Cum să devii judecător în Federația Rusă - instrucțiuni și sfaturi

Elevii cu un grad de drept vis de locuri de muncă de înaltă plăți și statut social ridicat. După absolvirea universității, aceștia încearcă să-și găsească un loc de muncă la parchetul, notarul, instanța, poliția sau să devină judecători.

Cum să devii judecător al instanței de arbitraj

Implementați visul și articolul arbitrului nu este ușor. Specialiștii eligibili sunt autorizați să lucreze în acest domeniu. Înainte de a vorbi despre ele, să ne referim la descrierea activității instanței de arbitraj.

Tribunalul arbitral soluționează litigiile de natură economică. Aceasta privește neîndeplinirea obligațiilor, protejarea reputației întreprinderii, colectarea amenzilor, returnarea fondurilor și falimentul cetățenilor.

Ce este necesar pentru a deveni judecător al unei instanțe de arbitraj din Rusia?

 1. A fi cetățean al Rusiei de peste 25 de ani.
 2. Pentru a finaliza educația juridică superioară.
 3. Experienta de lucru in specialitatea de 5 ani.
 4. Candidatul nu trebuie să comită acte defăimătoare, trebuie să treacă testul de calificare și să primească recomandările comisiei de calificare a judecătorilor.
 5. Lucrările în instanța de arbitraj federală a districtului sunt disponibile cetățenilor din Rusia de la 30 de ani. Experienta - 10 ani.
 6. A deveni judecător al Curții Supreme de Arbitraj pot doar cetățeni ruși în vârstă de 35 de ani. Experiență profesională în jurisprudență - cel puțin 10 ani.

Muncesc din greu, urci treptat scara de carieră. Ca urmare, se vor deschide ușile către Curtea Supremă de Arbitraj. Este adevărat că șeful acestei instanțe, precum și deputatul, sunt numiți de președinte. Va trebui să lucrăm pentru prima persoană a statului să vă observe.

Cum să devii judecător în fotbal

Arbitrul de fotbal - o profesie pe care universitatea nu o va face. Pentru un bărbat, acesta este un fel de hobby. Băieții, în timp ce urmăresc următorul meci de fotbal, se gândesc la cariera unui judecător de fotbal.

Arbitrul devine o profesie atunci când arbitrul dobândește competențe profesionale relevante și ajunge la vârfuri sportive. Arbitru de fotbal - o persoană care nu se realizează în fotbal ca jucător.

Cerințe și abilități

 1. vârstă. Nu există limită de vârstă pentru începerea judecării. Dacă doriți să evaluați meciurile naționale și internaționale, merită să începeți nu mai târziu de 25 de ani.
 2. Educație. Rolul nu se joacă. Principalul punct este dorința de a judeca corect.
 3. Formarea fizică. Arbitrul de fotbal trebuie să fie pregătit fizic. Trebuie să vă instruiți și să vă urmăriți forma fizică.
 4. Calități psihologice. În timpul meciului, judecătorul trebuie să facă față stresului psihologic. Fără toleranță la stres, încredere și decisivitate, arbitrul nu poate face față presiunii fanilor, antrenorilor și jucătorilor.

Încheiați conversația cu privire la cerințele aplicabile judecătorilor de fotbal. Acum, să ne acordăm atenție unde să devenim arbitru în fotbal.

 1. Pentru început, aflați dacă există o Federație de Fotbal în regiune. Dacă da, contactați reprezentanții și întrebați dacă sunt recrutați în sistemul judiciar.
 2. Puteți afla pe Internet dacă există școli speciale pentru pregătirea judecătorilor de fotbal din oraș.
 3. Federația de Fotbal recrutează oameni care doresc să fie arbitri în fotbal înainte de începerea noului sezon. Formarea include seminarii în care arbitrii viitori învață regulile jocului și analizează momentele de fotbal.
 4. Predarea la seminarii a judecătorilor de fotbal activi. După ce au ascultat o prelegere, elevii iau un examen asupra teoriei și standardelor pentru pregătirea fizică.
 5. Transmiterea cu succes a examenului și a standardelor deschide ușa unor mari perspective. Cursurile de absolvent vor fi listate ca arbitri care servesc sezonul de fotbal într-un oraș sau regiune.

Cum să devii un judecător de hochei

Arbitrul de hochei este o profesie interesantă. Lucrarea este dificilă și responsabilă, necesită pregătire și adesea nerecunoscătoare. Unii băieți și băieți nu se tem.

Un judecător de hochei este un actor de sprijin, fără de care nu poate exista hochei. Numai ocazional, arbitrul aude cuvintele de susținere în adresa sa. Nimeni nu îl observă. Editorul de hochei se poate baza numai pe critici și pe un pachet de insulte.

Înainte de a vorbi despre cum să deveniți arbitru de hochei, să ne uităm la calitățile pe care ar trebui să le aibă.

 1. obiectivitate. Deciziile luate de arbitru în timpul meciului trebuie să fie logice și consecvente.
 2. attentiveness. Nici una dintre posibilele încălcări nu ar trebui să scape. Cinstea jocului depinde de asta.
 3. Sânge rece. Toți jucătorii de pe gheață sunt egali pentru arbitru. Numai în acest caz, putem vorbi despre judecarea onestă și decentă.
 4. caracter comunicabil. Pe lângă arbitrul șef există și alți judecători la patinoar. Canalele bine stabilite de comunicare cu ele contribuie la arbitrajul optim.
 5. Rezistență la stres. Adesea pe teren există conflicte. Un cap clar va ajuta arbitrul să ia deciziile corecte în astfel de situații.

După cum înțelegeți, doar un om puternic și curajos poate deveni judecător în hochei.

Plan de acțiune pas cu pas

 1. Aflați dacă există o școală specială în oraș care antrenează arbitri de hochei pe gheață. Dacă există, înscrieți-vă și treceți prin cursuri de formare.
 2. Dacă nu, contactați consiliul local, regional sau regional al judecătorilor. Ei vor cere ce urmează să facă.
 3. După finalizarea instruirii practice, treceți testul de calificare. Dacă procentajul răspunsurilor corecte este mai mare de 80, ia în considerare ce aveți. În caz contrar, amenință să se predea.

În drum spre vis nu va împiedica lipsa de educație sau de vârstă. Principalul lucru este să ai o formă fizică bună și să stai încrezător pe patine.

Sper ca informațiile din articol să contribuie la realizarea visului și să devină judecător în viața normală sau sportivă. După cum știți, judecătorii umple viața cu dreptate.

Lasă Un Comentariu