Cum să oprești pe fată și pe bărbat

Femeile la diferite momente și epoci, care pretindeau titlul standardului de frumusețe, au avut o trăsătură - o poziție excelentă și mândră. În același timp, ceilalți se gândeau să oprească răsturnarea.

Cum să vă forțați să opriți răsturnarea?

 1. Auto-control. Amintiți-vă cât mai des posibil pentru a vă menține postura. La început este dificil, dar atunci va deveni un obicei.
 2. Locul de dormit. Alegeți o pernă tare, dar nu înaltă (unele utilizează role speciale), și o saltea - netedă și fermă. Nu interfera și canapeaua de înaltă calitate. Saltelele ortopedice sunt în vânzare, este posibil să le folosiți.
 3. Starea mintală și psihologică. Experții au arătat că o persoană care se strecoară are mai multe șanse de a suferi de suferință emoțională sau de tulburări emoționale. Încercați să vă înțelegeți sau contactați un psiholog.
 4. Distribuția corectă a greutății. Dacă trebuie să mergeți la cumpărături, încercați să purtați saci în ambele mâini pentru a distribui încărcătura în mod egal.

Modalități de corectare a posturii

Principalul mod de a îmbunătăți postura la domiciliu este sportul. Sportul întărește mușchii spatelui, ajută la scăderea în greutate, scolioza și lordoza în timpul fazelor inițiale ale bolii. Poti sa faci arte martiale sau sa alegi dans si gimnastica, inot si postura corecta de fitness.

Pentru fiecare set individual de exerciții, a cărui punere în aplicare necesită o voință și o perseverență considerabilă. Trebuie să studiezi cel puțin 30 de minute pe zi, timp de câteva luni la rând.

Există o cale mai rapidă de a corecta postura - purtând un corset. Doar 6-8 luni, în funcție de medici, iar rezultatul va fi atins. Corsetul este ușor de îmbrăcat sub îmbrăcăminte, dar înrăutățește puternic mișcarea, deoarece tesatura strânge corpul și fixează coloana vertebrală. Corsete - cel mai eficient și mai căutat mijloc de a opri rănirea. Ei cumpără un corsete după ce consultă un medic, deoarece gradul de înclinare este diferit pentru fiecare persoană.

Mulți nu acordă atenție corectării posturii și amânăm problema până mai târziu. O atitudine atât de lipsită de griji față de organism duce la consecințe triste. Prin urmare, controlați acțiunile dvs., asigurați-vă că spatele rămâne uniform, nu vă permiteți să vă aliniați.

Dacă o persoană stă pe un scaun, picioarele ar trebui să stea cu un picior plin pe podea, să nu stea în picioare sau să stea pe scaun, genunchii și șoldurile ar trebui să aibă un unghi de 90 de grade.

Dacă picioarele nu ajung la podea, utilizați un suport special. Nu trebuie să existe spațiu între spatele și spatele scaunului. Sub spatele inferior, așezați o pernă, țineți umerii îndreptați și relaxați.

Recomandări video

Experții spun că o persoană care și-a corectat poziția devine mai înaltă, înălțimea sa crește la 5 cm. Acesta este un argument greu de gândit să-și corecteze poziția și să muncească din greu asupra lui.

Exerciții pentru femei și bărbați

Mulți susțin că cel mai eficient exercițiu - trăgând în sus pe bar. Mușchii sunt bine întăriți ca și cu o strângere standard la piept și strângerea capului. Adevărat, un astfel de exercițiu este mai potrivit pentru bărbați, dar femeile se pot mișca cu ușurință în perete (scara), cu care vă puteți corecta postura, atârnând pe mâini.

Dacă nu este posibil să utilizați o bară orizontală sau o bară de perete, s-a dezvoltat un set de exerciții care vă vor ajuta să vă păstrați spatele drept, să obțineți un mers ușor și grațios și să evitați manifestarea unor consecințe grave asupra sănătății.

În timp, veți vedea rezultatul, va întăriți mușchii spatelui și veți dezvolta un obicei pentru a vă urma postura. Acest lucru va ajuta jurnalul. Luați în considerare exerciții eficiente pentru a îmbunătăți postura la domiciliu. Exercițiile sunt efectuate numai după o consultație obligatorie cu un medic. Auto-medicamentul este periculos și poate fi nociv pentru sănătate.

 1. Ridică-te drept, braț înapoi și strângeți în încuietoare. Încercați să vă ridicați mâinile cât mai mult posibil (spre lamele umărului). Apoi, luați-vă coatele și umerii înapoi, apăsați pe spate, aruncând capul înapoi.
 2. Lie pe spate, cu brațele în afară. Sprijinul este capul și fesele. Ridicați spatele astfel încât punctele de sprijin să rămână fixe. Exercițiu pentru a efectua de 15 ori în 3 seturi.
 3. Înclinând în jos, luați tocurile picioarelor în mâini, îndoiți trunchiul, îndoiți-vă capul. Țineți poziția așa cum o va face. Se fac 5 repetari.
 4. Să se așeze pe stomac, cu mâinile să se conecteze la castel și să-și pună spatele capului, ca și cum ar fi vrut să leagă presa. Este mai bine să cârlig picioarele în dulap sau în pat și să ridicați capul și trunchiul la maxim. Cu fiecare lift, coatele se despart. Efectuați exercițiul de 15 ori în 3 seturi.
 5. Ieșiți-vă pe spate, puneți o carte sau o pernă sub lamele umărului, astfel încât să apară o îndoire în spate. Ridicați încărcătura, pentru femei - 500 de grame, pentru bărbați a permis o încărcătură de 2 kilograme. Brațele drepte ridică și coboară sarcina de până la 150 de ori pe zi pentru mai multe abordări. Exercitiile vor ajuta sa scapi de inclinare si sa imbunatateasca forma sanului.
 6. Exercițiul este efectuat în timp ce stați pe scaun. Mâinile puse pe spatele capului, corpul se îndoaie înapoi. Inițial, pentru a face nu mai mult de 5 astfel de deviații, mai târziu crește sarcina un pic.
 7. Așezați pe mâinile unui scaun pentru a vă conecta în fața unei "încuietori", ieșiți și îndreptați-o. Capul în jos pentru a respira calm și uniform. Extinde-ti muschii spate cat mai mult posibil, relaxeaza-ti gatul. Exercițiul ajută la durerile de cap.
 8. "Podul". Încearcă să faci un pod. Nu disperați dacă nu reușiți prima dată, aveți răbdare și perseverență. La urma urmei, înțelepții nu au spus nimic "și vor depăși drumul care merge ...". Cine a primit "podul", întrebarea de a opri răsturnarea va dispărea de la sine.
 9. Cel mai simplu exercițiu. Înclinați-vă spatele la perete, astfel încât tocurile, fesele, lamelele și capul să atingă suprafața peretelui. El întărește mușchii abdominali și înapoi. Nu mă obosesc să stau lângă perete, dar prima oară nu mai este de 3-4 minute. După ce vă întindeți și faceți o plimbare în jurul camerei cu o spate dreaptă. Utilizați exercițiul cu fiecare ocazie, nu dăunează.
 10. Exercitiile ajuta la ameliorarea stresului. Capul tras în umeri cât mai profund posibil, încercați să ajungeți la umerii cu lobile urechii. Privind direct, este mai bine să alegeți un anumit punct și să fixați atenția asupra acestuia. Respirația este uniformă și profundă. În această poziție nu mai mult de 40 de secunde, apoi expirați încet și relaxați-vă. Exercițiul este bun pentru cei care au un loc de muncă sedentar. Efectuați înainte sau după 2 ore după masă.
 11. Pentru a înmâna un creion sau un stilou din mână în mână (cu o mână mai jos și cealaltă de mai sus) în spatele. Acest exercițiu se desfășoară atât în ​​picioare, cât și în șezut. Încălzire bună, cu muncă lungă la calculator.
 12. Mergând în jurul camerei cu un tampon mic sau o carte pe cap. Ajută la îndreptarea posturii și la dezvoltarea mersului bun.
 13. Poziția "pisică" dezvoltă mușchii spatelui, în care spatele se îndoaie și arce. Inițial, faceți exercițiul de cel puțin 5 ori, apoi măriți încărcătura.

Nu uitați, spatele trebuie să fie drept și capul ridicat. Când te plimbi, nu-ți cobori capul în jos, nu te uita la picioarele tale, pentru că încep cu asta.

Exercitați videoclipuri

Medicina alternativă ajută la oprirea urticării. Medicii osteopatici, folosind terapia manuală, ajută organismul să includă rezerve suplimentare și auto-reparații.

Există, de asemenea, dispozitive care vă vor ajuta să corectați postura. În cazuri extreme, recurge la intervenții chirurgicale. Dar este mai bine să nu începeți și să nu vă aduceți într-o astfel de stare, ci să vă strângeți și să vă angajați într-o aripă. Nu este deloc faptul că coloana vertebrală este numită "tulpina de sănătate", deoarece multe depind de starea spatelui.

Cu cele mai mici încălcări ale structurii coloanei vertebrale, întregul corp poate suferi și dezvolta o boală gravă. Cu capul ridicat și umerii tăi îndreptați, mergi cu îndrăzneală spre visul tău.

Vizionați videoclipul: Cum sa te opresti sa te gandesti obsesiv la un barbat ! (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu