Semne pe nuntă - ce este posibil și ce nu este

Nunta - o tradiție care sa dezvoltat de-a lungul secolelor. Ca urmare, s-au născut semne de nuntă pentru mireasă și mireasă, părinți și invitați. Fiecare atribut de vacanță și fiecare detaliu de pregătire au un anumit sens. E vorba de data nuntii, hainele, chiar inele de nunta.

Semnele principale

 1. Numai noii casnicii au voie să încerce și să poarte inele de nuntă.
 2. Pentru ca tânăra familie să nu aibă nevoie de bani, în ziua nunții mirele este obligat să pună o monedă fericită în pantof, care este ulterior stocată ca o moștenire de familie.
 3. Fiecare dintre eroii ocaziei de pe hainele lor este fixat cu un cap pe un bolț de siguranță care îi va proteja de ochiul rău.
 4. Într-o zi solemnă, mireasa este obligată să poarte un lucru nou care aparține unei alte persoane. Pe tivul rochiei faceți două cusături cu fire albastre. Șosetele pantofilor sunt acoperite cu o rochie.
 5. Că familia era fericită, înainte de nuntă mireasa ar trebui să plângă puțin. Principalul lucru este că cauza lacrimilor ar trebui să facă parte din cuvintele părintești, nu de probleme și de defecțiuni.
 6. Înainte de a fi trimis la oficiul de înmatriculare, mama își trimite moștenirea familiei fiicei sale - o brățară, o cruce sau inele.
 7. Înainte de a înregistra mireasa nu te poți uita în oglindă cu o rochie completă. Ea poate aprecia aspectul ei prin aruncarea voalului sau a mănușilor.
 8. Buchetul, pe care mireasa îl primise de la mire, trebuie să fie în mâini pe tot parcursul zilei. În timpul banchetului de nuntă, o poate pune pe masă și, la sfârșitul sărbătorii, o duce în dormitor. Dacă eliberați o grămadă, fericirea va zbura.
 9. De îndată ce mireasa a ieșit pe ușa casei, mama ar trebui să spală ușor podelele. Acest lucru va facilita intrarea fetelor în casa soțului ei. Procedura va întârzia puțin trupul, dar nu este nimic teribil.
 10. Înainte de a părăsi casa, mireasa pune pe un văl care protejează de ochiul rău. Scoateți vălul, trecând peste pragul Casei de sărbători.
 11. După încheierea schimbului de inele, se interzice femeilor nou-născute să preiau cutia în care se aflau inelele. Acest articol este preluat de o persoană necăsătorită.
 12. În ziua nunții, părinții se asigură că oaspeții și străinii nu-și fixează hainele pe eroul zilei.
 13. Între noii soți nu ar trebui să se ridice sau să treacă străini. În acest caz, căsătoria va deveni indestructibilă.
 14. Pentru ca o viață împreună să fie lungă, noii bătrâni trebuie să arunce lumânări simultan.
 15. La sfârșitul nunții, tinerii ar trebui să se uite în oglindă. În acest caz, viața va fi fericită, prietenoasă și de succes.
 16. Înainte ca tinerii să părăsească biroul de înregistrare, părinții le-au adus cu cereale. În acest caz, familia se va vindeca din abundență. Sprinkle este mai bine pe prag, nu în interior.
 17. Tinerii nu trebuie să meargă direct la sala de banchet. Alegeți o cale dificilă pentru a induce în eroare orice spirite rele.
 18. Când coloana ajunge la destinație, șoferii mașinilor vor beep cu voce tare pentru a sperie spiritele rele.
 19. În timpul celebrării, tinerii au dreptul să danseze cu sau cu părinții lor. La sfârșitul dansului, părinții trebuie să le conecteze pe nou-născuți.
 20. Taie tortul nuntii. Mirele sprijină cuțitul. Mirele plasează cea mai frumoasă bucată de tort pe placa soției sale. Cea de-a doua piesă a soției îi prezintă soțul. Restul se duce la oaspeți.
 21. La sfârșitul nunții, mireasa aruncă în mod tradițional un buchet. Nu poți face asta. În schimb, luați un buchet similar.
 22. Patul de nou-născuți în timpul pregătirii pentru prima noapte de nuntă este acoperit în mod corespunzător. Ar trebui să se asigure că tăieturile de pernă vor intra în mod necesar în contact.

