Cum să sară ciuperci de lapte pentru iarnă în bănci în două moduri

Nu trebuie să fii un geniu în domeniul tehnologiilor de rețea pentru a învăța cum să sare lapte pentru iarnă într-un mod fierbinte și rece. Aceste ciuperci sunt bărbați albi frumos, fluturând pălăriile pe poalele pădurilor.

Rețetă pas cu pas rețetă somon sărată pentru iarnă

Rețetele de sărare pentru iarnă au apărut cu mult timp în urmă. În CSI, ciupercile de lapte sărate sunt considerate a fi un fel de mâncare delicioasă. Este demn de remarcat faptul că, într-o serie de țări europene, oamenii nu mănâncă aceste ciuperci, considerându-le necomestibile.

Efectuarea delicatesei sânilor este ușoară dacă este pregătită corespunzător pentru sărare. Principalul secret al sării - succesiunea corectă a acțiunilor de pregătire. Utilizați rețeta simplă și versatilă pe care o împărtășesc. Chiar dacă nu ați sărat ciuperci de lapte, cu ajutorul sfaturi puteți face cu ușurință cu sarcina.

 1. Ciupercile curăță, se spală și se taie picioarele. Nu sunt folosite pentru decapare. Deci, nu fi surprins dacă în placa pe care ați pus-o, veți găsi un capac.
 2. Lapte înmuiați. Dacă acest lucru nu este făcut, ei vor gusta amar. Puneți capacele într-un recipient adânc și larg, cu vârfurile în sus. Așezați în straturi. Apoi umpleți cu apă și înmuiați timp de două zile.
 3. În fiecare zi, apa din feluri de mâncare se schimbă. Această procedură pretențioasă va elimina amărăciunea din ciuperci și va scăpa de sucul care are un gust neplăcut.
 4. La sfârșitul ciupercilor de "tratare a apei", se cântărește pentru a determina cantitatea de sare. În conformitate cu standardul, pentru un kilogram de produs 40 de grame de sare.
 5. Lapte luat în bucăți de butoi din lemn. Dacă nu există un astfel de recipient, utilizați vase ceramice sau borcane de sticlă.
 6. Puneți niște sare pe fundul unui butoi sau alt recipient și puneți frunze verzi de cireșe, hrean sau coacăz în straturi.
 7. Apoi vine un strat de ciuperci. Puneți capacele în jos, apoi sare, adăugați câteva tulpini de mărar, câteva cuișoare de usturoi și piper negru.
 8. Asigurați-vă că stropiți straturile ulterioare cu sare și condimente până când cilindrul este plin.
 9. Acoperiți ultimul strat cu o panza curată și un cerc de lemn. Plasați o încărcătură în partea de sus.
 10. Mutați vasele într-un loc răcoros. Undeva în 30 de zile tratamentul va fi gata de utilizare.

Dacă nu reușiți să calculați cantitatea de sare de la prima dată, nu vă grăbiți să vă supărați. Ciupercile prea sărate pot fi salvate prin înmuierea în lapte.

Cum să sare ciuperci într-un mod fierbinte

De multe ori mă duc să vizitez. Dar niciunul dintre prietenii de pe masă nu am văzut nici măcar o mică plăcuță de ciuperci sărate, aromate, gustoase, gustoase și crocante. Și acest lucru este în ciuda faptului că aceste ciuperci sunt o decorare de masă ideală și o parte integrantă a meniului de Anul Nou. Absenta lor se datoreaza faptului ca prietenii nu cunosc tehnologia sararii.

Multe gospodine, printre care și mine, mănâncă, se fierbe, se toargă și se sare ciupercile de lapte, dar coroana superiorității aparține ciupercilor sărate, care sunt servite la masă ca o gustare sau în plus față de tratamentul principal.

Să ne imaginăm că ultima vânătoare de ciuperci a avut succes. Cu ajutorul rețetei, puteți face cu ușurință un tratament. Produsele listate sunt proiectate pentru un kilogram de somon.

ingrediente:
 • sare - 20 g
 • proaspete semințe de mărar
 • usturoi - 2 capete
 • hrănirea frunzelor
 • ardei gras
 • garoafa de garoafa
 • frunze de varză, coacăze și cireșe.
Mod de preparare:
 1. În stadiul inițial, curățați și clătiți ciupercile cu o pensulă sau un burete dur.
 2. Produsul din lemn se fierbe pentru o treime de oră în apă cu sare. Utilizați o tava de smalț.
 3. În timpul procesului de gătire, pregătiți soluția salină. Condimente, cu excepția usturoiului și a hreanului, se toarnă într-o cratiță cu apă și se aduce la fierbere.
 4. Cuiburi de ciuperci aburite în apă de sticlă. Apoi, trimiteți în saramură și gătiți timp de 30 de minute.
 5. După timp, adăugați hrean, frunze de boabe și usturoi în saramură cu mirodenii și ciuperci. Aceste ingrediente recomandă distribuirea uniformă în masa de ciuperci.
 6. Învelișul de brânză cu frunze de varză le-a presărat cu apă clocotită. Puneți o bază pentru oprimare și opresiune în partea de sus.
 7. La finalizarea acțiunii, așezați recipientul cu ciuperci într-o cameră rece timp de 5 zile. În același timp, saramura ar trebui să acopere complet ciupercile de lapte. Dacă acest lucru nu este făcut, ei se vor lipi împreună și își vor pierde aparența.
 8. După 5 zile, se întinde pe maluri pentru iarnă, se umple cu saramură și se rostogolește capacul. Pentru a nu se încinge, adăugați o lingură de ulei vegetal în fiecare borcan.
 9. Rămâne să scoateți recipientul într-o încăpere rece timp de șase săptămâni. După 45 de zile vă puteți bucura de gustul ciupercilor sărate.

Vă sfătuiesc să serviți masa în întregime cu usturoi și ulei vegetal, sau sezonați vasul cu smântână.

Sare rece

Nu toți colectorii de ciuperci ca metoda fierbinte de somon în casa. Prin urmare, preferă versiunea rece a sării. După cum știți, ambele metode sunt potrivite pentru sărarea ciuperci și Ryzhikov.

Când sortați ciupercile colectate în pădure, selectați ciupercile puternice și mici și le murăți într-un mod care vă place. Tehnologia de sărare caldă considerată. Acum hai să vorbim despre calea rece.

Este demn de remarcat faptul că ciupercile uscate și proaspete de lapte au sărat în același mod. Prin urmare, vă recomandăm să vă concentrați în principal pe înmuiere. Procedura este extrem de importantă. Înainte de a începe decaparea, curățați și clătiți bine ciupercile, deoarece nu trebuie să fierbeți. Pentru a facilita sarcina va ajuta utilizarea de perii, bureți și perii.

ingrediente:
 • ciuperci de ciocolată - 5 kg
 • sare - 500 g
 • mărunțișoare
 • hrănirea frunzelor
 • coacăz și frunze de cireșe
 • usturoi
Mod de preparare:
 1. Puneți ciupercile curățate și spălate într-un vas din sticlă sau email. Se va face o tavă largă, un bazin sau o găleată.
 2. Laptele se umple cu apă și se acoperă cu o placă mare. Pune opresiunea pe partea de sus, apoi o duceți într-un loc răcoros timp de trei zile. Apa se schimbă zilnic de mai multe ori.
 3. După 72 de ore, scoateți laptele din tigaie, presărați cu sare și puneți-l în recipiente care vor fi sărate.
 4. Între straturi se face o pernă de hrean și usturoi. Când recipientul este plin, acoperiți cu tifon pliat de mai multe ori. Pe partea de sus a tifonului, puneți foile de hrean și celelalte verde.
 5. În cerc, puneți opresiunea care va ascunde ciupercile în saramură.
 6. Scoateți vasele din pivniță timp de o lună. În această perioadă, păstrați-vă un ochi. Solul ar trebui să acopere întotdeauna ciupercile de lapte. Desigur, dacă nu doriți ca ciupercile să fie acoperite cu mucegai.
 7. După ce a trecut timpul, puneți ciupercile de lapte în borcane, fără a rostogoli capacul. Păstrați-vă într-un loc răcoros.

Această tehnologie de sărare vă permite să gătiți ciuperci curate și albe. Pe baza lor se pregătesc burgeri, aperitive, caviar sau salate.

Beneficiile și răul de gruzdy

În concluzie, adăugați câteva cuvinte despre beneficiile și pericolele salvării. Această ciupercă crește în Siberia, Ural, Belarus și Kazahstan. Pădurile de foioase sunt rare. Populația europeană nu știe prea multe despre avantajele și prejudicii. În ceea ce privește țara noastră, aici ciupercile de lapte sunt considerate cele mai bune reprezentanți ai regatului ciuperci. Și nu este un accident.

Beneficiile ciupercilor gustoase și aromate depășesc carnea. Acestea conțin mai multe proteine ​​decât alimentele de origine animală. Sunt sărate și murate, și se mănâncă cu ceapă și smântână.

Beneficiile neprețuite sunt cunoscute persoanelor care suferă de tuberculoză. Această ciupercă neutralizează bagheta bolii. Utilizarea regulată ajută la scăderea urolitiazei și a insuficienței renale.

Acest antibiotic natural este utilizat pentru a trata boli grave. Ciupercile conțin multe vitamine. Acestea sunt sursa de riboflavină și tiamină. Nu este surprinzător faptul că acestea sunt utilizate în industria farmaceutică.

Rănirea se datorează pregătirii necorespunzătoare. Sapa de lapte este o parte din bot, provocând otrăvire. Tratamentul atent elimină toxinele. De aceea se recomandă să spălați ciupercile cu atenție și să le înmuiați temeinic acasă.

În plus, datorită conținutului ridicat de calorii, ciupercile de lapte sunt greu de digerat. Experții nu recomandă să mâncați o mulțime de alimente grele. Persoanele care suferă de tulburări intestinale și de gastrită știu despre pericolele de oreion. Iar principala cauză a influenței rele este considerată a fi suficientă conținutul de fibre. Este ea care nu beneficiază de toate.

Lasă Un Comentariu