Cum să alegi și să ai grijă de blugi la modă

Este dificil de contestat faptul că blugii sunt haine elegante și practice care sunt în mod necesar prezente în dulapul unui fashionist. Dacă ridicați haine noi, învățați mai întâi cum să alegeți blugi potriviți și cum să aveți grijă de ei.

Cum de a alege blugi de femei

Jeansul a reușit să intre în lumea modei și nu intenționează să renunțe la poziții. Stilurile, nuanțele, contururile și liniile se schimbă anual. Să vedem cum să alegem blugi de femei, combinate cu adidași, adidași, pantofi de balet și pantofi.

Stylistii au pregatit surprize si detalii care fac din blugi salbatic, salbatic sau romantic. Dacă nu puteți alege un model potrivit, achiziționați mai multe produse și arătați imaginație.

Să vorbim despre culori.

 • Gray. Grey jeans în tendință. Stilul joacă un rol minor.
 • Albastru. Nunta profundă și nobilă de albastru este curată și fără impurități. Pe aceste blugi arata divorț și scuffs.
 • Albastru deschis. Pentru a-și face viața și a face să se joace, este suficient să adăugați blugi cu tonuri luminoase și contrastante.
 • Mint. Dacă sunteți o persoană sublimă, această nuanță aeristică vă va permite să vă ridicați și să vă bucurați de prospețime.
 • Culori strălucitoare. Puteți cumpăra blugi în galben, coral sau verde.
 • Combinația dintre albastru și alb. Potrivit pentru persoanele care își amintesc de clasici.
 • Metal. Punctul culminant al sezonului va fi materialul metalic. Aceste blugi sunt o personalitate șocantă și extraordinară potrivită. Rele relevante vor fi nuanțele de argint, bronz și platină.

Acum hai să vorbim despre amprentele de modă. Modelul Literate face blugi, ca o fusta denim, un lucru unic si neobisnuit.

 1. Motiv de floare. Bujorii, musetelii, trandafirii și alte flori creează o stare de vară și dau un pic de sensibilitate și dragoste imaginii.
 2. Modele animalistice - leopard, șarpe, tigru și zebră, în tendință.
 3. Nu mai puțin relevante sunt petele cu pete.
 4. Dacă doriți ca oamenii să vă privească la picioare, luați blugi cu abstracție.
 5. Moda salută luminoase și de contrast, dar desene monocrome au o armată mare de fani.
 6. Nu uitați de combinațiile contrastante, datorită cărora hainele devin pline de viață și frumoase. Jeansul arată inteligent, a cărui față este albă și spatele - negru.

Luați în considerare stilurile.

 • Câteva sezoane la rând, la înălțimea blugilor de modă. Este recomandat să purtați modele potrivite pentru fetele subțiri, acestea nu se vor potrivi cu pyshechek.
 • Blugi drepți sunt la modă. Unele femei de moda ii considera plictisitoare, dar daca le adaugam cu accesorii, un luminos si o incaltaminte, arata excelent.
 • Femeile la modă cu picioarele subțiri și lungi, vă recomand să acordați atenție blugi strânse cu lungimi scurte. Minunate frumuseti nu se potrivesc.
 • Pentru a crea un aspect tineresc, răutăcios și proaspăt, vă sfătuiesc să vă uitați la iubiți de blugi. Va fi necesar să le completeze cu adidași și de sus.

Voi acorda o atenție detaliilor. Chiar și modelul obișnuit și necomplicat se transformă într-o capodoperă.

 1. Scuffs arata proaspat, iar moda denim a gasit un loc pentru ei.
 2. Punctul culminant al imaginii va fi găurile artificiale în tur. Principalul lucru este că tăieturile au o dimensiune optimă, altfel blugi la modă vor arăta ca niște cârpe vechi.
 3. Broderia cu aplicație a scos un loc la soare. Pietrele au dispărut în fundal.
 4. Manșoanele și articolele similare arată neatent. Există o anumită lumină în acest sens, iar moda îl salută.
 5. Am relevanța inserțiilor din piele. Ele se găsesc pe genunchi, șolduri, fese.
 6. Accesorii neobișnuite, luminoase, dură și îndrăznețe. Designerii au prezentat o varietate de modele cu nituri, bolțuri și lanțuri. Arată original.

Jeansul este divers, frumos și original. Orice femeie, indiferent de vârstă, tip de activitate și gusturi, îți va umple dulapul cu modele excelente.

Cum de a alege blugi bărbați

Jeans - îmbrăcăminte versatilă, care este prezentă în orice dulap al unei femei sau al unui bărbat.

