margelele lungi sunt considerate a fi următoarea tendință. Designerii recomandă femeilor la modă să folosească fantezie și să introducă pandantive metalice, chei tradiționale, pandantive sub formă de încuietori, textile, blănuri și lemn în aspectul casual.
 • La vârful popularității broșei sub formă de flori. Ele se potrivesc femeilor încrezătoare și curajoase, care nu se tem când își dau atenția.
 • Dacă vă place bijuterii compacte, acorde atenție produselor sub formă de flori și pe modelul de nuanță de aur. Acestea vor aduce o imagine a imaginii.
 • Chiar și cerceii fantezie au crescut în dimensiune. Produse de diferite forme geometrice, cum ar fi femeile eliberate de moda. Orice accesoriu va completa o rochie de afaceri, o haină elegantă sau o fustă la modă.

Accesorii pentru iarnă și toamnă - stilul și diversitatea. Designerii au lucrat pentru a face ca fiecare femeie de pe planeta să iasă în evidență.

Cum sa alegi accesorii de moda pentru primavara si vara

Accesoriu - un element integrat al dulapului doamnelor. Folosind bijuterii, curele, genți de mână, pălării și batiste, ea umple aspectul zilnic cu culori.

 1. La înălțimea modei, lanțuri, margele și coliere care se disting prin culori strălucitoare și mărimi mari. Stylisti experimentați prin combinarea diferitelor materiale, articole tricotate, pietre, cauciuc și plastic într-un singur produs.
 2. O altă tendință a sezonului sunt cerceii masivi - alungiți, rotunzi sau în formă de picături. Designerii de modă oferă soluții tradiționale care sunt reprezentate de inflorescențe mici și medalioane luminoase.
 3. Nu au fost ocolite moda și inele, dar nu au primit schimbări semnificative. Considerate elemente de modă la modă.
 4. Brățările sunt în stil metalic, dar modelele din plastic și din piele se află și în colecții.
 5. Este greu de imaginat o imagine de primăvară-vară feminină fără ochelari. Acest accesoriu este considerat un subiect de imagine individual. La show-uri de moda au aratat o varietate de optiuni pentru punctele de moda, dar lista de stiluri populare a prezentat "dragonfly", "fluture" si "ochii pisicii".
 6. Capul este diferit de modelele pentru sezonul rece. Sunt oferite paname, pălării și capace de baseball care protejează capul de soare. Un astfel de lucru va sublinia originalitatea și gustul.
 7. Curelele au prezentat multe. Pentru sezonul primăvară-vară sunt prevăzute curele perforate, colorate, textile, țesute, simple și din piele. În plus față de fixarea standard pe baza cataramei, designerii oferă și variante înnodate asemănătoare unui ham colorat.
 8. Designerii au mulțumit doamnelor cu un sortiment de saci la modă. În tendința de îmbinări, produse trapezoidale, pungi sub forma unui plic sau a unui dosar. Fiecare sac prezentat este decorat cu vârfuri, modele sau pietre.
 9. Eșarfe și eșarfe sunt solicitate în timpul iernii, dar au găsit și un loc în dulapul de primăvară-vară. O batistă ușoară este recomandată pentru a fi folosită ca o coafură, iar o batistă elegantă va completa aspectul.
 10. Puteți găsi alte accesorii: voaluri, curele de cap, fire de păr și broșe. Oricare dintre opțiunile enumerate în modă. Unii stilisti propun decorarea capetelor cu diademe si aranjamente florale artificiale.

Editorii de modă au învățat să pună în aplicare lucrările de gândire și fantezie ale femeilor. Dacă vă uitați atent la modelele de accesorii, puteți înțelege că nu există niciun loc în lume pentru imagini plictisitoare și monotone. Apelurile de modă creează și uimesc originalitatea.

Cum sa faci accesorii de moda cu mainile tale

La mijlocul secolului trecut nu au existat designeri și stilisti. Oamenii au făcut accesorii cu mâinile lor. În acele vremuri, saci, eșarfe, margele și broșe au fost realizate manual.

Femeile moderne de fantezie nu sunt mai rele. Dar, din moment ce orice lucru mic poate fi cumpărat în magazin, doamnele nu cred că o fac cu mâinile lor acasă. Stocați-vă pe margele, bucăți și piele rămase, achiziționați materialele necesare în magazin și faceți singur accesoriul.

 • Bandajul tricotat este o mare decorare. Faceți-o ușor, iar iarna se va încălzi și decora imaginea.
 • O eșarfă tricotată vă va ajuta să vă decorați capul. Legați-l pe cap și eliberați capetele din față. Tandemul dintr-o coafură și un accesoriu se va întoarce.
 • Ce ar putea fi mai bine decât o geantă tricotată? Acest articol va completa o rochie festivă sau o rochie casuală. Rochia de seara neagra este combinata cu o mica geanta negru, decorata cu fire de aur. Tricotate la altitudine.

Accesoriile pot fi făcute chiar și de pe patch-uri. Reziduurile fac pungi, eșarfe și pălării. Nimeni nu interzice experimentarea. Combinați pielea, tricotajele și țesăturile cu un model floral într-un singur produs. Coaseți bucățile de țesături cu fire, biciuri subțiri sau panglici din piele.

Dacă faceți un accesoriu, în viitor vor exista idei noi. Folosind bucăți triunghiulare, pătrate și dreptunghiulare, creați modele unice.

Puteți face bijuterii cu propriile mâini, deoarece nu există probleme cu achiziționarea de margele, catarame și alte materiale. Țineți produsul din fabrică în mână, arătați din toate părțile și în doar câteva ore veți face un analog folosind diverse materiale:

 1. margele;
 2. margele;
 3. pietricele;
 4. pene;
 5. Materiale naturale.

Vă sfătuiesc să fixați materialele enumerate cu ajutorul cârligelor, clemelor și pini, cuie, clei, tubuli sau carabină. Porniți fantezia, pregătiți materialul și faceți accesoriile.

Pentru a crea o imagine, faceți un efort, angajați fantezie și conectați un sentiment de stil. Amintiți-vă, hainele alese bine rezolvă jumătate din problemă. Fără o imagine accesorie nu se termină. Prin urmare, femeile de moda cumpără accesorii care aduc șic și stil imaginii. Abundența lucrurilor frumoase vă permite să obțineți unicitate cel puțin în fiecare zi.

Magazinele oferă accesorii în stoc. Genți de mână populare, ghetețe elegante, portofele originale sunt populare. Și centurile merită atenție. Ele diferă în funcție de funcționalitate și scop. La ce am ajuns? Accesoriile ajută la crearea de imagini în care fetele se simt în largul lor.

Vizionați videoclipul: 10 reguli de stil de la Christian Dior. Eleganța înseamnă simplitate (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu