Cum de a alege un uscător de păr

Părul bine îngrijit a fost mult timp considerat un indicator al frumuseții feminine. Frumusețea machiajului fără greșeli și coafuri formează apariția unei persoane, iar îngrijirea părului este relevantă pentru femei și bărbați.

caracteristicile

putere

Unii vânzători oferă să acorde atenție puterii, explicând că mai multă putere este mai bună. Acest lucru este greșit. Temperatura și viteza de uscare a părului depind de putere. Dacă mașina este prea puternică, există șansa de a strica părul și de a deteriora părul.

Condiții de temperatură și viteză

Atunci când alegem, ne uităm la nivelul de temperatură și la numărul de viteze, ca și un exercițiu profesional. Un astfel de dispozitiv reglează temperatura sursei de aer de la cald la fierbinte și presiune. Mai multe caracteristici, cu atât mai multe oportunități de coafare.

Unii producători au creat un sistem de uscare, unde luând în considerare lungimile diferite, temperatura este setată.

Alții stabilesc funcția de schimbări ale temperaturii și debitului de aer, care păstrează aspectul sănătos și stralucirea părului.

Se recomandă să acordați atenție funcției de alimentare cu aer rece. Uscătoarele de păr cu această funcție usucă curl și apoi fixează rezultatul. Aerul rece ajută la răcirea părului și fixarea formei.

Fiabilitate și formă de uscător de păr

Asigurați-vă că carcasa este fabricată din plastic rezistent la căldură. Astfel de parametri lasă speranța că uscătorul de păr dobândit va rezista încărcăturii și nu se va topi, iar cazul nu se va sparge dacă dispozitivul cade pe podea.

Atunci când alegeți un uscător de păr, cum ar fi curling, unii sunt ghidați de formular. Acest lucru nu este important, principalul lucru - confort și comoditate.

Sunt vândute două tipuri de uscătoare de păr: în formă, asemănătoare cu pistolul și cilindrul. "Pistol" are un mâner care este la un unghi față de partea principală a uscătorului. Utilizat în magazine profesionale.

Oricine stăpânește abilitatea de a coafa acasă la domiciliu este mai bine să ia un uscător de păr. Este mai ușor și mâna nu se va obosi în timpul uscării și coafurii. Mișcarea mâinii este mai liberă, ceea ce face posibilă direcționarea fluxului de aer în direcții diferite.

cordon

Uscătorul de păr este alimentat cu energie electrică. El, ca orice alt aparat electric, de exemplu, un ceainic, are un cablu. Acesta este un detaliu important pe care trebuie să-l acordați atenție atunci când cumpărați. Cablul trebuie să fie solid cu izolație și flexibil. Lungimea cea mai potrivită este de 2,5 m. Acest lucru vă va permite să nu stați aproape de priză, ci să mergeți la oglindă și să efectuați cu ușurință coafura dorită.

Punctul de conectare al cablului cu un uscător de păr. Este mai bine dacă cordonul se rotește liber, ceea ce nu permite ca acesta să fie încurcat în timpul uscării.

duze

Duzele sunt importante. Dacă cumpărați un uscător de păr nu numai pentru uscarea părului, ci și pentru styling, selectați cu grijă duzele. Modelele standard au 2 duze standard:

  • difuzor
  • Hub.

Un butuc este o duză, fără care nici un stilist nu funcționează. Duze profesionale cu dimensiuni standard: lățime 6-9 mm și lungime 5-7,4 cm, duza mobilă, se rotește lateral. Aveți grijă la lățimea butucului la ieșire, dacă este mai mare de 1 cm, atunci stilul bun și blând nu va funcționa, indiferent cât de greu veți încerca, dar părul se va usca rapid. Astfel de parametri sugerează că acest lucru nu este un profesionist uscător de păr.

Difuzorul este o duză populară, dar caracteristicile sunt controversate. Inițial, duza este proiectată pentru uscarea rapidă a părului, având o arie de acoperire mai mare decât cea concentrică. Dar producătorii încearcă să transmită clienților informații că un astfel de uscător de păr oferă volum părului și formează bucle. Aceasta este o mișcare de publicitate. Posibilitățile difuzorului permit într-un timp destul de scurt să se usuce părul de orice lungime, nimic mai mult.

Producătorii produc și alte duze pentru uscare și styling.

  • Duză pe jumătate potrivită pentru păr cu un perm la îndreptare. Ridică părul de la rădăcini și îndreaptă firele.
  • Duza pentru bucle - perie rotundă cu dinți din material plastic.
  • Duză pentru a da volum sub forma unui pieptene. Cu ajutorul duzei pot fi uscate părul, îngrijindu-le ușor.
  • Curl curl - forceps. Există mici forcepsuri pentru a curma mici bucle.
  • Duză glitter - perie rotundă din fire naturale.

Cum să vă stylizați părul

Înainte de uscare, pieptenește părul pentru a fixa coafura. Este mai bine să aplicați gelul sau spuma, îndepărtați în prealabil umezeala în exces cu un prosop. Pentru partea occipitală a modului de uscare este setat puternic și rapid.

  • În timpul uscării, ridicați buclele cu mâinile astfel încât să se usuce mai bine. Nu se usuca prea mult.
  • Modelarea coafelor începe de la gât. Lanțurile sunt uscate de la rădăcină la vârf sub un flux de duze de concentrare a aerului.
  • În cele din urmă, uscați partea de sus a capului, dând forma vârfurilor. Pentru a face acest lucru, peria este păstrată într-o poziție predeterminată prin uscarea acesteia cu un uscător de păr. Dacă uscătorul de păr este echipat cu un flux de aer rece, utilizați acest mod, fixează forma vârfurilor. Distanța dintre uscătorul de păr și păr este de 20 cm.

Înainte de a cumpăra, asigurați-vă că aveți diferite modele de uscătoare de păr în mâinile dvs. pentru a evalua avantajele și dezavantajele, confortul și ergonomia. Un alt sfat: nu folosiți uscător de păr atunci când vă puteți lăsa părul uscat singur.

Vizionați videoclipul: Cum să-ți alegi uscătorul de rufe de pe eMAG (Noiembrie 2019).

Lasă Un Comentariu