Cum să eliminați obrajii

Mulți se întreabă cum să îndepărteze obrajii acasă? Contrar simplității, soluția nu poate fi numită ușor. Este aspectul care creează o impresie despre o persoană. Și nu este surprinzător, pentru că în primul rând aspectul cade pe gât și pe față.

Cum să eliminați obrajii într-o săptămână

Obraji oblici - decorarea perfectă pentru copilul dumneavoastră. Pentru un adult, ele provoacă probleme estetice nedorite. Dacă apare aceeași problemă, luați în considerare cum să eliminați obrajii într-o săptămână.

 1. motiv. Dacă ereditatea este vinovată, va trebui să câștigi perseverență și răbdare pentru a pierde în greutate în față. În unele cazuri, rezolvați problema numai prin intervenție chirurgicală, apelând la serviciile unui medic. Dacă cauza este supraponderală, problema este rezolvată mult mai ușor. Cu toate acestea, fără efort maxim, nimic nu va veni din ea. Acest lucru va necesita: o dieta, un set de exerciții, activități cosmetice.
 2. rație. Dacă doriți să reduceți obrajii într-un timp scurt, reconsiderați dieta. Multe femei își pierd greutatea în primul rând. În unele cazuri, scăderea în greutate devine o cauză a feței exacerbate și îndoite. Pentru a evita o astfel de soartă, o dietă corectă și conformitatea cu regulile vor ajuta: beți puțină apă înainte de mese, mestecați hrana solidă, împărțiți alimentele în cinci porții, nu greva foamei.
 3. alimente. Dacă doriți să îndepărtați obrajii prin scăderea în greutate, uitați de prăjit, gras, dulce și dulce. Nu mâncați înghețată și mâncare fast-food. De asemenea, este mai bine să refuzați sifonul. Este permis să mănânce fructe de mare, fructe și legume, carne slabă. Nu ignora laptele și produsele lactate, care conțin mult calciu.

Sfaturi și trucuri video

Ți-am spus cum să-ți îndepărtezi obrajii într-o săptămână. Dacă doriți să respectați acest termen, asigurați-vă că renunțați la zahăr și sare. Este sarea care păstrează excesul de lichid în organism.

exerciții

Exercitarea se concentrează pe strângerea musculaturii sau pe reducerea volumului șoldurilor și taliei.

Facebook - gimnastică, care va ajuta la corectarea formei obrajilor și va forma forma feței. Formarea continuă va ușura ridurile, va strânge mușchii gâtului, va întări fața.

 1. Buzele puternic trage înainte. În acest caz, mușchii feței trebuie să fie tensionați. Luați sunete vocale.
 2. Trageți bărbia înainte și capul înapoi. Buza inferioară pentru a prinde buza superioară. Deschideți gura larg, scoateți limba și răsuciți-o în direcții diferite. Închideți gura, strângeți dinții strâns și trageți buza inferioară în jos cu forța musculară.
 3. Închideți gura și umflați obrajii. Tastarea aerului prin nas. Apoi, trageți încet aer prin gură. Repetați exercițiul, alternând umflarea obrajilor.

Un rezultat bun poate fi așteptat cu exerciții zilnice. Fiecare exercițiu de efectuat de 5 ori. Nu utilizați creme și geluri care ard grăsimi. Astfel de produse pentru pielea feței nu sunt destinate și pot provoca o tulburare alergică.

Exercitați videoclipuri

Exercițiul și dieta vă vor ajuta să corectați figura, dar obrajii vor elimina numai clădirea.

Cum să îndepărtați obrajii și a doua bărbie

Multe femei și fete sunt nedumerite despre cum să înlăturați obrajii și bărbia. Spre deosebire de figură, care este ușor de corectat cu hainele potrivite, fața nu poate fi ascunsă, toate defectele sunt vizibile.

Brațul dublu și obrajii pucioși sunt de cele mai multe ori deranjați de femeile grase, de femeile în vârstă, de persoanele predispuse genetic. Cea de-a doua categorie este deosebit de vulnerabilă, deoarece, odată cu vârsta, mușchii gâtului și înghițirea feței, rezultând contururi neclare.

Cel mai simplu mod de a elimina bărbia cu injecții cu Botox sau cu o intervenție chirurgicală. Nu necesită nici măcar efort fizic. Cu toate acestea, aceste metode pot dăuna sănătății. Chiar și un medic cu înaltă calificare nu este imun la greșeli, iar răspunsul organismului la proceduri este imprevizibil.

Vă sfătuiesc să fiți atenți la metodele populare folosite de strămoșii noștri. Nu puteți conta pe rezultatele cu fulgere, dar siguranța este pe primul loc.

 1. Obrazii se umflă puternic și după o scurtă pauză pentru eliberarea aerului.
 2. În cavitatea orală pentru a obține aer și rola între obraji ca o minge.
 3. Buzele se închid, se umflă obrajii și se strâng mâinile. După zece secunde, luați o pauză și repetați exercițiul.
 4. Falțul inferior este tras în interior și în exterior, alternând un ritm rapid cu unul lent.
 5. Limbajul se desprinde și trage în jos. Ca parte a exercițiului, pronunță cu voce tare orice vocal.

Împreună cu exercițiile enumerate acordați atenție unei bărbie dublă.

 1. Vârful limbii încearcă să ajungă până la capătul nasului.
 2. Stați jos, puneți-vă mâinile pe masă, plasați-vă brațul pe palme. Mâinile ridică fața, oferind rezistență. Faceți această mișcare în jos și în sus.
 3. Cap pentru a face mișcări de la umăr la umăr.
 4. Capul în jos și aruncați înapoi.

Înainte de a efectua exercițiile, asigurați-vă că ați citit sfaturile.

 1. Mai întâi efectuați un număr mic de mișcări. În consecință, nu va exista durere în mușchi.
 2. Stocați-vă pe persistență și angajați în mod constant. Primele rezultate vor apărea în aproximativ 40 de zile.
 3. Atingerea rezultatului dorit, repetați un set de exerciții la fiecare patru zile.

Ați învățat cum să îndepărtați obrajii și bărbia. După finalizarea cursului, restabiliți conturul feței, făcând aspectul irezistibil.

Cum să îndepărtați omul obrazului

Contururile corecte ale obrajilor - baza atractivității externe, care se numește frumusețe. Din moment ce bărbații se gândesc mai puțin la aspectul lor, în articol vă voi spune cum să îndepărtați obrazul omului acasă.

Fața devine mai bună mai întâi și scapă de grăsime în ultimul timp. Chiar și o pierdere în greutate puternică a corpului nu garantează dispariția obrajilor plini.

Acest lucru este explicat pur și simplu. Cea mai mare parte a obrajilor se bazează pe bulgări grase, nu pe țesut gras subcutanat. Ciorchinii sunt localizați între mușchii bucale și cei de mestecat. Grăsimile de grăsime protejează mușchii împotriva deteriorării și asigură amortizarea atunci când mestec sau suge.

 1. Operație simplă în care sunt îndepărtate bucățile de grăsime. Efectuați prin mici incizii care se fac în interiorul obrazului, sub anestezie locală timp de 30 de minute. După operație, obrajii vor fi fixați cu un bandaj și îndepărtați într-o săptămână.
 2. Dacă grăsimea subcutanată acumulată este cauza obrajilor bruște, liposucția vă va ajuta să scăpați. Tehnica implică lichefierea grăsimilor printr-o soluție specială, după care este pompată prin străpungeri. Lista principalelor avantaje ale liposuciei este reprezentată de un rezultat persistent și de lungă durată, o rată ridicată a efectului.

Ați învățat cum să îndepărtați obrajii unui bărbat. Aceste metode sunt potrivite pentru femei. În general, dacă doriți să corectați fața, pregătiți-vă pentru teste serioase.

Am împărtășit bine-cunoscutele tehnici și metode care rezolvă problema în cauză. Sper că veți reuși și veți reveni la frumusețea veche.

În acest caz, nu există loc în grabă. Dacă oferiți un rezultat rapid, este mai bine să refuzați. Crede-mă, viteza mare de realizare a efectului are o a doua parte, departe de partea pozitivă. Puneți întotdeauna mai întâi sănătatea. Mult noroc!

Vizionați videoclipul: FITNES obrajilor!! (Noiembrie 2019).

Lasă Un Comentariu