Cum să coaseți o cravată pentru bărbați - instrucțiuni și videoclipuri

Oamenii tratează o cravată diferit. Unii cred că subliniază individualitatea persoanei, alții - că acest accesoriu este unul dintre atributele importante și indispensabile și este obligatoriu pentru oamenii de afaceri. Totul se rezumă la un singur lucru: o cravată nu va ieși din modă, atâta timp cât există oameni care încearcă să sublinieze individualitatea, să iasă din mase.

Legați-vă cu elastic

Legați-vă pe o bandă elastică este ușor de a coase dacă aveți abilități de cusut. Veți avea nevoie de un model ușor de găsit pe Internet și de guma în sine. Acest model este popular numit "hering", deoarece este îngust și în formă seamănă cu corpul heringului.

Pentru a transfera modelul este suficientă foaie de format A4. Modelul este format din patru părți: partea principală, nodul, partea din față a benzii elastice și partea de căptușeală (colțul de căptușeală). Pentru a coase o cravată în 37 cm, luați o bucată de material 40x40. Tăierea este utilizată pentru partea de căptușeală, iar lipirea este utilizată pentru partea centrală. De obicei este interlining cu care cravata deține forma.

Modelul se bazează pe model și se pliază de-a lungul liniei de pliere. Tăiați cu atenție și răsturnați pentru a marca linia de căptușeală. Materialul este tăiat de-a lungul unei linii oblice. Pentru aceasta, o bucată de pânză este așezată și o diagonală este trasată de-a lungul căreia modelul este orientat.

Modelul este gata, treceți la partea principală a lucrării.

 1. Aplicați o bază de adeziv în față, apoi o călcați cu un fier fierbinți pentru al modela.
 2. Îndoiți-vă de-a lungul liniei de pliere și coaseți, întoarceți-o și fierbați-o cu un fier astfel încât cusatura să fie chiar în centru.
 3. Coaseți golurile.

Eraserul este format din trei părți. Partea din față a țesăturii principale și cele două părți laterale ale unei gume de in.

 1. Partea frontală împreună cu fierul și ruloul. Pe ambele părți, luați guma și coaseți.
 2. În această ordine, faceți lucrul cu partea de nod, pe care o cusați pe o parte pentru a forma o buclă.
 3. Conectați detaliile cravată și nod. Coaseți țesătura la cotele de cusătură superioară.

Rămâne să treacă partea principală în gaura formată de partea nodului și să formeze un nod. Obțineți o cravată decentă.

Cravată înnodată

Mai întâi selectați materialul și așezați modelul. Sa menționat mai sus că există modele pe internet. Dacă există dificultăți în formarea modelului, răspândiți cravată veche, pe care nimeni nu o purta de mult timp. Acesta va deveni un șablon pentru noul.

model

Faceți un model: o lungă parte a cravată și un mic detaliu, de aproximativ 10 cm lungime (partea interioară). Nu uitați de țesătura de amortizare și luați în considerare cotele de cusătură, aproximativ un centimetru.

cusut

Coaseți detaliile. Rabatați detaliul de sus de-a lungul cravată și fixați locul adăugării cu știfturi. Apoi, coaseți manual marginile pliate cu ușurință, astfel încât cusăturile din exteriorul cravată să nu fie vizibile. Nu pierde din vedere un detaliu important: puneți un colț din căptușeală pe partea principală și coaseți-l, apoi dezactivați-l și călcați-l.

Bucla

Un pas mai mult în croitorie este looping. Tăiați o fâșie de țesătură în 4 cm, asigurați-vă că ați oblicat și pliați partea frontală spre interior, fixați cu știfturi. În centrul benzii, puneți o linie, apoi întoarceți piesa și mergeți cu fierul. Coaseți bucla astfel încât să profitați de stratul superior, fixați firele peste buclă bine. Rămâne să se conecteze capetele largi și înguste ale cravată. Fiercați accesoriul finit. Ready din nou!

Edge de prelucrare

 1. Pe baza cravată, trageți o linie care marchează marginile colțurilor și trageți de asemenea o linie pe căptușeală (liniile ar trebui să se potrivească una câte una).
 2. Mergeți de-a lungul liniilor cu un fier, marcați clar colțul, aspectul ulterior depinde de el. Apoi, pune pe partea din față a bazei, cu fața în colțul de căptușeală, aliniați în mod clar colțurile, securizate cu ace.
 3. Cusatura de la colț până la marginea bucății, măsurați din nou unghiul, subliniind-o.
 4. Coaseți a doua parte ca prima, întoarceți colțul și călcați. Cusătură laturile colțului, întoarceți din nou designul colțului și fierul.