 • Varianta de vară sunt modele albe sau produse cu sloturi. Dacă doriți ceva extravagant, acordați atenție blugilor albite.
 • Hainele albe sunt potrivite doar în timpul verii, și chiar și așa este capricios. Prin urmare, designerii au pregătit pentru bărbați blugi gri.
 • În tendința de blugi albastru care sunt potrivite pentru a lucra sau a vizita prieteni. Modelele clasice sunt combinate cu cămăși monotone.
 • Pentru dandii urbane care doresc să seducă fete, există modele drepte sau înguste. Dacă reușiți să găsiți mărimea potrivită, blugi vor sublinia cifra. Este adevărat că purtarea acestor produse asigură un stomac plat.
 • Bărbații care nu se pot lăuda cu o figură impecabilă vă sfătuiesc să căutați o opțiune potrivită printre modelele de tăiere liberă.
 • Între extremele există un compromis - un clasic direct. Aceste blugi se potrivesc bine pe corp și sunt purtate cu plăcere.
 • Modelele bărbaților plăc cu surprize și extravaganță. În colecțiile de designeri există produse cu inserții și patch-uri. Dacă nu vă place aceste pantaloni, se oferă o alternativă. Acestea sunt blugi cu culori diferite.
 • Punctul culminant al sezonului va fi cătușele. Pentru băieți și bărbați care doresc să combine mai multe tendințe, potriviți blugi cu manșete și tăieturi artificiale.

Cu blugi bărbați mai ușor, pentru că ei merg cu nimic. Este suficient să strălucească o mică fantezie și totul se va întoarce. Unele modele par scandaloase sau obișnuite. Nu vă grăbiți să le aruncați, noul sezon este timpul pentru experimente îndrăznețe.

Ce sunt blugi pentru copii la modă

Jeansul a fost mult timp răspândit din cauza practicanței. Din cauza dragostei universale, designerii de moda le acorda o atentie speciala. Blugi blugi nu fac excepție. În dulapul copilului, acestea sunt în mod necesar prezente în mai multe exemplare.

Potrivit designerilor, este dificil să se creeze produse pentru copii. Această activitate este atât de provocatoare și de interesantă, deoarece gusturile copiilor sunt schimbabile.

Jeans pentru băieți

Anterior, cumpărarea unui blugi de baiat a fost ușoară, dar acum modelele elegante sunt oferite în sortiment și dorința de a ieși din mulțime face necesară monitorizarea tuturor tendințelor de modă.

 1. După cum arată statisticile de vânzări, produsele cu talie joasă au scăzut din modă, la fel cum blugi pentru copii multicolori sunt de cărămidă și nuanțe de culoare brun deschis.
 2. Popularitatea a primit blugi slabi și alergând. Punctul culminant al celei de-a doua opțiuni este o centură largă. Se potrivesc cu băieții înalți și subțiri.
 3. Hrănitorii tineri de modă recomandă să se uite la blugi, pantaloni scurți sau modele clasice. Datorită dungilor, cusăturilor colorate și a altor accesorii, acestea vă permit să ieșiți în evidență.
 4. Schema de culori este mai mare decât oricând. Lista de nuanțe este prezentată în culori gri, albastru închis, alb, bej și albastru.

Jeans pentru fete

Ce puteți spune despre blugi pentru fete? La vârf de opțiuni de popularitate subțire.

 • Modelele simple fără lanțuri și stras strălucitoare sunt considerate relevante.
 • În vara, stilistii recomanda purtarea blugilor de culoare albastra cu fante mici. Există mai multe culori pentru toamnă. Produse populare roz, albastru, verde și portocaliu.
 • În ajunul sezonului de iarnă, blugi prietenului vor ieși la prima poziție a maratonului la modă. Această opțiune pune accentul pe feminitatea, grația și fragilitatea unui mic model de modă.

Colectând într-un singur material informațiile complete despre blugi pentru copii sunt problematice. Dar, am încercat să acord o atenție deosebită aspectelor principale ale modului de denim pentru copii.

Zilele în care blugi erau haine de zi cu zi și de lucru sunt în urmă. Astăzi, îmbrăcămintea denim servește purtătorului în excursii, în birou, la șantier, la petrecere și la plimbare.

Cum să aibă grijă de blugi

Pentru a-mi proteja blugi de soarta nefericită, am decis să vorbesc despre îngrijirea denim și să împărtășesc sfaturi utile.

 1. Nu expuneți la curățarea chimică, o vopsea instabilă se va spăla rapid.
 2. Nu recomand să vă îmbibați mult timp, detergenții vor afecta umbra materialului, iar fitingurile metalice - se vor oxida.
 3. Dacă intenționați să vă spălați mașinile cu blugi, întoarceți-le spre interior și fixați butoanele. Opțiunea ideală este de a pune hainele denim într-o plasă de spălat.
 4. Indiferent de tipul de spălare, sunt interzise pulberile cu efect de albire.
 5. Folosiți cu atenție dedurizatoarele de apă dură. Spălați vinul sau altă pată uneori extrem de problematică, dar dacă nu doriți să stricați hainele, acționați cu atenție.
 6. Dacă nu există nici o mașină de spălat și spălați-vă blugii cu mâna, nu le deșurubați mult. Așteptați scurgerea apei. Dacă timpul este strâns, rotiți-l într-o rolă și strângeți.
 7. Jeansul nu se poate călca dacă se îndreaptă înainte de uscare. Vă recomandăm să călcați cu umezire. Pe astfel de pantaloni săgețile netede nu sunt acceptate.
 8. Articolele de fundal - buzunare, decorațiuni, manșete, fără călcare, nu arătau neglijabile. Tratați-le cu o tifon ușor umedă.

Denimul este un material rezistent, dar are nevoie de îngrijire adecvată, altfel hainele ceremoniale vor deveni instantaneu o haină de producție.

Vizionați videoclipul: STIL. Cum sa-ti gasesti propriul stil (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu