Cum să bei tequila și ce să mănânci - recomandări și sfaturi video

Pentru rezidenții din Mexic, și anume că această țară este locul de naștere al băuturii, nu contează cum să bei tequila corect cu sare și lamaie. Pentru europeni, băutura este un ritual real, care necesită anumite abilități și cunoștințe.

Ritual de băut corect

Băutura misterioasă și incendiară are numeroase nume. Printre acestea se numără "vodca mexicană", "cactus moonshine" și altele. Numele oficial este tequila.

Pentru a înțelege corect cum se bea tequila, nu este necesar să mergeți în Mexic și să comunicați cu oamenii locali. Deși, dacă vă place turismul, faceți acest lucru. În general, este suficient să studiați modalitățile de utilizare a "vodcăi mexicane".

În total, cinci soiuri de tequila sunt produse, inclusiv aur, argint, condimentat, odihnit, condimentat în grad înalt. Și speciile sunt folosite în moduri diferite.

Ce este necesar pentru utilizarea corectă?

 1. tequila
 2. tei
 3. scorțișoară
 4. portocaliu
 5. Pila mare, cu un fund mare
 6. zahăr
 7. sare

Să ne imaginăm ce ingrediente enumerate și ustensilele de bucătărie sunt. Acum este timpul sa invatati subtilitatile de a folosi "lunca de la un cactus".

Metoda de consum 1

Propun să începeți o degustare cu un soi de argint. Voi descrie cea mai populară utilizare.

 1. Într-o grămadă specială se toarnă o băutură alcoolică mexicană la temperatura camerei.
 2. Varul sau lamaie tăiate în patru părți. Dacă fructul este mare, împărțit în lobuli.
 3. Într-un bulb, care se află între degetul arătător și degetul mare, se toarnă puțină sare.
 4. Rămâne să lingeți sarea, să beți o grămadă de tequila și să mâncați o felie de lămâie.

Metoda de consum 2

A doua metodă este tradițională pentru unitățile de băut și implică utilizarea unui soi de aur.

 1. Morman special umplut cu tequila.
 2. Mărimea portocalie tăiată în jumătate de inele
 3. Se toarnă puțin zahăr în recipient, se adaugă un pic de pudră de scorțișoară și se amestecă totul bine.
 4. Beți un teanc într-o gulp și mâncați o felie de portocale, care este pre-roll într-un amestec de scorțișoară și zahăr.

Soiurile scumpe și condimentate de "vodcă mexicană" sunt recomandate a fi utilizate numai în forma sa pură pentru a se bucura de aroma excelentă.

Consumați tequila cu sare și lamaie

O băutură caldă a apărut în Mexic cu 400 de ani în urmă. Nu e de mirare că mulți dintre fanii săi locuiesc acolo. În Rusia, cultura consumului tocmai a început să câștige popularitate.

Deși băutura de pe piața rusă a apărut relativ recent, mulți compatrioți l-au iubit foarte mult. Într-o perioadă scurtă de timp, au reușit să stăpânească diferitele modalități de utilizare a "cactus moonshine". Îți spun cum să bei tequila cu sare și lamaie.

Tequila este o băutură alcoolică puternică, așa că o beau în porții mici din stive. Mexicanii folosesc ochelari înguste.

Sare și lamaie - cea mai comună cale. Este demn de remarcat faptul că nu europenii l-au inventat. Din motive de sporire a culturii de băut, au venit cu un adevărat ritual.

 1. Înainte de procedură, pregătiți lămâie tăiată în felii subțiri.
 2. Se toarnă tequila într-un pahar. Strângeți câteva picături de suc de lămâie pe partea din spate a mâinii și turnați puțină sare.
 3. După expirație, lingeți boabele de sare din mână, beți o băutură și mâncați rapid o lămâie. După aceea este permisă expirarea.

Procedura de utilizare este simplă și fascinantă în același timp. Dacă drumul pare extrem, schimbați-l. Luați în loc de portocale de lamaie și sare și scorțișoară. Și o altă opțiune - umeziți marginea ochelarilor cu suc de lamaie și înmoaieți-le în sare. După aceea, toarnă băutura în castron. Puneți lamaie pe o farfurie și puneți-o lângă ea.

Clip video clip, cum să nu bei tequila

Tequila este diferită. Vorbim despre fortăreață, rezistență, cost. În special, soiul Blanco este îmbuteliat fără expunere și se caracterizează prin aroma intensă a agavei. Gradul de aur are o nuanță de aur datorită adăugării de coloranți. Soiul Reposado, cum ar fi brandy, păstrat în butoaie de stejar timp de 2-12 luni. Nu este greu de ghicit că costul unei astfel de băuturi este mai mare. Aroma agavei din această tequilă nu este prea luminată, dar aceasta este mai mult decât compensată de gust și de gust.

Cum să bei Olmek tequila

Tequila de la Olmek este o băutură spirtoasă clasică de primă clasă mexicană. Normele de băut Olmeki sunt dezvoltate pentru un motiv, deoarece urmărirea acestora vă permite să vă bucurați pe deplin de gustul excelent al alcoolului scump. Luați în considerare cele trei moduri cele mai comune.

Clasic

 1. Într-un pahar de dimensiuni mici, se toarnă tequila. Apoi puneți o placă cu sare și un sfert de var. Gustul fructelor perfect cu "vodca mexicană".
 2. Se toarnă puțină sare în locașul de lângă degetul mare și stoarce un pic de suc din var.
 3. Ingredientele situate pe mâini, lingeți ușor, goliți geamul și mâncați fructe. Dacă nu vă place căldura, luați o lămâie.
 4. Mexicanii adaugă la Olmek o băutură răcoritoare numită sangrita. Se prepară din ardei iute, roșii și suc de portocale.

Olmeca este folosit diferit. Înainte de a bea, mănâncă o felie de lămâie sau mănâncă var, stropit cu sare.

Metoda "Rapido"

 1. Olmeca este servit cu tonic. Acoperiți geamul cu amestecul cu mâna și atingeți partea de jos a mesei. Aceasta este urmată de băut o băutură.
 2. O lovitură la masă face tequila seethe. În țara noastră, metoda este numită "Tequila Boom".

Alcool

Cea de-a treia metodă este cea mai interesantă, deoarece în acest caz, varul joacă rolul unui pahar și gustări.

 1. Varul tăiat ușor pe jumătate, îndepărtează încet pasul și ușor aplatiza fundul. Acest lucru vă permite să faceți două "cupe de fructe".
 2. Edge de mâncăruri comestibile sare și se toarnă tequila răcită.
 3. Rămâne să beți alcool și să mâncați un pahar.

3 căi video

Ce băutură și gustare tequila

Utilizarea tequilei este un adevărat ritual. Snacking-ul este făcut cu var și sare. A susținut că această metodă este folosită cel mai des în Mexic. În mod ciudat, această tradiție este înrădăcinată în trecut.

La începutul secolului trecut, a existat o epidemie de gripă în Mexic. Medicii, încercând să ajute oamenii din țară, au recomandat tequila cu lămâie și sare.

De obicei, oamenii nu se limitează la un singur pahar de alcool, iar perspectiva de a mânca o mulțime de sare nu este multă lume ca aceasta. Deci, dacă nu doriți să vă beți foarte beat de la băutură, aveți grijă de o gustare obișnuită.

 1. Gustări de carne. Ideal. Carnea de porc subțire, mielul de prăjit sau chiftele sunt perfect combinate cu "vodca mexicană".
 2. Mâncăruri neobișnuite. Servit cu tequila și mâncăruri neobișnuite - tacos, burritos, shawarma și alte aperitive.
 3. fructe de mare. Snack pe somon sărat, poala prăjită sau midii.
 4. cocktail-uri. Pe baza tequila face cocktail-uri, inclusiv "Margarita". Adevărat, fanii adevărați nu-i recomandă să fie amestecați cu alte componente pentru a păstra gustul original.
 5. "Sangrita". Tequila se recomandă să bea. Cel mai potrivit "Sangrit" - un amestec de piper, portocale și suc de roșii.
 6. alcool. Mexicanii consumă uneori tequila acasă cu alcool, inclusiv Scotch și brandy. Adevărat, amestecul va distruge chiar și un ventilator experimentat cu alcool. Așa că folosiți-l cu atenție.

Dacă există un eveniment, principalul alcool din care va fi tequila, se va ști ce să serviți și ce să mâncați.

Cred că tequila este o băutură alcoolică universală care poate fi consumată în forma sa pură și în combinație cu alcool. Nu se poate spune că se fac cerințe stricte la gustări.

Nu uitați că consumul excesiv de alcool poate afecta negativ sănătatea. Ne vedem din nou!

Lasă Un Comentariu