Există bănci care nu verifică istoricul de credit?

Cum să găsiți o bancă care nu verifică istoricul de credit și va emite un împrumut în cazul încălcărilor comise anterior la împrumut?

Băncile nu verifică istoricul de credit dacă nu doriți acest lucru

Niciun bancar nu verifică istoricul de credit fără consimțământul împrumutatului. În cererea de împrumut există un element special care indică fie dreptul băncii de a verifica dosarul de credit, fie cererea de verificare a clientului. Fără un astfel de element, creditorul nu are dreptul de a solicita date personale de la Biroul de istorie a creditelor.

Dacă nu doriți ca băncile să vă sapă în trecut, puteți refuza notând răspunsul "nu" la întrebarea: "vă deranjează să cereți un istoric de credit" sau scrieți manual că nu permiteți acest lucru când vă verificați identitatea. Un refuz în scris de a verifica istoricul împrumuturilor nu va garanta că banca nu va verifica relațiile cu alte bănci prin propriile sale canale, deoarece a încredințat cecul serviciului de securitate.

Un astfel de comportament amenință, în majoritatea cazurilor, refuzul de a emite un împrumut, deoarece banca va considera că aveți ceva de ascuns, iar reputația dvs. ca debitor este departe de a fi perfectă.

Ce bancă să contactați cu un istoric de credit rău?

Pentru a crește șansele de a obține un împrumut, merită să alegeți inițial o bancă care nu este interesată de problemele trecute cu creditorii.

Cele mai puțin organizații loiale care oferă împrumuturi expres în câteva ore. Rata la astfel de împrumuturi este mult mai mare decât la produsele standard, atunci când decizia se bazează pe informații complete despre identitatea debitorului potențial. Creditele urgente pot fi obținute cu o rată mai mică dacă colectați în prealabil cel mai complet set de documente și furnizați un certificat de venit și o copie a registrelor de lucru. Aceste informații vor ajuta banca să afle mai multe despre solvabilitate și să reducă riscul, ceea ce va afecta în mod pozitiv condițiile de creditare propuse.

O altă modalitate de a reduce riscurile și de a crește probabilitatea de a nu verifica istoricul de credit. Pentru a face acest lucru, trebuie să contactați banca, unde primiți un salariu, lucrați ca ofițer de poliție sau arheolog. De exemplu, Sberbank va verifica istoricul interacțiunii cu acesta atunci când participă la un proiect de salarizare și va lua în considerare cererea în câteva minute. În consecință, nu există nicio chestiune de verificare a istoricului și a solicitării în BIC.

Soluția la dificultățile financiare poate fi apelarea la banca care emite cărți de credit. Limita de credit emisă pe card va fi mică, însă dacă utilizați cardul în mod regulat și plătiți datoria în timp util, puteți cere să măriți limita.

De regulă, după 3-6 luni de utilizare a cardului, limita poate fi mărită de la câteva zeci de mii la 100 mii de ruble și mai mult.

Cartea de credit rațională va permite accesul la fondurile împrumutate de 1-3 ani și nu va trebui să se adreseze din nou băncii. Folosirea oportunităților din perioada de grație va economisi pe plățile de dobânzi.

Inutil să spun rău istorie de credit?

Dacă nu doriți să utilizați fonduri împrumutate la o rată a dobânzii mai mare, contactați o bancă care oferă condiții mai bune pentru împrumut, dar cu siguranță vă va verifica istoricul de credit.

Sfaturi utile. Dacă într-adevăr au existat probleme cu rambursarea obligațiilor față de organizațiile de credit în trecut, indicați sincer acest lucru în chestionar sau într-o conversație personală cu un ofițer de împrumut și explicați motivele încălcării condițiilor contractuale. Acest lucru poate afecta aprobarea cererii, dar va crește încrederea băncii în dvs., în calitate de debitor.

O dovadă importantă a decenței va fi dovada documentară a motivelor întârzierii, de exemplu, o înregistrare a concedierii de muncă, a concediului medical, a unui certificat de divorț, a unui certificat de nicio pretenție din partea fostului creditor până în prezent.

Dovediți că problemele care au cauzat întârzierea, au rezolvat și ați găsit deja un nou loc de muncă cu plată înaltă, recuperate sau cu dificultăți familiale cu experiență. Atunci când vina înregistrării negative din dosarul de credit se află pe banca însăși sau întârzierea sa produs din motive tehnice, puteți primi o confirmare scrisă din partea fostului creditor.

Vizionați videoclipul: Stergere Radiere Din Biroul De Credit Cum Si Cat Dureaza Avocat Cuculis (Martie 2020).

Lasă Un Comentariu