Cum să alegi costumele de afaceri la modă pentru femei și bărbați

Costum de afacere - un element important al imaginii feminine. În această rochie este o adevărată femeie de afaceri. Dacă mai mergeți să lucrați în alte haine, asigurați-vă că acordați atenție costumelor la modă și vă voi spune cum să alegeți costume de lux pentru femei și chiar bărbați.

Cum de a alege costume de moda pentru femei

În dulapul oricărei femei, fie că este o femeie de afaceri, fie că este o adevărată fashionistă, ar trebui să existe un costum: strict, în vrac, pantalon sau fustă.

 • Pentru femeile de afaceri pentru care confortul este important, vă sfătuiesc să acordați atenție pantalonilor. Modelele se caracterizează prin design concis, linii clare și culori calme.
 • În primăvară și vară într-un costum cu o jachetă este prea fierbinte. Prin urmare, designerii propun înlocuirea părții superioare a bluzei, tunicii sau vârfului.
 • Dacă nu vă place fuste sau pantaloni, atenție la lumina și pantaloni scurți frumoase. Cu toate acestea, nu toți șefii au permisiunea să apară la locul de muncă în astfel de haine.
 • Nu ignora costumele cu amprente. Ele sunt realizate din material ușor și completează imaginea cu tonuri bogate. În partea de sus poate fi reprezentată o bluză, o tunica sau o jachetă, iar pantalonii sau pantalonii de jos.
 • Pantaloni topiți și alungiți. Considerată a fi o tăiere zburătoare, îngustă și dreaptă. Pantalonii sunt combinați cu o jachetă elegantă.
 • Costumul, care include un top scurt, este o soluție pentru o femeie care intenționează să se odihnească după o zi lucrătoare. Există variante pentru ocazii speciale. Sunt stricte, luxoase și festive.
 • Modă nuanțe sunt reprezentate în gri, negru, alb și albastru. Moda nu interzice purtarea de costume și mai multe culori strălucitoare - galben, turcoaz, albastru, roșu.
 • Stylistii sunt sfătuiți să poarte costume al căror vârf este diferit de cel de jos în culoare. Principalul lucru este că piesele sunt în armonie.
 • În ceea ce privește sezonul toamnă-iarnă, designerii de modă recomandă purtarea costumelor simple. Dacă vă plac printuri, cumpărați un model care combină mai multe modele.
 • Lista tipăritălor populare este prezentată de o bandă, o celulă, bucle de un model vegetativ, motive geometrice.

Chiar și un costum obișnuit vă ajută să faceți o imagine irezistibilă și dacă o alegeți corect și în conformitate cu moda, efectul se va intensifica.

Costume de moda pentru barbati

Barbatii, ca femeile, vor sa arate eleganti. Nu este surprinzător faptul că există mai multe cămăși în garderoba bărbaților. O cămașă este un element al unui costum pentru bărbați, completată de butoni și cravată.

Să vorbim despre cămăși și să aflăm ce oferă bărbații de modă.

 1. Cămăși topice de diferite culori și stiluri. Designerii oferă cămăși cu coliere înalte și duble, decorate cu ornamente, fermoare, butoane și elemente metalice.
 2. Tricourile clasice sunt de moda maro, gri, bej, negru, albastru sau alb. Ele sunt combinate cu jachete sau haine.
 3. Arătați cămăși mari cu un ornament sau un model. Un astfel de produs va atrage un om care preferă lucruri originale și elegante.
 4. Dacă intenționați să purtați tricouri în fiecare zi, cea mai bună soluție este să modelați mâneci scurte. Ele sunt decorate cu ornamente și nituri metalice.
 5. Nu ignora cămășile de culori strălucitoare. La vârf de modă, culori strălucitoare, împreună cu linii haotice, printuri strălucitoare și forme geometrice.
 6. Designerii tineri de modă sunt sfătuiți să poarte cămăși ușoare cu inserții de denim. Produsele elegante arată cu inserții de mătase sau bumbac. Punctul culminant al anului este imprimarea fructelor.
 7. Cea mai bună soluție pentru sezonul primăvară-vară va fi o cămașă de culoare maro aurie. Poate fi cu un model sau monofonic, combinat cu pantaloni și jachete.

Cu cămășile sortate. Amintiți-vă, lucrurile pe care le cumpărați trebuie să fie în armonie. Dacă vă place o cămașă ușoară, alegeți cravată luminată. Cravata strălucitoare arată pe fundalul unei cămașe întunecate.

Du-te la costume.

 • Anual, designerii de modă oferă bărbaților o varietate de costume. Modelele sunt considerate tăiate în mod gratuit din material ușor. În această rochie puteți merge la o întâlnire sau într-un restaurant. Principalul lucru este să alegeți pantofii potriviți.
 • Dacă doriți să subliniați stilul, acordați atenție costumelor clasice. Se pare modele elegante gri, maro și negru.
 • Se întoarce la costume de modă cu un singur rând și dublu-breasted. Numarul de butoane nu conteaza, precum si locatia pe jacheta.
 • Costumele, numite popular "două" și "triple", arată foarte bine. Sunt potrivite pentru muncă și pentru mers.

Moda a oferit posibilitatea de a cumpăra un costum la modă, ridica o cămașă și accesorii. Rezultatul - o imagine unică.

Costume sportive la modă pentru femei

Anterior, un trening a fost un lucru de neimaginat și a fost o îmbrăcăminte nedescriminată și simplă pentru a juca sport. Acum, dezvoltarea design-ului unei treninguri este realizată cu atenție

Orice fată poate alege un costum la gust, ceea ce vă permite să arătați elegant și la modă în sala de sport și în timpul jogging-ului. Mă voi uita la tendințe și voi afla care treninguri pentru femei merită atenție.

Trenul se compune din două părți. Mai întâi, ia în considerare partea de jos.

 1. Stylistii recomanda femeilor de moda ale sportului sa aleaga un costum care contine jambiere. Aceste haine sunt confortabile și potrivite pentru toate tipurile de sport.
 2. Există multe modele de legături, care se disting prin culori strălucitoare și printuri interesante.
 3. Nu a măturat atenția și pantalonii sport. Tricotajele au o bandă elastică pe gât sau gleznă, ceea ce împiedică pantalonii să se alunece în procesul de antrenament.
 4. Moda permite fetelor să meargă în astfel de pantaloni nu numai în sala de gimnastică, ci și pentru o plimbare. Ele par frumos datorită ornamentelor făcute de Lurex și dantelă.
 5. O altă tendință a sezonului - jambiere și pantaloni scurți.

Sper că cu partea de jos a unui teatru este de înțeles. Să vorbim despre tendințele legate de top, care pot fi reprezentate de un top, tricou sau jachetă.

 • La vârf de moda scurta lucrurile. Un vârf scurt se potrivește rolului topului. Evidențiază modelul cu un sutien cusut, care susține pieptul, făcându-l atractiv.
 • Dacă nu vă place topurile, acordați atenție tricourilor sau tricourilor. Hit-ul sezonului - produse care combină culori strălucitoare și modele complicate.
 • Populare au fost plățile pe fulger, dar nu au putut să-și păstreze poziția. Au ratat bombardierele stilate si husa confortabila. O varietate de culori va ajuta doamna să aleagă cea mai bună opțiune.
 • Dacă nu doriți să vă petreceți timpul când alegeți pantaloni și jachete sportive, cumpărați salopete sportive. În ceea ce privește confortul și frumusețea, nu este inferior competitorilor descriși. Un astfel de produs pune accentul pe o figură feminină elegantă.

Dacă doriți să alegeți un costum confortabil și la modă, luați în considerare sportul pe care vă place la cumpărături.

