Fuste modă 2015

O fustă este un lucru fără de care este greu să-ți imaginezi garderoba unei femei de modă. Sunt de acord să purtați o rochie în fiecare zi inconfortabil. Pantalonii și blugi sunt inferioare rochiilor frumoase și fustelor la modă în 2015, în termeni de har și feminitate. Prin urmare, în garderoba femeilor ar trebui să fie prezente astfel de lucruri. Numai o fustă ajută o femeie să sublinieze harul, tandrețea și o plimbare ușoară.

Fusta cu creioane

 1. Fusta creionului este în același timp confortabilă, elegantă și versatilă.
 2. Spre deosebire de ciclurile constante ale tendințelor lumii, fusta creionului nu va ieși din modă, clasicul va dura pentru totdeauna.
 3. Produsele din materiale dense sunt considerate la modă, dar fuste din țesături transparente și subțiri sunt de asemenea prezente în colecții.
 4. Elementele principale ale decorației fustei erau o tăietură lungă.

Fusta scurta

 1. Modelele pliate se numără printre fuste scurte la modă. Arătați grozav în combinație cu pantofi de golf și de modă.
 2. Fuste fabricate din materiale simple și moi, decorate cu margini și margele, sunt la fel de populare.
 3. Articolele preppy păstrate. Aceste fuste versatile și elegante reprezintă soluția perfectă pentru un aspect casual sau festiv.
 4. Fuste într-o cușcă, care au reușit să devină clasice, se apropie de vârful conducerii modei.

Fusta din piele

 1. Adevărata tendință a sezonului actual este fuste din piele. Un produs din materiale naturale ar trebui să fie prezent în dulapul pentru femei.
 2. Stilul și lungimea joacă un rol secundar.
 3. Designerii au pregătit o mulțime de fuste din piele, decorate cu niște nituri metalice strălucitoare.
 4. Punctul culminant al sezonului sunt produse din piele de argint sau din aur.

Ce versiune de fustă la modă pentru a da preferințe, vă decideți.

Fuste modă pentru plin

Fusta este cel mai feminin articol de îmbrăcăminte. Cu ajutorul ei, o femeie face o figură proporțională și rafinată, concentrându-și atenția asupra locurilor "importante". Femeile subțiri și prefăcute preferă fusta pentru a crea un stil de afaceri, de seară și de zi cu zi.

Alegeți un lucru nou pentru sezon, sfătuiesc femeile de dimensiunea XL să acorde atenție următoarelor modele.

 1. Fusta cu centura si talie mare. Subliniază pieptul, ascunde burta și subțierea figurii, împărțind-o în proporții perfecte. Împreună cu o bluză contrastantă înăuntru.
 2. Fusta înfricoșată. Releve retro-stiluri de lungime medie sau lunga. Dacă este vorba de o dimensiune mare, lungimea trebuie să fie reglată: maxi sau midi.
 3. Fusta cu creioane de lungime medie. Opțiunea prezentată este potrivită nu numai pentru doamnele subțiri, ci și pentru fetele "delicioase". Vă recomandăm să combinați cu cămăși și bluze în culori la modă.

Să vorbim despre sezonul de iarnă. Rochia nouă ar trebui să se încălzească și să protejeze sănătatea chiar și în timpul morții înghețului.

 1. Lungimea fustei de iarna pentru plin - mediu sau maxim. Astfel de haine în tandem cu cizme înalte protejează picioarele de frig și nu arată rău.
 2. Țesături naturale și calde relevante. Cea mai bună opțiune este un produs din lână sau merino. Nu ignorați materialul paltoid. Această țesătură groasă deține forma și nu se întinde.
 3. În modul de imprimare dreapta. În tendința diagonală și bandă largă.
 4. Pentru a ascunde defectele cifra va fi draperie. Datorită numărului mare de pliuri, imaginea este elegantă și spectaculoasă.

Chiar și o femeie cu o figură nestandardă va găsi o fustă elegantă și la modă. Principalul lucru - dorința de a arăta la modă și elegant.

Cum să coaseți cele mai la modă fuste

Fusta este un element esențial al dulapului pentru femei. Ajută la evidențierea frumuseții picioarelor, a înălțimii și a taliei. Magazine oferă o gamă uriașă, dar vă puteți face o fustă.

Călătoria în călătorii durează mult timp și efort. Poți să-ți arăți priceperea și să coasă singur. Pentru realizarea fanteziilor în viața unei bune dispoziții, a timpului liber și a răbdării.

Nu îmi imaginez sezonul de vară fără o țesătură de zbor? Vă propun să vă reaprovizionați fusta de sifon pentru garderobă, care va lua partea de sus a conducerii printre hainele dvs. preferate. Pentru coasere veți avea nevoie de o bucată de material care să măsoare doi metri. Vă recomandăm să folosiți un material ușor de curățat - mătase sau sifon.

 1. Măsurați volumul șoldurilor și decideți lungimea.
 2. Așezați materialul pe o suprafață plană. Folosind creta și o riglă, marcați elementele fustei viitoare pe partea greșită a materialului.
 3. Lățimea primului element trebuie să corespundă volumului șoldurilor plus 20 cm deasupra. Lungimea este de 30 cm. Lungimea celui de-al doilea și a treilea element este similară. Lățimea este de 40 și 60 cm.
 4. Luați primul element care este partea de sus și baza fustei. Stitchați cusătura laterală și procesați cusătura superioară de pe suprapunere.
 5. Împingeți marginea tratată la un centimetru, coaseți și introduceți elasticul. Principalul lucru este să poarte haine strânse pe șolduri.
 6. Coaseți cusătura laterală a celui de-al doilea element. La marginea superioară, pliați ușor materialul astfel încât lățimea să se potrivească cu dimensiunea elementului inferior. Rămâne să terminați piesele și să procesați cusătura cu o cusătură de mașină zigzag. Faceți același lucru cu a treia parte.
 7. Încercați pe fustă și prindeți lungimea cu ace. Fustele largi sunt de obicei purtate cu șisturi sau cu sandale fără tocuri. Procesați partea întoarsă, îndoiți și amânați sub margine. Înfășurați cusătura laterală a produsului finit de pe overlock.
 8. Rămâne să firați țesătura cu un fier. Pentru a preveni deteriorarea materialului, acoperiți-l cu o țesătură subțire. Fusta este gata.

Pentru decorare recomand utilizarea florilor decorative, margele și margele. Dacă decideți să faceți acest pas, utilizați un ac subțire și un fir armat. Puteți decora și lipi pietre. Amintiți-vă, nu fiecare țesătură va rezista la căldura fierului când fixează bijuteriile.

Uită-te la femei pentru a vedea că rochii și fuste au dispărut din dulapuri. Doar ocazional la orizont i-au străpuns astfel de haine. Cele mai multe dintre ele sunt fete sau bunici. Uneori fuste scurte și fete tinere sunt purtate. Modașii consideră fusta nu îmbrăcăminte la modă și incomodă.

Fiecare femeie are dreptul de a alege, dar nu uita de origini. Frumusețea, moralitatea și fericirea feminină sunt determinate de aspect și îmbrăcăminte.

Dacă nu purtați astfel de haine, vă recomand să reconsiderați părerile despre dulap. Crede-mă, fusta poate schimba viața.

Vizionați videoclipul: Fustele plisate (August 2019).

Lasă Un Comentariu