Cum și unde este mai bine să calculați creditul de consum

Dacă doriți să știți în avans cât va costa un împrumut și ce este plățile excedentare, puteți utiliza mai multe metode pentru calcularea unui împrumut de consum:

Calculul împrumutului pe site-ul oficial al băncii

Calculul creditului de consum se realizează cel mai bine pe site-ul oficial al băncii selectate. Acolo puteți completa o cerere online pentru un împrumut. Tot ce aveți nevoie este internetul și un computer. Și în acest caz, datele de calcul ar putea să nu fie suficient de precise și când, după ce ați primit aprobarea inițială, mergeți la bancă, s-ar putea dovedi că condițiile de creditare sunt complet diferite de cele originale.

Acest lucru se întâmplă din diverse motive, de exemplu, nu ați confirmat datele specificate în cerere sau mărimea salariului oficial în contul de profit și pierdere este mai mică decât ceea ce obțineți de fapt. Poate exista un alt motiv: întrebările privind cererile nu sunt suficient dezvoltate și nu iau în considerare toate subtilitățile și criteriile pe care banca le utilizează pentru a evalua potențialii debitori.

Vizitați banca

Cea mai bună opțiune pentru calcularea unui credit de consum este o vizită personală la o sucursală a băncii. Principalul lucru nu este să vă fie frică de oamenii care îl reprezintă. Consultantul, în conformitate cu ofertele curente, cu normele interne de politică de creditare și cu ratele aplicabile, va calcula parametrii împrumutului după completarea cererii și trimiterea tuturor documentelor.

Vă puteți familiariza cu mărimea ratei dobânzii și a plății totale excedentare numai după aprobarea cererii. Toate calculele vor fi corecte și similare cu condițiile în care banca semnează contractul de împrumut.

Pentru a primi un răspuns de la bancă, va trebui să așteptați de la mai multe ore până la câteva zile, dar nu vor exista surprize neplăcute în acordul de împrumut. Puteți anula creditul înainte de a semna contractul, dacă nu sunteți mulțumit de condițiile propuse. Dacă ați semnat și ați decis să reziliați contractul, veți avea nevoie de ajutorul nu numai de un avocat, ci și de judecători.

Este posibil să se calculeze mărimea plății excedentare a împrumuturilor de consum și în mod independent, dar este greu de ghicit despre toate trucurile băncii și despre costurile suplimentare, care sunt menționate doar în mici dimensiuni în contractul de împrumut. Cu toate acestea, în conformitate cu legislația în vigoare, banca creditorului este obligată să notifice debitorul înainte de a emite un împrumut cu privire la costul total al împrumutului, dar încearcă să facă acest lucru în ultimul moment, când pare imposibil să renunți la bani deja în mâini.

Vizionați videoclipul: Este potrivit creditul bancar pentru afacerea ta? (Decembrie 2019).

Lasă Un Comentariu