Ați învățat principalele semne ale nunții. Câteva cuvinte despre văl. În unele cazuri, mireasa dă voalul fetei care a prins banda. Nu face acest lucru, ar trebui să fie stocate ca o moștenire de familie.

Semne pe o nuntă pentru mireasă

Nu toate miresele iau în considerare vechile canoane, dar unii sunt foarte interesați de denumirile legate de ziua nunții. Nu e de mirare, deoarece multe femei cred în omens.

Voi spune cele mai importante și mai populare cuvinte, recomandări și semne de nuntă pentru mireasă. Doar nu-ti fie frica, pentru ca te casatoresti.

 1. Dacă mireasa strănește dimineața în ajunul nunții, viața de familie va fi fericită.
 2. Pentru ca o căsnicie să fie fericită, prietenul căsătorit al mirelui, în a cărui familie fericirea și dragostea predomină, trebuie să-i poarte cercei.
 3. Potrivit zvonurilor populare, este imposibil ca un prieten să stea în fața eroilor ocaziei în fața unei oglinzi. În caz contrar, o persoană iubită poate conduce.
 4. Un semn de rău dacă înainte de nuntă mireasa se vede în îmbrăcăminte plină de festivă. Conform recomandărilor persoanelor experimentate, puteți încerca o rochie fără mănuși sau papuci.
 5. Prin tradiție, înainte de nuntă mireasa ar trebui să plângă. În acest caz, uniunea va fi fericită.
 6. Nunta va fi nereușită dacă mireasa vede că soțul nu este complet îmbrăcat.
 7. Nu este recomandat ca o mireasă să cumpere o rochie de mireasă verde.
 8. Îmbrăcați pantofii purtați anterior vor aduce noroc familiei. Prin urmare, mireasa este utilă înainte ca nunta să meargă în pantofi, care va merge la altar.
 9. Nu putem permite mirelui să treacă peste pragul unei case noi. În casa ei îi aduce soțul în brațe. Semnul nu se aplică persoanelor care au locuit împreună într-o casă înainte de căsătorie.
 10. În cazul în care mireasa în procesul de înregistrare a căsătoriei a pieptat mâna stângă, ea va trăi în prosperitate. Dacă palma dreaptă este zgâriată, casa va fi distractivă și zgomotoasă de la oaspeți.
 11. Dacă mireasa dorește ca surorile ei să înceapă o familie mai repede, înainte de a le trimite la oficiul de înregistrare, ar trebui să trageți puțin masa de masă pe masă.
 12. Înainte de nuntă, mireasa este obligată să doarmă în casa părinților. Dacă trăiește cu un tânăr, va trebui să plece noaptea, deoarece ea trebuie să doarmă într-o altă cameră.

Acestea sunt semnele pentru nunta pentru mireasa pe care o cunosc. Acum îi cunoști și pe ei. În cele din urmă, voi împărți instrucțiunea principală - viața de familie va fi fericită și de succes, dacă persoana iubită va purta inelul de nuntă pe degetul inelului.

Semne pe nuntă pentru mire

Cum s-au născut semnele de nuntă? Sunt de acord, o întrebare interesantă. În viețile multor oameni se întâmplă lucruri care nu pot fi explicate. Observă, amintesc și împărtășesc cunoștințele lor cu copiii. Deci, de mai mulți ani s-au format credințele oamenilor.

Indiciile de nunta au afectat cel mai putin. Dar, pentru el există mai multe sfaturi care vă vor ajuta să evitați ochii răi, să vă protejați soțul / soția de nenorocire, să creați o uniune fericită.

 1. Dacă mirele a aterizat într-o băltoacă în fața casei miresei, căsătoria va abuza de băuturi alcoolice.
 2. Luând mireasa din casa părinților, mirele nu trebuie să se întoarcă.
 3. Înainte de celebrare, mirele nu ar trebui să-și vadă viitoarea soție într-o rochie de mireasă.
 4. Dacă un tânăr de pe pragul biroului de înregistrare sa dat brusc, acest lucru arată că el nu este sigur de corectitudinea alegerii.
 5. Conform opiniei populare, dacă mirele mănâncă și bea multe în timpul sărbătorii, noaptea nunții va fi tulburat. Dacă, de multe ori, își pune mâna pe dulciuri, sărutările pasionale așteaptă mireasa din față.
 6. Este interzis să se mănânce nou-născuți din aceeași felie. În caz contrar, familia va avea dificultăți în alimentație.
 7. În timpul sărbătorii, eroul ocaziei trebuie să se asigure că sticla soacrei este plină. Va trebui să adauge tot timpul vodca sau brandy. În acest caz, soacra va fi mirele un bun ajutor.
 8. Moneda din pantoful drept este un simbol al vieții de succes și prosperă. Aceasta este o moștenire a familiei, care este supusă unei conservări obligatorii.
 9. Pentru a proteja împotriva ochilor răi, mirele atasează un bolț cu capul în jos la haine. Principalul lucru este că nimeni nu a observat.
 10. Într-o familie tânără, va exista prosperitate dacă mirele în brațele lui îi va aduce pe soț în casă.
 11. Dacă mirele este mai în vârstă decât iubitul, uniunea va fi puternică. În caz contrar, viața de familie va fi însoțită de distracție solidă.
 12. Dacă mirele îi place pisicile, el va fi un soț bun. Dacă mireasa devine dogman, soțul / soția va fi un devotat.
 13. Dacă mirele a mers să cumpere inele împreună cu soția, deciziile familiale vor fi luate colectiv.
 14. Tânăr, implicat activ în organizarea unui eveniment de nuntă, va fi un soț îngrijitor.

O să ia nunta pentru mire, puțin, dar aproape o jumătate de duzină se adunase. În urma lor nu garantează că noua familie va fi cu adevărat fericită. Totul depinde de oamenii înșiși. Cu toate acestea, unele nu trebuie neglijate. Cine știe ce?

Semne de nuntă pentru părinți

Simbolurile folclorice sunt experiențe acumulate de generații. Cu toate acestea, unii îi confundă cu superstiții bazate pe misticism și ignoranță. Toți pentru că sunt prost trădați în această chestiune.

Voi schimba situația și vă voi spune care sunt semnele nunții pentru părinți. Desigur, dacă nu ai avut timp să te căsătorești cu copii, sfatul va fi util. În caz contrar, citiți materialul din motive de interes.

 1. Părinții întâlnesc tinerii cu pâine și sare. Produsele sunt plasate pe capetele roșii ale prosopului. Partea albă a prosopului ar trebui să se îndoaie și capetele să fie înguste.
 2. Faceți cunoștință cu tânărul cuplu căsătorit și cu pâine. Spargerea și mușcarea lui sunt strict interzise. Permite să se sărute de numai trei ori.
 3. Întâlnirea soților, tatăl le toarnă un pahar de vodcă, dar nu trebuie să bea. Mirele și mirele îi aduc ochelarii la buze și se toarnă imediat conținutul peste umăr. Ritualul se efectuează de trei ori. Pentru a treia oară, ochelarii sunt aruncați cu vodcă. Potrivit semnului, dacă ambele ochelari se sparg sau supraviețuiesc, familia va trăi fericit după aceea.
 4. În timp ce părinții se întâlnesc cu familia tânără, în pragul casei, bunicul tânăr pune o încuietoare deschisă pe prag și o acoperă cu un prosop special. Când tânărul intră în casă, bunica este obligată să rostogolească ciocanul de la bancă și să închidă încuietoarea. El este dat parintilor mirelui si cheile catre parintii mirelui.
 5. Pragul este considerat o zonă de deces. De când mireasa a venit la casă pentru a continua cursa ambelor familii, este necesar să excludem posibilitatea de a schimba pragul. Din acest motiv, mirele este obligat să-și ia soția în brațe, să stea pe marginile roșii ale prosopului și să intre în casă.
 6. Forțele tinere sunt adesea bântuite de forțele răului. Pentru a le înșela și pentru a le îndepărta, drumul pe care tinerii se plimbă este presărat cu petale de trandafir, cu cereale și flori.

Dacă copiii se întâlnesc pentru a începe o familie, știi cum să faci uniunea să devină fericită, puternică și lungă.

Semne de nuntă pentru oaspeți

Un eveniment de nuntă, ca și alte ritualuri, este însoțit de superstiții și omenești. Acest lucru poate fi explicat prin faptul că noii bătrâni, împreună cu părinții lor, s-au temut întotdeauna de defalcarea acțiunii intenționate. În consecință, au pregătit pentru orice situație.

Din acest motiv, fiecare lucru mic la o sărbătoare contează: haine, vreme, mâncăruri, cadouri. Doar nu uitați că acest semn nu este o predicție, o avere sau un horoscop. Nu este recomandat să crezi în mod necondiționat totul. În caz contrar, vă veți programa pentru o anumită evoluție a situației.

Dacă sunteți o persoană superstițioasă, ridicați data corectă a nunții pentru a vă calma sufletul și pentru a acorda mai multă atenție lucrurilor mici asociate evenimentului.

Vă aduc în atenție semnele pentru o nuntă pentru oaspeți. Da, da, sunt oaspeții, pentru că sunt participanți obligatorii la celebrarea nunții. Dacă trebuie să participați la nuntă ca oaspete în viitor, nu pierdeți fața.

 1. Nu se recomandă să oferiți un cadou în mâini goale. În caz contrar, energia negativă va fi transmisă împreună cu darul. Dă-i un prosop.
 2. Potrivit obiceiului de nunta, obiectele ascutite nu sunt date tinerilor. În caz contrar, vor apărea certuri și discordii în familie. Dacă ați prezentat astfel de lucruri, plătiți-le în miniatură. Mai bine dați un ceainic sau un aspirator.
 3. Dacă doriți să începeți o familie în viitorul apropiat, încercați să atingeți inelul de nuntă al unuia dintre eroii sărbătorilor de nuntă.
 4. Un număr impar de persoane sunt invitate la evenimentul de nuntă.
 5. Dacă mergi la nuntă, renunță la haine negre. Altfel, întunecă imaginea nu numai a triumfului, ci și a vieții femeilor nou-născute.
 6. Un oaspete neașteptat - un semn că familia va trăi în prosperitate. Dacă nu sunteți invitat, dar totuși veniți, nu fiți nervoși și în panică.

Poate că asta e tot. Când aveți o șansă să participați la o nuntă cu prietenii, veți ști cum să acționați. În acest caz, nimeni nu va reproșa și nu va "înțepa".

Oamenii superstițioși erau în antichitate, acum există astfel de personalități. Ei au încredere în semne și credințe. Nominalizările de nuntă nu fac excepție. Ar trebui să-i cred, decideți. Doar nu uitați că punctul principal al întrebării este dragostea.

Nu contează dacă urmați tradițiile și urmați semnele antice. Principalul lucru este să poți menține mulți ani nu numai dragostea, ci și loialitatea, alături de respect.

Vizionați videoclipul: De ce nu-și găsesc unii jumătatea? (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu