Cum de a deveni un blogger. De unde să încep?

Oamenii devin bloggeri pentru a-și împărtăși experiența în domeniul lor cu alții. Un blog este profitabil dacă faceți publicitate pe acesta. În articol, voi împărtăși cu cititorii secretele și subtilitățile unui blog personal, vă spun cum să deveniți un blogger și de unde să începeți. Sper că sfaturile vă vor ajuta să realizați vise, să începeți un blog și să îl faceți popular.

Cum sa devii un blogger pe Youtube

YouTube - serviciu video unde utilizatorii își încarcă propriile videoclipuri, afișează alți utilizatori și vizionează videoclipuri ale unor persoane terțe.

YouTube a fost difuzat din 2005. În 2007, managementul Google Inc. a achiziționat găzduire video. YouTube este vizitat zilnic de câțiva milioane de oameni în căutarea unui videoclip interesant.

 1. Pentru a începe, selectați o poreclă și gândiți numele canalului. De obicei, aceste cuvinte sunt aceleași. Alegeți cu atenție nume și porecle, deoarece pe internet există mulți naționaliști și trolii.
 2. Alegeți adresa și adresa canalului pentru profilurile și comunitățile din rețelele sociale.
 3. Înregistrați un canal.
 4. Creați conturi pe rețelele FB, Twitter și VK și creați comunități cu adrese similare.
 5. Alegeți direcția canalului. Puteți să consultați știri, să filmați prelegeri, să faceți recenzii de modă sau altceva.
 6. Alegerea direcției, crearea de materiale și publicarea în rețelele sociale. Video trebuie să fie plasat pe paginile dvs. în rețelele sociale. Unul dintre prietenii tăi va aprecia cu siguranță creativitatea și vei primi o previzualizare video și un mic venit pe publicitate.
 7. Este o mulțime de materiale calitative, iar cantitatea de abonați crește încet? Cum sa fii? Haideți.
 8. Dacă aveți bani, cumpărați anunțuri de la bloggeri populare. Dacă materialul este de înaltă calitate, abonații îl vor vedea.
 9. Fără bani, cooperează cu colegii care au bloguri cu subiecte similare și elimină videoclipul general. Așa că veți primi plăceri de la abonații dvs. și de la partenerii dvs.

Cum să începeți blogurile pe Twitter

Twitter este un serviciu de microblogging cu un public multimilion. Utilizați serviciul și utilizatorii și persoanele care dețin propriile site-uri. În acest din urmă caz, Twitter vă permite să promovați o resursă publicând link-uri.

 1. În primul rând, pe Twitter, postați mesaje interesante. Deci, să știi publicul că a apărut o intrare nouă în blogul tău.
 2. Cu ajutorul serviciului, căutați oameni și interlocutori cu aceeași grijă. Acest lucru va crește traficul pe blog.
 3. În plus față de oameni simțitori, Twitter vă permite să găsiți parteneri de afaceri. Ei vor împărtăși idei și vor ajuta în blogging.
 4. În timp ce faceți bloguri pe Twitter, vă poziționați ca expert în orice domeniu. Folosind serviciul, împărtășiți cunoștințele și experiența care vor afecta în mod pozitiv popularitatea blogului.
 5. Twitter este o bancă nelimitată de idei. Numeroși utilizatori vor fi bucuroși să vă spună ce direcție să mergeți în continuare.
 6. Simțiți-vă liber să puneți întrebări. Experții vor răspunde spunând ceva nou. Aceasta este o modalitate foarte bună de a face contacte de afaceri.
 7. Dacă ați reușit să ajungeți la conferință sau să deveniți martor ocular al evenimentului, asigurați-vă că ați spus despre acest lucru pe Twitter trimițând mesaje.
 8. Twitter este un instrument publicitar. Destul pentru a utiliza serviciile prietenilor și ei vor ajuta la promovarea blogului.
 9. Dacă la momentul redactării au existat dificultăți cu numele sau numele, aceste informații pot fi clarificate oricând pe Twitter. Crede-mă, răspunsul nu te va face să aștepți.
 10. Serviciul vă va permite să găsiți resurse noi, să efectuați sondaje interesante, să primiți comentarii valoroase sau să interviuri cu interviuri cu celebrități. Twitter oferă posibilități nelimitate.

Cum să câștigi o mie de abonați și vizitatori

Crearea unui blog nu este atât de dificil, bloggerii novici au văzut deja acest lucru. Următorul obiectiv este mii de abonați. Nu este surprinzător, deoarece încearcă să obțină titlul de stele de Internet.

Suficient pentru o clipă să priviți în motorul de căutare pentru a vă asigura că Internetul este plin de articole despre mii de bloggeri. Regulile blogurilor sunt multe, în practică nu funcționează toate.

Recomandările trebuie să fie respectate pe parcursul fazei inițiale. După ce ați obținut rezultatul, efectuați ajustări. Ce aveți cu adevărat nevoie pentru a face traficul pe blogul dvs. mai mult de o mie de utilizatori pe zi?

 1. Actualizați conținutul în mod regulat. Utilizatorii nu le plac informațiile inutile și repetitive.
 2. Publicațiile expun optimizarea SEO. Pentru a monitoriza cheile, utilizați serviciul wordstat.yandex.
 3. Obligatoriu înregistrați un blog în directoare.
 4. Un rol important în atingerea obiectivului strategic îl are publicitatea în aer liber. În toate cazurile potrivite, menționați un blog personal. Conversația umană este mai eficientă decât publicitatea pe Internet.
 5. Nu ignora încrucișarea. În mod regulat, la posturi fac anunțuri.
 6. Când vă promovați blogul, încheiați un parteneriat cu oameni de afaceri de informare.
 7. Deosebit de remarcabile sunt metodele partizane, care prevăd publicarea de link-uri pe forumuri, comentând bloggeri celebri. Chiar și link-ul din comentariile despre videoclipul din rețeaua socială este foarte util.

Armați-vă cu instrucțiuni și du-te la lucru. Nu renunțați la caz, depășind jumătatea drumului. Fiți credincioși puterii voastre, și totul va ieși. Construiești o carieră în rețea.

Mult noroc în blogging-ul dvs. și văd curând!

Lasă Un Comentariu