Cum să cumpărați un credit Chevrolet Cruze pe credit

Pentru a obține un împrumut de mașină și pentru a cumpăra un Chevrolet Cruze, puteți contacta orice dealer auto care oferă acest model sau o bancă care are un program de împrumut auto.

Costul mașinii, în funcție de configurație și loc de cumpărare, este de aproximativ 500-650 mii de ruble (prețurile sunt la începutul anului 2015). Atunci când cumpărați pe credit, va trebui să faceți o plată în avans de 10-50% din valoarea automobilului. Împrumuturile auto sunt emise pentru 1-7 ani, în funcție de condițiile băncii. Cerințele obligatorii pentru programele de credite pentru autoturisme sunt plata asigurării CASCO și transferul unui vehicul TCP către bancă.

Cumpărarea Chevrolet Cruze pe credit prin intermediul autoturismului

Dacă alegerea dvs. este o vizită la o reprezentanță auto, sarcina de obținere a unui împrumut este mult simplificată. Dealerii auto cooperează cu mai multe bănci, unde puteți aplica în același timp și puteți obține un împrumut fără să vizitați o organizație de credit.

Alegeți un Chevrolet Cruze în configurația potrivită, solicitați un împrumut în cabină, arătați pașaportul și permisul de conducere. În câteva minute, veți primi un răspuns din partea băncii, veți plăti o plată în avans, veți plăti pentru asigurare, veți semna contractul de cumpărare și de vânzare, contractul de credit, contractul de garanție și contractul de asigurare și - veți ridica mașina. Toate etapele apar într-un singur loc și într-un timp scurt, ceea ce va economisi semnificativ timp și efort.

Personalul de distribuție vă va ajuta să aranjați documentele necesare pentru achiziționarea, împrumutul și asigurarea auto. Va rămâne să facă parte din costul mașinii pe propria cheltuială și să semneze un contract. Reprezentanțele auto oferă condiții speciale pentru achiziționarea de autoturisme pe credit: o reducere a costului, servicii suplimentare, servicii post-garanție gratuite, o reducere la asigurare, o rată a dobânzii redusă la o bancă parteneră sau anvelope de calitate ca cadou.

Creditele auto au o rată ridicată de provizioane și cerințe minime pentru împrumutat. În 1-2 ore puteți rezolva complet problemele organizaționale și puteți lăsa salonul deja în spatele volanului unei mașini noi.

Dezavantajul este un număr mic de oferte de împrumut. Dacă băncile care colaborează cu o anumită reprezentanță auto refuză să aprobe o cerere, va trebui să căutați un dealer de autovehicule care are spre vânzare un Chevrolet Cruze, dar lucrează cu alte organizații de credit.

Efectuarea Chevrolet Cruze pe credit printr-o bancă

Dacă preferați să mergeți pe cealaltă parte și să aranjați mai întâi un împrumut într-o bancă și apoi să semnați tranzacția de cumpărare și de vânzare, procedura durează mai mult timp. În primul rând, trebuie să găsiți o bancă care să fie gata să împrumute suma lipsă, să prezinte un pachet de documente pentru examinare, să obțină aprobarea pentru cerere și numai atunci să caute un dealer auto sau un vânzător care vrea să vândă Chevrolet Cruze.

Banca poate refuza în faza de examinare a cererii sau după verificarea documentelor care confirmă solvabilitatea debitorului potențial. Refuzul poate apărea și în timpul căutării și ofertei unei mașini adecvate pentru achiziționarea căreia este solicitat un împrumut.

Avantajul de a lucra direct cu banca va fi un termen mai avantajos și mai flexibil de împrumut. Un client care are un card bancar sau o istorie de credit pozitivă are dreptul la o reducere și la o rată a dobânzii preferențială. Mărimea avansului poate fi mai mică de 10%, ceea ce este imposibil atunci când se solicită un împrumut de autoturism prin intermediul unui dealer auto.

Noul proprietar va trebui să viziteze separat, iar compania de asigurări să emită o politică CASCO pentru pachetul de risc relevant, iar autoturismul trebuie să fie furnizat ca garanție pentru împrumutul solicitat. Vindem masina la rambursarea integrală a împrumutului nu va reuși.

Banca creditorului, ca și în cazul unui împrumut ipotecar, poate solicita garanții suplimentare de rambursare a împrumutului auto, de exemplu o garanție sau o asigurare de viață a împrumutatului, ceea ce va crește costul solicitării unui împrumut.

Procesul de obținere a unui împrumut de mașină pentru achiziționarea Chevrolet Cruze prin intermediul băncii va dura de la câteva ore până la câteva săptămâni, deoarece banca solicită deseori informații suplimentare, solicită documente suplimentare pentru familiarizarea cu persoana, reputația și nivelul venitului debitorului.

Cum de a cumpăra un Chevrolet Cruze pe credit - alegerea unui pasionat de mașină, oferirea de sfaturi nu are rost. Indiferent dacă vă decideți să economisiți peste plată atunci când faceți un împrumut de mașină direct în bancă, sau pentru a economisi timp și nervi făcând un împrumut fără probleme inutile la distribuirea de mașini nu este principalul lucru. Este important să rețineți că împrumutul va trebui rambursat și că mașina poate fi utilizată imediat fără economii mari.

Vizionați videoclipul: Prima zi de şcoală : #3Chestii (Decembrie 2019).

Lasă Un Comentariu