Cum de a alege un fier curling

Parul curat nu iese din moda, asa ca femeile isi curbau parul pentru a schimba imaginea. Buclele sunt făcute cu bucle, permeabile, abur permanent, curling. Chiar și femeile de modă din Roma antică, Grecia și Egiptul au gândit să-și facă părul curat și să arate atractiv. Ei au pus un amestec special, care a fost păstrat secret. Apoi, buclele se curbeau pe un cuibar sculptat din lemn si uscat la soare.

Tipuri de ploek

Atunci când alegeți un fier curling, rețineți că dispozitivul trebuie să îndoaie, îndrepte și usca părul. Asigurați-vă cât de confortabil este să utilizați, dacă există un suport și un clip cu izolație, pentru a nu arde mâinile.

Dispozitivele de vânzare sunt împărțite în două tipuri:

  1. Curling fără clemă, în cazul în care tija de răsucire este conică cu o bază îngustă.
  2. Dispozitivul cu o clemă, în care tija are o formă cilindrică și are același diametru.

Sfaturi video pentru a alege

Studierea diametrului

Care este diametrul, astfel încât să obțineți bucle. Pe piață există ferăstraie de curling cu un diametru cilindric de la 13 la 31 mm. Cu cât diametrul este mai mic, cu atât sunt mai mici buclele. Mediu (20-22 mm) face bucle frumoase și mari, și 25 mm - o coafura ondulat.

Părul, în cazul în care coafura păstrează rău, este mai bine să se răsucească pe curling cu un diametru mai mic. Dacă coafura este bună, utilizați un diametru mare. Tija în formă de con este preferată mai mult decât cilindrul.

Material de suprafață de lucru

Când cumpărați, acordați atenție materialului din care se face suprafața de lucru, ceea ce se întâmplă:

  • metal
  • Ceramică.

Produsele metalice sunt mai ieftine, dar există o mulțime de probleme și probleme. Corpul metalic este încălzit neuniform, ceea ce dăunează părului.

Suprafața de lucru ceramică se încălzește uniform, supraîncălzirea este exclusă, părul nu este rănit. Datorită structurii sale netede, volumul este creat din rădăcini. Puteți crea cu ușurință o coafură nouă ani.

Există 2 tipuri de pietre ceramice:

  • acoperire ceramică
  • fier de curling integral ceramic.

Primul tip este de scurtă durată, dar mai ieftin.

Producătorii, în scopul îmbunătățirii caracterului practic al produselor, realizează pulverizare specială:

  • Acoperire cu teflon. Promovează alunecarea. Teflonul nu permite părului să se lipească de curling, buclele devin strălucitoare. Contra: cu utilizare obișnuită, acoperirea cu teflon este ștersă și zgâriată.
  • Turmalină și acoperire cu titan. Folosit pentru a ioniza părul. Lanțurile de păr nu electrifică, sunt docile și arată sănătoasă. Ionizarea protejează împotriva arsurilor.
  • Placare cu argint. Oferă efect antibacterian, păstrează strălucirea naturală și vindecă părul.

Când cumpărați, cereți un certificat de calitate și familiarizați-vă cu parametrii dispozitivului.

Recomandări video

Care sunt duzele?

Duză interesantă care face figuri de păr este în vânzare: inimi, triunghiuri, cercuri.

Simplu - curlingul clasic, face bucle sau bucle frumoase de diferite dimensiuni. Miezul este cilindric sau conic, cu un clip și fără.

Duzele triunghiulare creează bucle cu un unghi drept, zig-zag - bucle cu un unghi ascuțit.

Articulații ondulate - părul drept face ondulat, creează un "val". Dimensiunea valurilor depinde de topografia duzei. Un astfel de fier curling este potrivit pentru părul lung și părul de lungime medie.

Peria de aspirație se ocupă cu pieptănarea și curbarea. Oferă coafura și volum. Pentru că părul lung nu este potrivit când se curbează, ele sunt încurcate în perii periei.

Dacă setul include un fier de duș, fierul curling poate fi utilizat pentru curling și îndreptarea părului curat.

Puterea și temperatura

Un fier bun se încinge într-un minut. Citiți instrucțiunile, consultați puterea, de obicei variază de la 20 la 50 de wați. Mai puternice - profesionale, grele și voluminoase, acestea nu sunt folosite în viața de zi cu zi. Acest parametru nu merită acordat atenție, iar regimul de temperatură este important. Cel mai bun fier în care temperatura este reglată. Dacă acest lucru nu este posibil, există riscul supraîncălzirii suprafeței de lucru și rănirii părului.

Pentru buclele mari, 100 de grade sunt suficiente, pentru cele mici - 200. Viteza optimă de declanșare este de 15 secunde, iar temperatura pentru curling este de 150-170 de grade. Dacă părul este colorat, temperatura este redusă la 130 de grade.

Ce sa cautam inainte de a cumpara?

După ce ați studiat parametrii și ați ales modelul preferat, luați-l în mâinile dvs. Verificați dacă mânerul nu alunecă, nu este încălzit, nu provoacă neplăceri. Vă recomandăm să testați dispozitivul în magazin. Tehnica, fie că este un fierbător, un burghiu sau un uscător de păr, este cel mai bine testat înainte de cumpărare.

Verificați cablul. Uită-te la grosimea cablului, asigurați-vă că este fiabil. Puterea optimă este de 25 W, dacă puterea este mai mică, aceasta se încălzește mai mult. Asigurați-vă că există o oprire automată. Rețineți că opțiunile suplimentare costă bani.

Dacă sunteți interesat să curbați fierul cu o suprafață de presiune rotativă, luați-o fără să vă gândiți. Buclele se învârte mai repede, dar după curling nu sunt scoase.

Îți place dispozitivul de baterii? Pro: crearea de coafuri oriunde. Dar bateriile stau jos și trebuie schimbate.

Ce este mai bine pentru stylingul termic - fier, curling sau multi-stiler?

Ce altceva trebuie să știi despre curling?

Nu uitați de lungimea părului, selectând lățimea plăcii de lucru. Dacă părul este scurt, ridicați placa în jos și invers. Mașinile înguste creează volum din rădăcini. Acordați atenție marginilor plăcilor pentru redresor, acestea ar trebui rotunjite.

Indiferent de stratul selectat, nu neglijați regulile: înainte de a începe styling-ul, aplicați loțiune pe păr. În cazul în care părul este colorat sau după un perm, utilizați mai rar mașina sau nu.

Asigurați-vă că ați curățat buretele după utilizare, în caz contrar se va forma o patină. Curățați suprafața de lucru după răcire și după deconectarea de la rețeaua de alimentare. Dacă suprafața nu este curățată, vă va ajuta la îndepărtarea unghiilor sau a alcoolului medical. Nu răriți floarea.

Cumpărați în magazine specializate. Acest lucru va reduce probabilitatea de a cumpăra un fals. Am decis că ne-am făcut alegerea, nu uitați că curlingul termic este dăunător părului dvs., deci folosiți sfatul specialiștilor și medicilor. Shopping plăcut!

Vizionați videoclipul: 10 Girl Names YOU Pronounce INCORRECTLY (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu