Este posibil să obțineți un împrumut garantat cu bunuri imobiliare în Sberbank?

Un împrumut garantat cu proprietăți imobiliare în Sberbank este emis la o rată scăzută și în condiții acceptabile. Cum se obține și este într-adevăr?

Condiții de creditare

Dimensiunea împrumutului variază de la 1 la 10 milioane de ruble sau de la 25 la 255 de mii de euro sau de la 35 la 355 de mii de dolari. Principalul lucru este că mărimea împrumutului nu depășește 70% din valoarea garanției.

 • Puteți utiliza împrumutul de până la 7 ani, perioada minimă este de 3 luni. Dacă există o înregistrare temporară, împrumutul este acordat pentru o perioadă care nu depășește perioada de înregistrare temporară.
 • Rata dobânzii variază de la 14,25% pe an la primirea unui împrumut în ruble și până la 13,4% în valută străină. Rata redusă de 12,85% și 12,05% pe an este oferită clienților salariați ai Sberbank din Rusia.
 • Amenda pentru întârzierea următoarei plăți obligatorii este de 0,5% din valoarea plății. Pedeapsa se percepe zilnic până când suma necesară este plătită în rambursarea împrumutului. Nu este necesar să trageți, ceasul este în funcțiune, timpul este în desfășurare și interesul crește.
 • Emitere, rambursare anticipată și transfer de fonduri făcute fără comisioane. Suma împrumutului este creditată integral în contul sau cardul împrumutatului, deschis la Sberbank, prin transfer bancar.
 • Deoarece securitatea obligatorie poate fi orice proprietate: rezidențială sau nerezidențială, comercială sau chiar terenuri deținute de împrumutat din dreptul de proprietate sau o terță parte care va oferi proprietatea ca garanție pentru obligațiile solicitate. Este obligatoriu să se garanteze că persoana care se află într-o căsătorie oficială cu împrumutatul (dacă este disponibilă).

Cerințe pentru un împrumutat potențial

 1. Cetățenia Federației Ruse.
 2. Înregistrarea permanentă sau temporară în oricare dintre regiunile țării.
 3. Vârsta potrivită - 21-75 ani. În vârstă de 75 de ani, împrumutatul trebuie să ajungă nu mai devreme de momentul rambursării împrumutului solicitat.
 4. Durata totală a serviciului este de 1 an și lucrează pentru angajatorul actual timp de cel puțin șase luni. Profesia nu este importantă: atât DJ, cât și polițiștii pot lua credite. Pentru clienții salariați, Sberbank oferă privilegii - experiență în locația actuală de trei luni, durata totală a serviciului - șase luni.

Pachet de documente necesare

Pașaportul solicitantului cu o notă privind locul de înregistrare permanentă (pentru înregistrarea temporară este necesar un document separat care să confirme acest lucru).

 • Formularul de cerere completat manual de către o sucursală a băncii sau pe site-ul oficial al Sberbank.
 • Ajutați 2-NDFL pentru ultimele 6 luni sau un certificat sub forma băncii. Pentru clienții salariați nu este necesar să se dovedească solvabilitatea și să se producă documente suplimentare.
 • Recordul de muncă (copie certificată de angajator).
 • Documente privind subiectul gajului, care confirmă dreptul de proprietate și permit evaluarea valorii de piață. În cazul în care ipoteca este oferită de proprietăți rezidențiale, solicitantul trebuie să confirme că are o locuință diferită, un extras din casa sau un certificat de proprietate asupra unei alte proprietăți rezidențiale.

Sberbank poate solicita, de asemenea, alte documente, certificate și certificate, deoarece încearcă să învețe cât mai mult despre solicitant și să evalueze cu atenție riscurile în furnizarea de fonduri împrumutate.

Termenul de examinare a cererii pentru un împrumut garantat cu bunuri imobile nu durează mai mult de 10 zile de la data depunerii unui pachet complet de documente. În practică, termenul pentru obținerea sumei necesare poate fi amânat pentru câteva luni. În plus față de documentele în cauză, banca va solicita o concluzie privind piața și valoarea garanției proprietății de la un evaluator independent, poate recomanda emiterea unei polițe de asigurare de viață și de sănătate a împrumutatului sau a unui element gajat.

Este destul de simplu să obțineți un împrumut de la Sberbank pentru securitatea imobiliară, trebuie doar să aveți răbdare și să cheltuiți energia pentru executarea unui pachet de documente. Nu uitați de plățile suplimentare în favoarea terților și organizațiilor (pentru evaluarea imobiliară va trebui să plătească singure).

Lasă Un Comentariu