Care sunt punctele de moda in 2015

Gama de pahare de modă din 2015 se uimeste cu o varietate. Aceste produse sunt împărțite în categorii în care sunt colectate ultimele tendințe. Să ne uităm la punctele de modă din 2015.

ochelari de soare

Modaștii știu că ochelarii de soare trebuie să se potrivească formei feței, părului și hainelor. După examinarea mai multor emisiuni, am identificat mai multe tendințe.

 1. Forme geometrice. Ovale, triunghiuri și alte forme geometrice. În timpul selecției unui astfel de model, asigurați-vă că acesta corespunde tipului de persoană. Ochelarii oval se potrivesc cu fața triunghiulară.
 2. Dimensiune. Dacă doriți să vă ascundeți ochii de alți oameni, acordați atenție produselor mari de protecție solară. Purtarea de ochelari mari nu face rău stilului și vă va permite să deveniți la modă.
 3. Cat Eyes Modelele cu un cadru sub formă de ochi de pisică sunt din nou în lista tendințelor actuale. Potrivit pentru toate tonurile pielii și tipurile de fețe.
 4. Aviatori. Acest sezon este la înălțimea de ochelari de moda aviator. Nu este combinat cu toate tipurile de fețe. Efectuați accent, subliniind individualitatea. Designerii de modă oferă o gamă largă de modele cu cadre de diferite culori și configurații.
 5. Forme masive. O impresie similară se datorează cadrelor impresionante. Designerii au creat cadre chic ce se potrivesc în orice imagine.
 6. Creative. Deputații de modă au efectuat experimente de succes cu textura. Pentru acoperirea cadrelor au folosit textile. S-au dovedit produse care, datorită țesăturilor moi de pe cadre, sunt combinate cu haine la modă, inclusiv rochii și fuste.
 7. Nuanțe închise. Este greu să-ți imaginezi un fashionista fără ochelari de soare. În 2015, ochelarii de soare sunt mari, acoperă jumătate din față. Combinată cu orice îmbrăcăminte.
 8. Ombre. Trecerea netedă dintr-o nuanță neagră într-un ton de lumină.
 9. Ochelari de protecție. Lentilele sunt închise în nas. Acest designer de design împrumutat de la stilul sportiv
 10. Transparență. Ochelarii moderni sunt complet transparenți. Lentilele de produs sunt realizate din sticlă de cuarț, care nu permite razele soarelui să treacă. Se recomandă purtarea acestora în condiții de noros sau seara. Astfel de modele nu sunt un instrument de protecție, ci un accesoriu pentru evidențierea imaginii.
 11. Jante ușoare. La vârful de ochelari de modă, combinând ochelari cu lumină lină și întunecată. Aceasta nu înseamnă că această soluție este neobișnuită, dar este destul de proaspătă.

Cadre la modă

Se apropie sezonul de primăvară-vară și în curând va veni timpul zilelor fierbinți. În timp ce corpul este scăldat la soare, ochii vor suferi. Aveți grijă de protecția acestora. Oamenii folosesc ochelari de soare nu numai în timpul verii, există modele care protejează ochii de pâlpâirea zăpezii.

Punctele aviatorilor. De-a lungul topului popularității, au tot ce au nevoie pentru a crea un aspect frumos și elegant.

 • Ochelarii întunecați, împreună cu un cadru original, se potrivesc oricăror. Principalul lucru este că ochelarii nu ar trebui să fie mici, deoarece nu sunt combinați cu toate tipurile de fețe. Arătați grozav pe o față rotundă sau ovală.
 • Stilistii au creat numeroase cadre de optiuni. Aceasta este o formă clasică și produse din sticlă.
 • Cadrul pentru aviatori este realizat din aur sau metal. Principalul lucru este că materialul nu provoacă o tulburare alergică.
 • Atunci când alegeți, asigurați-vă că janta nu stoarce fața sau ieșiți. În primul caz, aspectul estetic va trebui uitat, iar în al doilea, ochelarii vor cădea și vor eșua.
 • Rama de metal obișnuit este combinată cu toate tipurile de sticlă. Golden - în armonie cu ochelarii întunecați care evidențiază frumusețea și strălucirea metalelor prețioase.

Ochelari, fluturi. Rama originală și la modă. Subliniază harul și eleganța feței.

 1. Editorii de stil recomandă ochelari de fluturi pentru femeile de modă cu o față alungită sau rotundă. Datorită marginilor alungite, ochelarii nu împovărează fața, dar dau un pic de feminitate și farmec.
 2. În cadrele de modă de metale prețioase și obișnuite, decorate cu inserții sau pietre.
 3. Pe orice podium, un astfel de cadru este în afara concurenței. Designerii sunt increzatori ca astfel de ochelari vor fi la varf de moda si in viata reala, pentru ca ajuta la crearea unei imagini neobisnuite si originale.

Bustul Cat. Un model interesant și atractiv. Street fashion îi întâmpină. Datorită cadrului, ochelarii de modă devin moderni, perfecți și feminini.

 • Ideal pentru femeile de modă cu o față pătrată. Pentru a înmuia imaginea îndrăzneață, se recomandă purtarea cu inserții de pietre sau pietre.
 • De obicei, din plastic non-alergic. În 2015, la înălțimea modei, un cadru din lemn natural.
 • Pentru fetele cu portofel mare, se oferă modele scumpe de aur, combinate cu temple neobișnuite.

Jantă rotundă. Nu este inferior în ceea ce privește popularitatea primelor trei opțiuni. Toate opțiunile au o singură sarcină - pentru a crea o imagine care se distinge prin insolență unică.

 1. Se recomandă să se acorde atenție fetelor cu fața triunghiulară pe un cadru rotund. Tendința acestui sezon a găsit un loc în garderoba de diferite direcții.
 2. Este considerat universal. Indiferent de îmbrăcăminte și accesorii, ochelarii completează imaginea, nu un pic inofensiv.

Ochelari de modă pentru bărbați

Ochelarii de vedere sunt cel mai frecvent accesoriu printre bărbați. Dacă intenționați să cumpărați un accesoriu pentru sezonul iminent de primăvară-vară, vă sfătuiesc să vă familiarizați cu materialul. Sunt sigur că veți găsi multe sfaturi utile.

 • Reflexiei. În tendința de puncte de oglindă.
 • Jante rotunde. În primul rând a câștigat popularitate la începutul secolului trecut, când oamenii i-au folosit pentru a proteja ochii de soare și pentru a crea o imagine excentrică.
 • Stilul sportului. Potrivit pentru persoanele care nu stau la locul lor și sunt sub soare. Designerii duc destul de mult și au creat o mulțime de astfel de modele.
 • Stil D-cadru. Evidențierea sezonului. În timp ce unii producători se bazează pe linii elegante și curgătoare, acestea se concentrează pe realizarea de ochelari unghiulare. Adăugați un pic de futurism imaginii unui bărbat.
 • Stilul Wayfarer. Închide primele cinci. Moda pentru astfel de designeri de ochelari a fost introdusă în mijlocul secolului XX. Până în prezent, popularitatea sa înrăutățit și sa diminuat, iar în 2015 a ajuns la maxim.

Sper că după ce ați citit articolul despre ochelari de modă veți găsi un loc în imagine pentru acest accesoriu necomplicat și frumos. Modelele bărbaților recomandă utilizarea sa.

Cum sa alegi ochelarii

În concluzie, vom vorbi despre complexitatea alegerii punctelor, pentru că o facem în contextul unei varietăți de modele este problematică.

Dacă decideți să obțineți un accesoriu, în timpul selecției, luați în considerare forma feței. Fața pătrată se potrivește unui cadru oval, triunghiular sau rotund, cu colțuri rotunjite. Acest lucru va înmoaie unghiul feței.

Pentru o față rotundă, un cadru trapezoidal este considerat ca fiind cea mai bună soluție, iar caracteristicile faciale rigide în formă de dreptunghiular ajută la corectarea formei ovale sau rotunde.

Forma ovală a feței, considerată a fi clasică, este potrivită pentru ochelari cu orice jantă: clasic sau extravagant. Principalul lucru este că linia de sus a jantei coincide cu forma sprancenelor.

Faceți o călătorie plăcută la magazin. Ne vedem curând!

Vizionați videoclipul: Povestea iei şi a borangicului, în reportajul Măiastra cu arnici, de la TVR 1 (August 2019).

Lasă Un Comentariu