Cum să luați un împrumut de consum VTB 24

Banca VTB24 se compară cu Sberbank din Rusia în ceea ce privește atractivitatea condițiilor de furnizare a produselor de credit - rate relativ scăzute ale dobânzii, lipsa garanțiilor, capacitatea de a primi sume mari, abordarea flexibilă a clienților băncilor actuale.

Cerințele imprumutatului

Pentru ca VTB 24 Bank să poată prelua un număr de clienți împrumutați, este necesar să se respecte un set specific de cerințe, printre care:

  • Cerința de vârstă. Este instalat în funcție de podea. Bărbați între 25 și 65 de ani și femei cu vârsta cuprinsă între 21 și 65 de ani. Pentru unele produse de împrumut, limitările dvs. - puteți emite doar un VTB24 - Skolkovo cu vârsta cuprinsă între 25 și 50 de ani.
  • Înregistrarea în birourile regionale VTB24. Este recomandabil să aveți o înregistrare permanentă în orașul care solicită un împrumut.
  • Angajarea oficială. Durata totală a serviciului ar trebui să depășească 1 an, la ultimul loc de muncă - cel puțin 3 luni. Necesită venituri regulate confirmate.

Pentru a obține un împrumut de consum VTB24, puteți obține cu un pașaport. Lucru numai clienții băncii. Ceilalți debitori potențiali au o listă mai lungă de documente. Pe lângă un pașaport, veți avea nevoie de confirmarea angajării oficiale (o copie certificată a înregistrării locurilor de muncă), nivelul venitului oficial (certificat de venit sub forma unei bănci sau 2-PIT pentru ultimele 3 luni), ID militar (pentru bărbați până la 27 ani). Banca poate solicita, de asemenea, alte documente, de exemplu, documente privind componența familiei, formarea împrumutatului, proprietatea deținută etc.

O istorie de credit pozitivă și o bună reputație a debitorului vor spori șansele de aprobare a aplicației în VTB24.

Procedura VTB 24 de procesare a împrumuturilor

Aproximativ reprezentând probabilitatea obținerii unui credit de consum la VTB24 și examinarea tuturor cerințelor, trebuie să completați o cerere. Formularul de cerere este transmis direct oricărei sucursale a băncii sau prin intermediul internetului pe site-ul oficial.

Răspunsul la cererea va fi raportat de către angajatul VTB24 prin chemarea debitorului în 1-2 zile. Dacă este necesară o decizie pozitivă pentru a vizita banca în persoană și a aduce documente pentru a verifica datele din chestionar. În cursul zilei, banca va raporta decizia finală privind împrumutul.

Ofițerul de împrumut întocmește un contract de împrumut, după semnarea căruia debitorul va primi suma solicitată, dacă a îndeplinit toate condițiile - o garanție, o plată în avans, o asigurare sau o garanție.

Lasă Un Comentariu