Selectia mobilierului pentru bucatarie in culori si stil

Bucătăria este unul dintre locurile cele mai preferate din casă unde pregătesc mâncarea, aranjează conversații și întâlniri prietenoase. Nu este nimic mai bun decât relaxarea cu o ceașcă de cafea sau ceai cu prietenii și familia.

Cum să alegeți materialul

Pentru productia de mobilier de bucatarie cu mai mult de 40 de tipuri de lemn. Pentru bucătării, precum și pentru canapele, folosesc lemn masiv și multiplex. Mobilierul multiplu este mai ieftin decât lemn masiv, dar are o rezistență mai mare și este mai puțin susceptibil de apă.

Cele mai populare materiale pentru producția de bucătării - MDF și PAL. Produsele din PAL sunt cele mai ieftine, deci când cumpărați, cereți vânzătorului un certificat de calitate sau un certificat de igienă, care indică cantitatea de emisii de substanțe nocive, cum ar fi formaldehida.

Mobilă din MDF (fibre de densitate medie) este mai durabilă și mai ecologică. Mobilierul pe bază de MDF nu se umflă, tolerează picăturile de temperatură ridicată și aburul din bucătărie, nu se deformează și are o rezistență ridicată. MDF este flexibil în producție și este ușor de turnat, oferind o formă variată.

Fata de mobilier (sertare, usi, rafturi), adesea realizate din PAL cu un strat special, cum ar fi laminat. Am acoperit marginile în 2 moduri: postformarea și softforming. Postformarea - materialul de finisare trece la planul principal la capete. Această acoperire este mai bună și mai scumpă fără cusături, care diferă de formarea moale.

În producția de mobilier de bucătărie există un metal (aluminiu), acoperit cu o compoziție specială care mărește rezistența la uzură. Sticla de înaltă rezistență este utilizată pe ușile dulapurilor și rafturilor.

Alegerea unei bucătării în culori și stil corect.

clasic

Nu îmbătrânești și nu ies din stil. Mobilier din lemn masiv, frumos, sculptat, dimensiuni masive. Mobilier din lemn este scump, dar dacă casa are tavane înalte și ferestre - se potrivește perfect. Sub albul strălucitor al unui astfel de tavan interior cu stuc, tapet de versiunea clasică - dungi verticale cu aur, margini sau desene.

modern

A apărut în Germania în secolul XX. Caracteristica principală este confortul. Producătorii interni au creat o selecție destul de bogată de astfel de bucătării folosind MDF și PAL. În această bucătărie, totul este gândit la cel mai mic detaliu, nu este nimic inutil, există un aparat încorporat. Mormântul nu este simțit. Arată modern bucătăria modernă, fără pretenție.

Videoclipuri pentru design interior în bucătărie

Muzică country

De asemenea, numit stil rural, foarte romantic. Alege materiale naturale. Wicker mobilier este tipic pentru stilul de țară, există ciorchini de ceapa sau usturoi pe pereți, flori în vase de lut. Aparatele de uz casnic încearcă să se ascundă, cu excepția micilor obiecte, de exemplu, prăjitoare de pâine și cazane. Maestrii le decorează uneori sub alamă. Muzica country combină simplitatea și funcționalitatea.

Tehnologie înaltă

Țară opusă. În cazul în care se folosește un material natural cald, în stil de țară, atunci înaltă tehnologie este afișată sub formă de sticlă și metal. Fatadele sunt mai des pictate, în decor sunt cromate, echipamentul încorporat este cel mai modern. Stilul implică frumusețe, spațiu, confort și minimalism.

Potrivirea culorilor

Alegerea unui stil de bucătărie este jumătate din bătălie. Un rol important în design joacă o culoare. Pentru a determina culoarea, trebuie să cunoașteți câteva valori.

  1. Albastru - pace și un sentiment de prospețime.
  2. Verde - armonie și liniște.
  3. Galben și portocaliu - îmbunătățirea confortului și a dispoziției.
  4. Albastru - suprimă apetitul.
  5. Roșu - provoacă agresiune și iritare.

Este la modă combinarea culorilor pentru a crea confort și dispoziție. Dacă bucătăria are dimensiuni mici, ridicați mobilierul în culori luminoase pentru a mări camera vizuală. Puteți experimenta culoarea mobilierului, cu perdele, tapet.

Exemple de fotografii ale interiorului

Selectarea accesoriilor

Crearea propriului dvs. proces de bucătărie este fascinantă și consumatoare de timp. Fatade - aceasta este forma, iar conținutul - indică sensul și scopul.

Dulapuri cu dispozitive Cutii sunt disponibile în comerț: cu un fund dublu, covorașe de cauciuc, cu diferite separatoare și delimitare.

Un dispozitiv interesant este clema detașabilă pentru balamale. Ele sunt ușor de îndepărtat și desfăcute cu 180 de grade. Un mecanism interesant, numit "argumentul cursului", furnizează elementele glisante. Se găsește în producătorii germani. Restul de 2-3 centimetri din drum, cutie sau usa se depasesc, apoi se inchid bine. Cele mai practice cutii care pot suporta o sarcina de pana la 80 kg si retractabile.

Alegerea unui masă

Alegerea tablelor este imensă, producătorii țin cont de gustul și conținutul portofelilor clienților. De exemplu, o masă de sticlă securizată este scumpă și o placă din MDF laminată este mult mai ieftină. Cineva îi place piatra naturala - marmura sau granit, cineva prefera praful ceramic, presat cu o masă de cauciuc.

Blaturile de lucru sunt fabricate din Corian, un material special. Rășină acrilică și umpluturi minerale sunt luate ca bază. Se pare o piatră artificială, cu o rezistență ridicată și durabilitate.

Amenajarea bucătăriei

Confortul și confortul bucătăriei depind de aspect. Bucătăria din colț este considerată cea mai populară, este compactă și se potrivește într-o cameră mică. Dulapurile de colț sunt atât de spațioase încât pare a fi fără fund.

Următoarea bucătărie populară într-o singură linie. Este folosit în încăperi înguste sau în cazul în care intenționează să facă o zonă de luat masa mare și spațioasă.

Tendintele modei din ultimii ani - bucatarii insulare sau peninsulare. Astfel de opțiuni sunt potrivite pentru camere de dimensiuni mari.

Bucătăria ideală este confortabilă și luminoasă, unde este atât de armonioasă încât nu vă simțiți constrânși și incomod. Nu este recomandabil ca imensele rafturi sau grinzi să atârne peste cap în timpul gătitului. Luați în considerare localizarea prizelor, a canalelor de ventilație, a orificiului convenabil de admisie a apei.

Dacă luăm în considerare stilul propriei vieți și preferințele membrilor familiei, din sala de bucătărie veți obține o lume unică, în care există căldură și confort.

Vizionați videoclipul: Culori bucatarie (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu