În cazul în care mai bine pentru a obține un împrumut

De la locul de aplicare pentru un împrumut depinde în mare măsură de condițiile de utilizare a acestuia. Împrumuturile se eliberează în bănci, în organizații de microfinanțare, în uniunile de credit și cooperative specializate, într-o casetă de amanet, direct la un magazin, în reprezentanțe de autovehicule și alte organizații comerciale și de servicii, fie prin poștă, fie prin Internet.

Cooperativele specializate ale cetățenilor

Emiteți rapid bani în uniunile de credit și cooperative. Aici este necesar un garant - o persoană care este gata să garanteze returnarea obligațiilor solicitate. Din documente aveți nevoie de pașaport și de un alt document care să dovedească identitatea debitorului potențial. Perioada de împrumut este mică, nu depășește un an, suma este rareori mai mare de 100-200 mii de ruble.

Unele cooperative de credit acceptă ca garanție mașini sau bunuri imobiliare, ceea ce încetinește procesul de solicitare a creditelor, dar crește suma disponibilă și perioada de rambursare. Există un program individual de rambursare, care este dezvoltat în conformitate cu dorințele dumneavoastră.

Puteți efectua plăți de două ori pe lună, lunar, trimestrial sau imediat la sfârșitul termenului de împrumut. Valoarea dobânzii este de aproximativ 15-100% pe an. Nu uitați de taxele suplimentare pentru acordarea unui împrumut și apartenența la o cooperativă.

A trecut treaba - a obtine banii

Într-o casetă de amanet, suma împrumutului depinde de valoarea proprietății ipotecate. Magazinele de pioni iau aur și bijuterii prețioase, antichități, mașini, aparate de uz casnic și electronice. Gajul, împreună cu documentele de titlu, se află pe teritoriul casei de amanet până la restituirea integrală a sumei. Pentru a răscumpăra proprietatea, este necesar să plătiți obligațiile datorate la un moment dat, luând în considerare dobânzile acumulate în timpul perioadei de împrumut. Dobânzile se calculează zilnic și ajung la 35-700% pe an.

Termenul de rambursare a datoriei este nelimitat, deși în unele case de amanet după câteva luni, proprietatea este pusă în vânzare. Dezavantaje: capacitatea de a pierde proprietatea, un interes ridicat, o sumă mică de împrumut datorită valorii garanției reduse.

Nu puteți plăti la checkout - faceți un împrumut

Magazinele și centrele comerciale oferă posibilitatea de a încheia un contract de împrumut pentru a plăti un drept de cumpărare pe podeaua de tranzacționare. Băncile partenere, ale căror reprezentanți lucrează pe teritoriul magazinelor, sunt selectate în conformitate cu principiul că cu cât mai devreme cu atât mai bine. După cum știți, pentru viteza de împrumut, trebuie să plătiți o rată mai mare. Împrumutul este emis pentru 3-24 luni.

Cu o rată ridicată a dobânzii, în intervalul de 40-100% pe an, banca își compensează propriile riscuri, emite fonduri împrumutate fără o verificare adecvată și pe setul minim de documente. Plățile lunare sunt insuficiente, iar plata pentru bunuri, de exemplu, un prăjitor de pâine, este amânată mai târziu și o puteți folosi imediat.

Clientul nu primește banii pe cont propriu - acestea sunt creditate în contul magazinului, iar împrumutatul rămâne cu contractul de împrumut și elementul selectat.

Lasă Un Comentariu