Moda de primavara - vara 2015

Primavara vine, iar femeile la modă aleg noi lucruri pentru sezonul elegant de primăvară-vară din 2015. Expozitiile de moda pregatite de designeri pentru sezonul primavara-vara vor ajuta in acest sens. Să ne uităm la tendințele modei pentru a face imaginea să fie frumoasă.

Moda, care este prezentată pe spectacole din New York, Londra sau Paris, stabilește tonul stilului stradal - cea mai populară ramură. Luați în considerare în detaliu.

 1. În 2015, moda este originală și memorabilă, iar vara anului 2014, moda, era mai modestă. Noile culori ale îmbrăcăminții vă vor mulțumi cu culori bogate și printuri neobișnuite.
 2. Contrar concluziilor experților care au identificat culoarea vinului drept cea mai importantă din 2015, moda de primăvară-vară a extins lista culorilor populare. Rochii de dans impresionează cu nuanțe de fructe și fructe, elegante și eficiente.
 3. Imprimatele sunt reprezentate de imagini grafice și florale. Moda insistă că modelele florale și florale sunt folosite în îmbrăcăminte. Această imprimare va decora un costum de pantaloni, o rochie sau o haină.
 4. Modelele grafice vor ajuta fetele tinere să atragă atenția. Într-o imagine de modă a animalelor sălbatice, obiecte arhitecturale și personaje de desene animate.
 5. Celula care împodobește fuste, costume și rochii rămâne la modă. În colecțiile de designeri ea nu este reprezentată pe scară largă, dar în stilul stradii ea este populară.
 6. Nu uitați de modelul clasic polka-dot de dimensiuni diferite. Polca puncte arata mai ales chic pe rochii de vara.

Punctul culminant al sezonului care vine este minimalismul. Designerii se bazează pe hainele laconice fără un decor excesiv pentru a se concentra asupra texturii materialului, și nu asupra liniilor.

 1. Lista de lovituri ale sezonului este reprezentată de pantaloni largi, rochii de tăiat drept, fuste plisate și jachete montate. Nu pierdeți relevanța și bluzele cu un strat.
 2. Designerii provoacă fetele să experimenteze, care oferă o combinație de a nu combina lucrurile. Alegeți rochii de lungime mică, care sunt recomandate să poarte cu adidași.
 3. Nu a ocolit ideea unei fețe minimaliste și a pantofilor. Perla sezonului sunt pantofi de culori diferite. Iar pozitiile de inchidere au fost retezate.
 4. Imbrăcămintea tricotată, caracterizată prin deschizături și modele de lumină, nu este lipsită de atenție. Favoritele sezonului sunt pulovere lungi și rochii de lungime medie.
 5. Pentru decorarea designerilor de îmbrăcăminte tricotată folosiți fringe, care este combinat cu nuanțe naturale și calde.

Îmbrăcăminte elegantă, care coboară din podium, primește o nouă viață, oferind femeilor la modă posibilitatea de a efectua experimente îndrăznețe cu imagini.

Primăvară-vară 2015 Tendințe de modă

În ajunul sezonului de primăvară-vară, femeile își actualizează dulapul. Expertii recomanda obtinerea de haine de lumina si culori luminoase, determina ce lipseste si apoi du-te la magazin.

 1. Gama de flori este variată. Lilac amintește că deja primăvara. Fusta, lămâie și roz culori completează gama de nuanțe pastelate.
 2. Nu mai puțin relevant este o paletă luminată. Galben pe partea de sus a plumbului. Fiecare colecție conține costume, fuste și alte haine galbene.
 3. O tendință constantă a sezonului este considerată o explozie de flori. Florile sunt prezente pe haine, accesorii, pălării și pantofi. Tematice sunt fuste, bluze și rochii de lumină cu un model floral.
 4. Lista nuanțelor potrivite este prezentată în culori roșii, nisip, bej, alb și negru. Alegeți o fustă și o bluză și completați tinuta cu accesorii luminoase.
 5. Lucrurile de denim au devenit un clasic al modei, acest sezon nu este o excepție. Jachete, pantaloni, pantaloni scurți, fuste, cămăși sunt realizate din blugi. Orice lucru denim este relevant în dulapul de zi și de seară.
 6. Lucru de bază în dulap - pantaloni. Bărbații și femeile îi iubesc pentru practică și pentru confort. Pantaloni clasic tăiat păstrat relevanță.
 7. Cămașă de diferite nuanțe continuă să se scaldă în popularitate. Cel mai relevant este tăiat, ca o cămașă, purtată de bărbați.

Cred că nu va exista probleme cu selecția și cumpărarea de haine noi pentru garderobă. Amintiți-vă, haine noi vor fi confortabile și convenabile, dacă în timpul selecției să țină cont de tendințele modei și preferințele personale. În timpul acestei povesti, am împărtășit sfaturi despre actualizarea dulapului. Dacă doriți cu adevărat să arătați frumos și original, nu vă îndepărtați de modă și stil, ascultă-i.

Designerii creează haine pe care nu le poate permite toată lumea. Acest lucru nu înseamnă că în magazinele de modă nu vor exista analogi la un preț accesibil. Dacă nu aveți un buget mare, așteptați puțin.

Vizionați videoclipul: Rochii elegante - colectia de primavara vara 2015 Emozioni Moda (August 2019).

Lasă Un Comentariu