Instrucțiuni video

Se va dovedi marginea frumoasa si ingrijita a unui colt de cravata.

Cum de a lega cravata

Luați în considerare o modalitate simplă de a lega o cravată.

 1. Înfășurați o cravată în jurul gâtului, partea largă ar trebui să fie pe partea dreaptă și mai lungă decât partea îngustă. Partea largă va parcurge parțial formarea nodului.
 2. Cu mâna dreaptă, luați capătul larg și răsuciți-l pe cel îngust (partea largă este trecută prin îngust).
 3. Împingeți partea îngustă până la capătul părții înguste de la dreapta la stânga. Legați partea largă a cravată.
 4. În fața nodului, faceți o bucla și întindeți o parte largă prin el.
 5. Strângeți bucla și îndreptați nodul.

Adânc înțepenit!

Am cusut o cravată cu mâinile lor

O cravată este o bandă îngustă de țesătură care este înnodată în diferite moduri în jurul unui guler de cămașă.

Un fapt interesant: pentru prima dată, o astfel de cravată a apărut în Europa în secolul al XVII-lea, pentru a fixa colierele unei cămăși. Ca un detaliu decorativ al dulapului a început să perceapă mai târziu. Astăzi a introdus un cod strict de îmbrăcăminte pentru evenimente sau evenimente sociale, unde nu puteți apărea fără un "fluture".

Coaseți mai ușor decât cele de mai sus, este suficient să dețineți elementele elementare ale coaserii. Există mai multe opțiuni pentru coaserea fluturilor.

Prima opțiune

Va fi nevoie de mai multe patch-uri de material, 50x13,5 cm - partea principală, 50x2 cm - pentru fixare, 8x4 - detalii transversale. Aveți nevoie de un set special de dispozitive de fixare pentru o cravată.

 1. Îndoiți martorul cu jumătate de fața în jos și coaseți marginea.
 2. Porniți partea din față, fier. Fierul astfel încât cusătura de îndoire să fie deplasată cu 1 cm.
 3. Fierul de pe piesa de prelucrat ține cont de mijlocul și de ¼ lungimea piesei de prelucrat.
 4. Linia trimestrială trebuie fixată cu o cusătura, plecând de la margini cu 1 cm și formând un arc astfel încât tăieturile să se suprapună cu câte 3 cm.
 5. Coaseți o cusătură zig-zag de-a lungul centrului, ceea ce permite formarea cu ușurință a unei pliuri, care trebuie fixată cu cusături de mână.
 6. Scratch tesatura pentru a fixa zayuyutit la marginile de 0,5 cm, pliate în jumătate și coase.
 7. Pentru detalii legate de cruce, pe o parte, fierul cu 1 cm, pe de altă parte, cu 0,5 cm.
 8. Îndoiți detaliile de-a lungul și din nou călcate, nu puteți cusuta și utilizați un adeziv special pentru țesături.
 9. Asamblați piesele finite, fixați elementele de fixare pentru o cravată cu cusături de mână și puteți încerca o rochie.

A doua opțiune

Mai întâi, luați o măsură (circumferința gâtului) sau utilizați dimensiuni standard.

 1. Deschideți panglica de 35 cm și 5 cm lățime, pliați de-a lungul cu fața în jos. Coaseți marginile și ieșiți.
 2. Coaseți marginile benzii, feriiți bine și coaseți banda de contact, astfel încât banda să se poată închide în inel.
 3. Coaseți 2 detalii: o bandă largă de țesături de 23x4 cm și o grosime de 7x1,5 cm.
 4. Formați un "fluture" dintr-o bandă largă de țesături. Pentru a face acest lucru, coaseți-l într-un inel și pliați arcul (este format astfel încât cusătura să fie în spatele acesteia, exact în mijloc).
 5. Coaseți arcul, formând pliuri. După arc, coaseți la banda principală lungă și îngustă și coaseți o bandă scurtă peste arc.

Gata gata! Dacă materialul este fabricat din mătase neagră, copia va fi rafinată.

Culorile culorilor

Mazăre potrivită pentru evenimente oficiale. Formele geometrice vor crea o imagine relaxată. O cravată într-o cușcă se potrivește într-un cadru non-de afaceri și arată bine cu o haină de mătase sau o flanelă. Modelul modelat va ajuta la crearea unei imagini de afaceri.

Amintiți-vă, legăturile sunt potrivite pentru a se potrivi cu culoarea, dacă cămașa este întunecată. Dacă este plină și lumină, legați solidul auxiliar și invers.

Vizionați videoclipul: Crochet hat and scarf very easy set DIY (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu