Cum și ce să prindeți crapul? Obiceiuri, prikormki, video

Karp - un chipeș adevărat! Este acoperit cu cântare mari, galben-auriu închis, care sunt mai întunecate spre spate și mai ușor spre burtă. Crapul tânăr seamănă cu crapul, dar mai puțin în spate, iar corpul este mai gros și mai lung. Ce este mai bine să prind crap? Răspunsul la această întrebare poate fi găsit în articol.

Unde pot găsi crap?

Carp preferă zone cu apă caldă. Dacă vântul suflă dinspre sud sau vest, se apropie de adâncime. Vântul transportă părți de hrană de-a lungul țărmului și oxigenează apa, ceea ce crește apetitul peștelui.

Pestii mici se ascund in tufisuri de nuferi, unde se ascund de pradatori si de multa mancare.

Dacă pescuiești dimineața devreme sau seara târziu, poți prinde un pește mai mare. Carp-ul îi place să se hrănească în pădurile de stuf și în alte zone de coastă. Există multe larve, mici crustacee și mici creaturi vii.

Folosind o barcă sau o unelte specială cu castă lungă, prind crapul la o adâncime în care trăiesc pești mari. În serile de vară calde, se adună în turme, ceea ce sporește probabilitatea de captură.

Pe orice rezervor există insule, la țărmurile cărora sunt potrivite crapii mari, deoarece cea mai mare cantitate de hrană se găsește exact în banda de coastă. Un alt loc probabil pentru a prinde un trofeu sunt haldele adânci, snags, capcane și calmaruri. În astfel de locuri există o mare șansă de a prinde pește, dar astfel de locuri sunt cele mai problematice pentru anglers, prin urmare, experții încearcă să ademenească prada la un loc deschis cu prikormkoy.

Momeală pentru crap

Momeala este în principal de origine vegetală și este condiționată în mod artificial și natural. Artificiale - toate tipurile de cereale, brânză de vaci, pâine, momeală cumpărată. Semințe naturale și boabe de cereale proaspete.

Cele mai bune ingrediente pentru momeală - orez, orz de perle, secară și ovaz. Boabele sunt aburite într-un termos, apoi exudă un miros care atrage crapul sub lovituri.

Cobaii mici iubesc porumbul. Un tort comun de momeală, care este aruncat în bucăți, astfel încât peștele a mâncat mai mult în locul potrivit.

Sfaturi video pentru începători

Se recomandă ca o parte semnificativă a momelei să fie amestecată cu lut, dar nu vâscoasă. Acest lucru face posibil să rămână în locul potrivit pentru pescar pentru mai mult timp și sclavul nu mănâncă atât de repede. Bilele de lut sunt recomandate pentru a face dimensiunea unui pumn.

Câmpul Privada

Privada permite crapului să apară în locul potrivit pentru pescar. Este dificil să se supraestimeze importanța cuceririi în eficiența pescuitului.

Aduceți parcela începe în ziua de 3 ani înainte de pescuitul intenționat și aruncați o momeală în același timp.

Acest lucru diferă de momeală, care este aruncat cu aproximativ 12 ore înainte de pescuit. Nu uita, crapul este un pește atent și inteligent. Într-un singur loc rar se pare că a prins mai mult de unul într-o perioadă scurtă. Prin urmare, se recomandă efectuarea unei momeală în mai multe locuri și la o distanță una de cealaltă.

Privada se compune din componente de origine vegetală. Amestec adecvat de grâu sau secară aburit, turtă, brânză de vaci, hrișcă, cartofi fierți. Privada trebuie să fie întotdeauna proaspătă. Dacă utilizați componente învechite, puteți obține efectul opus - descurajarea peștilor din zona selectată.

Vânătoare de crap nestandard - pescuit plutitor

Pescuitul clasic de crap este o tijă de pescuit puternică cu rază lungă de acțiune, cu multe unelte grele pentru un măgar.

Pescuitul cu flotor este o abordare non-standard. Nimic nu se compară cu entuziasmul și căldura pasiunii care dă crapul prins. Capturarea pe un flotor taxe cu adrenalina, care nu este cazul cu abordare standard.

Iubitorii de jocuri de noroc se recomandă să ia o varietate de unelte plutitoare. Unii apucă pe ștecher, sunt ușori și aproape orice lungime a tijei (până la 10 metri sau mai mult), alcătuită din mai multe triburi. Doar o astfel de tijă este costisitoare și mai puțin populară. Mulți preferă atacul Bologna - o bară telescopică din fibră de carbon, dotată cu inele ușoare pe picioarele subțiri și un suport pentru bobine.

Linia pentru a alege de la 0,22 la 0,28 mm. Este mai bine să cumpărați o linie specială pentru crap, care are o forță specială. Lâna a fost luată cu 0,04 mm mai subțire decât linia principală. Curelele speciale pentru crap, care sunt vândute în magazine, nu se justifică, ele încalcă armonia de abordare. Capturarea pe "float" este mai delicată decât cea de jos, prin urmare "rudeness" este inadecvată.