Costume sportive la modă pentru bărbați

În fiecare zi, fiecare om se întreabă ce să poarte? Un costum cu pantofi stricți este potrivit pentru muncă, un costum la modă și strălucit este prevăzut pentru un eveniment social. Și ce despre sport? Cum se recomandă să cumpărați treningurile bărbaților?

 1. Aproape toți bărbații poartă treninguri albastru sau negru, dar au dat drumul congreselor luminoase. În tendință, culori strălucitoare - portocaliu, verde și roșu.
 2. Nou pentru sezon sunt costume de sport, care includ pantaloni scurți. Această opțiune este potrivită pentru o persoană cu o formă frumoasă și proporțională a picioarelor.
 3. Bărbații sunt sfătuiți să acorde atenție costumelor cu pantaloni încastrați. Modelele cu o tăietură îngustă sunt, de asemenea, în tendință.
 4. Windbreakers pot fi echipate cu o hota și buzunare. Numărul de materiale din care sunt fabricate produsele vă permite să alegeți cea mai bună opțiune pentru un anumit sezon.
 5. Costum de bumbac este potrivit pentru căldură. Dacă este exterioară ploioasă, purtați un model de impermeabil.
 6. Dacă jucați sport în timpul iernii, acordați atenție modelelor încălzite de costume. Acestea conțin o membrană specială care permite pielea să respire.

Voi acorda atenție alegerii articolelor de îmbrăcăminte pentru bărbați. De exemplu, luați în considerare alegerea modelelor de antrenament în sala de sport.

 • Imbracamintea nu trebuie să împiedice mișcarea. Costumul trebuie să corespundă dimensiunii.
 • Alegeți material responsabil. Dacă vă aflați în sala de gimnastică, pielea dumneavoastră ar trebui să respire. Prin urmare, cea mai bună opțiune sunt produsele fabricate din material sintetic, care elimină umezeala excesivă.
 • Costumul trebuie să se potrivească sportului. Dacă practicați cu un instructor de yoga, cumpărați un tricou și o tee. Dacă și-au dedicat viețile artelor marțiale, un costum fără părțile agățate este ceea ce medicul a prescris.
 • Pentru tricouri sport fitness potrivite în combinație cu pantaloni scurți.

Imbracamintea este practică, confortabilă și elegantă. Contrar avantajelor enumerate, nu recomand să purtați în fiecare zi un costum sportiv - este o formă proastă.

Cum de a alege un costum de afaceri

Vă recomand să alegeți un costum de afaceri cu atenție și cu încetinitorul. Mai întâi asigurați-vă că manșeta manșonului atinge încheietura mâinii. După aceea, verificați dacă umerii se suspendă. Dacă acestea sunt mici, dimensiunea este necesară mai mult.

Acordați o atenție deosebită controlului profunzimii inciziei posterioare. Dacă este prea adânc, decența va rămâne în vis. Buzunarele masive și deschise sunt considerate o opțiune inadecvată. Nu aveți încredere în dimensiunea indicată pe etichetă. Încearcă hainele.

Determinarea dacă costumul este așezat bine este simplu. Ridicați mâinile și coborâți. Dacă costumul a preluat poziția inițială, alegerea se face corect. În caz contrar, căutați altă opțiune.

Dacă alegeți o fustă pentru un costum, fiți ghidați de lungimea și stilul. Produsul scurt nu este potrivit pentru opțiunea de afaceri. Cea mai bună soluție este considerată o fustă de creion.

Pentru o femeie de afaceri se potrivesc pantaloni drepți, ale căror margini nu ajung la sol câțiva centimetri. Cel mai bine, dacă cumpărați o bucată de lână pieptănată. Aceste pantaloni arata scump si la moda.

Modele de afaceri la modă vor evidenția statutul și vor crea un aspect clasic chic.

Vizionați videoclipul: Cum te imbraci corect (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu