Cum să oprești lispingul

După cum arată practica, unii oameni "înghită" litera P, în timp ce alții folosesc litera "l". Oricum, discursul nu se îmbunătățește de la asta. Prin urmare, se pune întrebarea: cum să oprești lambing acasă.

Cum să oprești spargerea acasă

Burr - atunci când o persoană nu pronunță sau pronunță incorect litera "p". În cele mai multe cazuri, problema este rezolvată odată cu vârsta, dar uneori adulții se confruntă cu pronunțarea greșită.

Cum să oprești spargerea acasă? Luați în considerare răspunsul la această întrebare și o serie de exerciții care ajută la eliminarea dezavantajului.

Mulți oameni care nu pot pronunța litera "p", nu vă îngrijorați prea mult. Adevărat, există indivizi care se străduiesc să perfecționeze, iar propriul lor discurs nu face excepție. Dacă aparțineți celei de-a doua categorii de persoane, consultați un terapeut de vorbire - un medic care tratează tulburările de vorbire. Cu aceasta, veți elimina rapid erorile în pronunție. Principalul lucru este aspirația.

Dacă sunteți o persoană ocupată și aveți puțin timp liber, acordați atenție auto-studiului, care include punerea în aplicare a exercițiilor simple. Un set de exerciții va ajuta la dezvoltarea unui aparat de vorbire, va întări mușchii limbii și buzelor, va dezvolta abilitățile de pronunție.

 1. Alternativ trageți buzele și zâmbiți. În același timp pronunți sunetele "y" și "și." Luați câteva abordări.
 2. Deschideți-vă gura, coborâți vârful limbii spre cer și ridicați-o. Încearcă să îți imite perierea dinților - cu limba, să-ți dai dinții.
 3. Deschideți gura, ridicați vârful limbii și țineți-o câteva secunde. După aceea, lipiți-vă limba pe cer.
 4. Limba îmbrățișează buza superioară. Pentru a face acest lucru, imaginați-vă că a fost un gem delicios pe buze.
 5. Faceți-vă timp pentru a lucra la mormăi și vibrații. Deschideți-vă gura, atingeți limba pe colinele adiacente dinților de sus, spuneți sunetul "d".
 6. După câteva secunde, adăugați "d" sau "t". Aceste sunete sunt auxiliare, deoarece facând imediat o mârâială este extrem de dificilă.
 7. După ce mormăi să treacă la citirea poeziei. Principalul lucru pe care îl prezintă o combinație de sunete "dr." Citiți mai târziu frazele în care litera "p" este combinată cu alte litere.

Pentru a face mai ușor, amintiți-vă cum să pronunți corect "p". În acest caz, reflexiv puteți repeta mișcările aparatului de vorbire, ceea ce va spori eficacitatea exercițiilor și va ajuta la oprirea mișcării.

Cum să opriți lisarea unui adult

Mulți adulți nu pronunță litera "r". Este demn de remarcat că nici măcar medicii nu pot spune exact cum să oprească lisarea unui adult. În timp ce unii experți declară că este imposibil să scape de vârstă la vârsta adultă, alții sunt convinși că acest lucru este real.

Învingerea bolii este posibilă, dar va dura răbdare și forță. Aparatul de vorbire al adulților este diferit de copil. La adulți, este complet format. Prin urmare, pentru a obține schimbare, trebuie să învățați foarte mult.

Persoanele cu impedimente de vorbire sunt conștiente că este un mare obstacol în viață. Nu este vorba doar de căutarea de muncă, ci și de familie și relații. Deci, dacă doriți să corectați discursul, asigurați-vă că faceți exercițiile.

