Cum sa alegi o geanta la moda

Este dificil să găsești o fată care nu are o slăbiciune pentru genți de mână. Dacă vorbim despre adevărata fashionista, numărul de saci din dulap este de zeci. În articol, vă propun să vă dau seama cum să alegeți sacul potrivit la modă și elegant.

Cele mai moderne saci de vara si de primavara

Încercați să găsiți o fată în dulap de care nu există o geantă frumoasă și elegantă. Designerii oferă pungi la modă într-un sortiment de modele, stiluri și culori. Expozitiile de moda dedicate sezonului primavara-vara au aratat ca tendintele recente s-au schimbat.

 1. Lănțișoare lungi. Cureaua lungă face punga potrivită pentru purtarea umărului. Lista celor mai notabile produse este reprezentată de cutii de geantă, modele din piele și modele cu decor luminos.
 2. Sacs. Anterior, aceste pungi erau la modă în rândul oamenilor din anumite profesii. Astăzi sunt folosite de doamne de afaceri, femei de modă și studenți. Spre deosebire de mărimea și spațiul mare, această geantă arată elegantă.
 3. Mufe. În cazul în care ghetele mai devreme au fost luate la teatru sau cinema, acum acestea sunt folosite în viața de zi cu zi. La vârf de popularitate pliere produse cu o fantă pentru mână.
 4. Rucsacuri. Elementele de bază ale oricărei colecții sunt rucsaci din piele clasică. Ei trebuie să concureze cu modele luminoase de țesături, decorate cu plastic, metal sau franjuri. Produse cu aspect atractiv sub forma unui portofoliu.
 5. saci de pungi. Modașii preferă astfel de modele pentru capacitate. Designeri combinate spațioase cu estetică. Au folosit modele colorate, broderii, culori strălucitoare și accesorii.
 6. Genți de mână cu lanț. Uită-te elegant și elegant. Dacă în anotimpurile anterioare lanțurile erau decorate cu genți de mână compacte, acum se răsfrâng asupra produselor în vrac.
 7. Pungi plicuri. Produsele care seamănă cu un plic pliabil sunt potrivite pentru transportul documentelor. Lucrurile volumetrice din ele nu se potrivesc. Datorită eleganței lor, ei sunt obișnuiți să creeze un look de seară sau de afaceri.
 8. Pungi din blana. Soluția pentru sezonul de iarnă. Designerii au decis să distrugă mitul. Au jucat în contraste și au prezentat în modelele de colecții pungile de la blănuri cu păr scurt, de culoare maro, bej sau negru.
 9. Ghete de seară. Diferă șic și stil. Deputații de modă le-au decorat cu margele, pietre prețioase, inserții strălucitoare și broderii de aur. Decorul este reprezentat de încuietori metalice și cleme mari.
 10. Genți de mână. În tendința de produse roz, galben și albastru, care sunt capabile să finalizeze crearea imaginii de vară. Dacă vă plac tinuta expresivă, acordați atenție pungilor care combină mai multe culori vii.

Gentile de moda sunt renumite pentru diverse dimensiuni, forme si culori. Designerii au lucrat astfel încât femeia de modă să aleagă o geantă care să se potrivească.

Alegerea sacilor de toamnă-iarnă

Odată cu sosirea sezonului toamna-iarnă, când vremea nu se potrivește cu zilele însorite, femeile se simt trist și deranjante. Pentru a elimina tristețea, ei merg la magazin pentru a cumpăra genți de mână, deoarece cumpărarea ridică spiritele și activează interesul vital.

Dacă mergeți la cumpărături, vă sugerăm să începeți să aflați care saci de modă în iarna și toamna se recomandă să cumpărați.

 • Bag Kelly. A câștigat popularitate în a doua jumătate a secolului trecut și rămâne un accesoriu favorit printre femei. În tendințele modele trapezoidale cu fundul dur și o cataramă de diferite culori.
 • Pielea reptilelor. Modaștii adoră astfel de pungi pentru durabilitate, practică, constrângere și lux.
 • Pungi-sac. Anterior, oamenii au folosit pungi ieftin, portabile și durabile - pungi din piese de covor. Designerii se întorc la elementele de bază, prezentând modele de modă din acest material.
 • Cumpărător de saci. Un produs confortabil, spațios, practic și mare se va potrivi cu o femeie care nu își poate imagina viața fără a vizita magazinul. Un astfel de model va deveni o carte de vizită.
 • Genți, geamantane. Este imposibil să spunem că un astfel de model se va potrivi oricărei doamne, dar fanii de haine non-standard sunt sfătuiți să acorde atenție.
 • Bag-sac. Un accesoriu atipic și extravagant. Acesta subliniază individualitatea imaginii și ajută să iasă din mulțime.
 • Bag-dosar. Un accesoriu indispensabil și la modă pentru o femeie de afaceri. Datorită dimensiunii și cadrului dur, se păstrează aspectul original al documentelor. Proprietarul geantăi de mână arată elegant și elegant, mai ales dacă purtați un costum la modă.
 • Hochete. Stylistii recomanda acest accesoriu romantic in forma de semiluna pentru natura impresionanta si visatorii.
 • Pungi de ambreiaj. În această opțiune, multe lucruri nu se potrivesc, dar se potrivesc cu ușurință în orice stil: romantic, de afaceri sau clasic.
 • Stilul masculin. Pungă pentru femei pentru femei. Produs laconic și multifuncțional cu o mulțime de accesorii și buzunare, potrivit pentru femeile care preferă stilul de afaceri.
 • Tote pungi. Potrivit pentru vizitarea pieței și pentru a merge la un restaurant. Vă sfătuiesc să acordați atenție acestui model femeilor care cheltuiesc din punct de vedere economic "rezerva de aur". Dispune de mânere robuste, o formă dreptunghiulară, mai multe buzunare și un compartiment mare.
 • Stilul Hippie. O varietate de culori, modele și materiale va permite oricărei fete să găsească o geantă pentru sezonul toamnă-iarnă.
 • Geantă de mână pe un lanț. Modelul va completa orice rochie de seară sau rochie la modă.
 • Articole din blana. Furul va fi un punct culminant chiar și genți de mână. Ce să spun despre capodoperele prezentate de episodi de trend.
 • Messenger geantă de mână. Astfel de opțiuni nu concurează cu conducătorii ratingului, dar nu va funcționa pentru a le provoca magnifica.

Dacă alegeți corect, sacul va deveni cel mai bun prieten al tău. De câțiva ani ea va fi mulțumită de prezența și va da emoții pozitive.

Istoria genți de mână

Istoria gențițelor pentru femei a început cu un buzunar. Buzunarele au apărut pentru prima dată pe îmbrăcăminte în timpul lui Ludovic al XIV-lea în secolul al XVII-lea. Mai târziu, s-au obișnuit cu veste și pantaloni. Până atunci, europenii purtau monede în saci mici. Barbatii si-au fixat genunchii la curele, iar femeile s-au ascuns sub fusta.

După apariția buzunarelor, bărbații au refuzat săculețele. Femeile trebuiau să dezvolte linia sacilor. Ei purtau, de obicei, pungi compacte pentru depozitarea obiectelor mici. În Evul Mediu, oamenii păstrau banii într-un "buzunar pentru bine" în centurile lor.

De atunci, oamenii au creat colecții de saci care diferă în mărime și formă. Mersul oricărei persoane în acel moment a fost însoțit de un zgomot de monede.

În secolul al XVII-lea, doamnele purtau rechizite din țesătură, tricotate sau brodate, decorate cu margele de sticlă. Până când se schimbă moda. Genți de mână nu sunt ascunse în buzunare sau sub fusuri, și demonstrat altora.

O sută de ani mai târziu au apărut genți de mână și dantelă numită "Pompadour".

La începutul secolului XX, totul sa schimbat. Fuste lungi cu interceptare în zona genunchiului au devenit la modă. Ca urmare, nu mai este spațiu pentru buzunare, astfel încât dimensiunile pungilor au început să crească. Frumusetele de atunci au cumparat obiecte mari pe o curea lunga. Astfel s-au născut prototipurile accesoriilor moderne de sex feminin.

În Tokyo există un muzeu de genți de mână, în care există trei mii de exponate livrate în Japonia din întreaga lume. Aici puteți admira frumusețea vechilor genți de mână, genți pentru bărbați și pungi de tutun pentru tutun. Există muzee similare în Australia și Olanda.

Barbatii sustin ca geanta pentru femei este un analog al unui garaj. Ei își confirmă cuvintele prin faptul că unele femei la modă reușesc să-și piardă un lucru într-o pungă. Cazuri similare se întâmplă cu bărbații din garaj.

Bag - un lucru practic și important care este prezent în dulapul pentru femei. Accesoriul ajută la finalizarea creării imaginii, făcându-l unic și rafinat. Vă ofer câteva sfaturi utile.

 1. Porți o pungă cu dispoziție. Aceasta va percepe energia pozitivă a celor care înconjoară. Bună dispoziție va radia satisfacție, încredere, prietenie și bucurie.
 2. Pentru fiecare sezon ar trebui să fie o opțiune. Suede și produse textile în timpul iernii este mai bine să nu poarte, pentru că frigul cu ploaie și zăpadă le va face inutilizabile. Nu este potrivit pentru modelele din iarnă și din piele. Ideal pentru sezonul de iarnă - sac tricotat, blană sau din piele.
 3. Nu încercați să puneți lucrurile în geantă dacă sunt mari pentru ea. Cumpărați o pungă de plastic, altfel accesoriul este deformat sau întins.
 4. Mergeți la locul de muncă în transportul public? Cumpărați un sac întunecat, lumina nu va dura mult timp.
 5. Accesoriu elegant alb adecvat pentru mers pe jos, teatre și restaurante. El subliniază feminitatea și sofisticarea imaginii.
 6. Dacă ați cumpărat o pungă obișnuită, faceți-o mai frumoasă prin decor. Cu ajutorul unei batiste ușoare, veți aduce un pic de tandrețe, rafinament și mister în imagine, iar aplicațiile o vor face la modă și elegantă.
 7. Nu ignora lanțurile cheie, pandantivele, pietrele și margelele. Oricare dintre opțiunile de decoruri listate vor umple imaginea cu originalitate.

Le-am spus care saci merită atenție și au oferit recomandări care vor ajuta la alegerea unui accesoriu și la păstrarea aspectului original. Cumpărături plăcute!

Vizionați videoclipul: Cum să îți alegi geanta + What's in my bag (Aprilie 2020).

Lasă Un Comentariu