Pescuitul video

Flăcările și platanele sunt ridicate de la locul de pescuit. Plutele sunt luate cu un transport de aproximativ 1-6 grame. Waglers - flotoare speciale cu un punct, adesea folosite pentru pescuitul adânc și pentru o turnare precisă. Spre deosebire de plutele de tije, ele sunt folosite pe râuri și lacuri. Cârligele sunt folosite special pentru crap. Dacă este prins pe viermele mucegai, cârligele se subțiază. Unii anglers cumpara cârlige negre, dar acest lucru nu este atât de important.

Tehnica de pescuit plutitoare

Cu hrana adecvata, momeala si echipamentul bine ales, crapul va aparea in curand. Aici trebuie să fii atent. Vrăjit, inteligent și puternic, pe care ei nu îl prinde fără replantare.

Poklev repede, uneori plutitorul scufundă sub apă atât de repede încât nu ai timp să clipești. Linia se strânge imediat și vai de către pescarul care nu a deschis bratul de bobină - vă puteți pierde uneltele.

Crapul nu sta la ceremonie cu mușcături și primește prada, în timp ce este cuplat. Acum totul depinde de priceperea pescarului. Sarcina principală este de a obosi peștele, de a conduce cu pricepere uneltele, apoi de a pleca puțin, apoi trageți linia de pescuit.

Crapul este viclean, nu opreste lupta, vine la suprafata, apoi cu o forta noua incearca sa mearga la adancime, comparabila in viteza cu o torpila. Dar un pescar cu experiență nu depășește situația. Momentul în care crapul, epuizat de luptă, se găsește în plasă. Sentimentul de victorie este incredibil!

Prindeți crapul pe uneltele inferioare

Măgarul de pescuit este o metodă comună și veche de pescuit, inclusiv crap.

Abundența uneltelor de pescuit de fund uimește chiar pescarii experimentați. Rodurile variază în funcție de preț, calitate și performanță. Adevărat, acest lucru se aplică oricărui produs, fie că este vorba despre un termos sau o exercițiu. Fiecare lucru are caracteristicile sale.

Lungimea tijei pe partea inferioară 2,4-3,6 metri. Astfel de tije vor funcționa bine atunci când aruncă un platou până la 85 de grame. și capturarea crapului mare. Cu îndemânare, este posibil să aruncați o duză cu o încărcătură de până la 80 de metri.

Pescuitul pe un donk se desfășoară la distanță de coastă. Veți avea nevoie de o bobină cu o bobină puțin mai mare. Pescarii achiziționează uneori o bobină cu o bobină pentru pescuitul maritim. Care este nevoia unei bobine mari? Aceasta face posibilă stabilirea unei linii de pescuit cu un diametru de la 0,3 mm la 600 de metri. Acest lucru vă va permite să pescuiți pe distanțe lungi.

Video de pescuit pe uneltele de jos

Linia pentru a fi mai bine dovedită, în magazine specializate. O linie de pescuit cu un diametru de 0,3 - 0,34 mm este potrivită pentru un măgar. Conducta pentru pescuitul pe distanțe lungi ar trebui să fie cât mai scurtă posibil. Pentru creșterea lungimii lemnei de mijloc și aproape. Nu uitați de dispozitivul anti-răsucire, creat dintr-un cablu special cu un tub de silicon în interior sau o inimă de plumb. Plăcuțele sunt luate sub formă de măsline sau picături, au o aerodinamică bună, ceea ce vă permite să evitați să vă amestecați când aruncați.

Tactica de pescuit de jos

Pentru a începe, alegeți un loc cu o adâncime bună, este de dorit să nu existe niște pasaje (în caz contrar, peștele se va deplasa sub lovituri și va încinge atacul), fundul este nisipos sau noroios. Nu este de dorit fundul pietonal.

Luați câțiva donori. Cel puțin 5, suma optimă este de 10-20. Avid pescarii iau o distanță decentă și plasează tije în metri 5-6 unul de celălalt. Este mai bine să instalați clichetele pe bobine, deoarece crapul este auto-tăiat, iar fisura bobinei este un semnal pentru pescuit.

Dacă uneltele au rezistat unei prime lovituri puternice și nu s-au rupt, atunci și ceilalți biciuiți vor rezista. Tragerea la țărm imediat nu poate, pește de crap puternic, poate rupe linia sau sparge tija. Dați-i o baie, faceți-o în cerc, dar nu lăsați linia să plece. Când oboseste, trage încet pe țărm. În acest caz, nici o captură nu va rămâne.

Capturarea crapului pe uneltele inferioare necesită o aptitudine și o rezistență fizică. Acțiunile trebuie coordonate și mișcările mâinilor sincronizate. Este nevoie de o mulțime de putere pentru a trage peștele pe uscat. Cea mai mare parte a sarcinii cade pe brațe, picioare și spate.

Vizionați videoclipul: 'Ucigaşa' de caraşi #1 (Aprilie 2020).

Lasă Un Comentariu