 1. Găsiți un terapeut de vorbire bună cu educație specializată și experiență de lucru. Din moment ce va trebui să faceți acest lucru de multe ori, prin urmare, faceți timp pentru a vizita clinica. Desigur, unii medici oferă tratament la domiciliu sau la birou, dar serviciile lor sunt mai scumpe. Dacă nu există timp pentru medic, luptați-vă singur.
 2. Două minute, repetați lent sunetele "tnl-d". Apoi accelerați ritmul cu 5 minute. Încercați să păstrați vârful limbii care ating umflăturile din spatele dinților.
 3. Spuneți "dd". Vorbiți primul sunet "d" ca de obicei, iar al doilea ar trebui să sune ca un sunet englezesc. Durata exercițiului este de 7 minute.
 4. Practicați pronunția cuvintelor cu "p" în ea. Printre ei, un cheag de sânge, lemn de foc, un drot, înțelept, chips-uri, bucurie, bord, și altele.
 5. Aceste exerciții sunt efectuate zilnic, de trei ori pe zi.

Experiență video de a scăpa de abur în 30 de ani

Dacă depuneți toate eforturile, după aproximativ o săptămână de ore veți vedea schimbări pozitive. Apoi, trebuie să învățați să introduceți sunetul "p" în cuvinte când comunicați.

Cum să oprești mișcarea în 13-14-15-16 ani

Majoritatea oamenilor cu vârstă, indiferent de vârstă, nu acordă atenție defectului. Cu toate acestea, deficiența rar dispare de la sine. De-a lungul timpului, oamenii gândesc cum să scape de ea.

Am vorbit despre combaterea adversității în cazul adulților. Acum vorbește despre cum să oprești lispingul în 13-14-15-16 ani. Acest subiect este obligatoriu pentru a fi luat în considerare, deoarece adolescenții suferă foarte mult din cauza faptului că colegii lor le certau.

Pentru a înțelege cum să eliminați un defect de vorbire, să vedem de ce oamenii se înfigă.

 1. Cea mai frecventă cauză de abuz este lipsa de practici de vorbire în copilărie. La o vârstă fragedă, copilul pur și simplu nu a folosit cuvinte greu de pronunțat. În acest caz, problema este ușor de rezolvat. Principalul lucru este diligența și răbdarea.
 2. Cauza lupusului poate fi patologia organelor de vorbire sau o trăsătură fiziologică. În acest caz, numai tratamentul poate scăpa.

Luați în considerare mai detaliat primul caz, deoarece toată lumea speră pentru cele mai bune. O practică care implică utilizarea de exerciții va ajuta să scapi de burr.

 1. Încercați să mârâiți. Redați o pauză lungă. Dacă încercarea nu reușește, adăugați "t" la sunet. Atât de mult mai ușor. Când este posibil, excludeți sunetul auxiliar.
 2. După ce ați stăpânit arta de a mârâi, continuați cu pronunția cuvintelor cu această scrisoare. Principalul lucru este că litera "p" nu stă la începutul cuvintelor. Faptul este că astfel de cuvinte sunt mai ușor de spus. Printre ei se numără o cioară, o navă și altele.
 3. Având puțină practică cu cuvinte simple, folosiți cele mai complexe, cu litera "p" la sfârșit. În același timp, să fiți ghidat, deoarece aceste cuvinte sunt pronunțate de alți oameni. Acest lucru va ajuta rudele sau următorul videoclip.

În cazul în care nu există patologii rare și se arată diligență, în viitorul apropiat defectul de vorbire va fi lăsat singur. Din acel moment, puteți pronunța cu ușurință astfel de cuvinte ca un frigider.

Am vorbit despre cum să oprești călcarea acasă. Desigur, dacă defectul nu vă pune într-o poziție ciudată în fața prietenilor și nu aduce disconfort, nu vă puteți da atenție. Dacă vă străduiți să vorbiți perfect, ascultați sfaturile listate.

Burr nu dăunează sănătății, dar dacă interferează, luptați. Dacă recomandările nu vă ajută, vă sfătuiesc să consultați un medic. Uneori este posibil să se elimine un defect de vorbire numai prin intervenția chirurgicală.

Este posibil ca particularitățile aparatului articulat să fie cauza burrului. Adesea sunt ascunși în psihologie. Oricum, doar un vorbitor terapeut poate rezolva rapid problema.

Mult noroc și sănătate bună. Ne vedem din nou!

Vizionați videoclipul: Cum sa Opresti Negativitatile - 5 Secrete (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu