Ziua de sărbătoare a cunoașterii - 1 septembrie și ziua profesorului - 5 octombrie

Fiecare locuitor al țării știe că prima sărbătoare de toamnă este Ziua Cunoașterii pe 1 septembrie. Istoria vacanței a început în 1984. Apoi Ziua Cunoașterii a devenit o sărbătoare publică în URSS. Până în 1984, nu toate instituțiile de învățământ au început anul universitar la 1 septembrie.

Cum sa alegi cadouri pentru Ziua Cunoasterii

Un cadou pentru un student pentru Ziua Cunoașterii poate fi prezentat la școală sau la domiciliu. Acesta nu este cel mai important lucru, copiii apreciază atenția acordată în timpul prezentării suvenirurilor.

 1. Dacă copilul a mers la prima clasă, prezentați un lucru util în școală: un pix frumos, un set de creioane, vopsele, un creion și chiar un servietă modernă.
 2. Un cadou minunat pentru primul septembrie va fi o carte, un computer, un jucător sau o imprimantă. Fără aceste elemente, viața unui student modern este greu de imaginat.
 3. Prezentați darul cu cuvinte scurte de felicitare pentru ca copilul să-și amintească. Dacă aveți probleme de elocvență, emiteți o felicitare sub forma unui felicitare.
 4. Cadou frumos decorat în hârtia originală sau tradițională de împachetat cu o panglică drăguță sau arc.
 5. Puteți să împachetați un cadou sub formă de consumabile școlare. Darul în sine trebuie să aibă o anumită relație cu Ziua Cunoașterii.

Coperta pentru notebook vă faceți-o singură

Dacă doriți să vă rugăm să surprindeți copilul, faceți un suvenir cu mâinile tale. De exemplu: un capac pentru un notebook cu buzunare pentru echipamente școlare. Necesar: notebook, bandă, foarfece, hârtie de ambalaj, clei, riglă, cuțit și sculptură.

 1. Înfășurați capacul notebook-ului cu hârtie de ambalat, pliați marginile și fixați cu bandă. Pentru a ascunde marginile curbate ale hârtiei de împachetare, banda cu două fețe trebuie atașată la capacul de o parte a notebook-ului de pe ambele părți.
 2. Faceți un buzunar. Determinați dimensiunile și adăugați-le la tufa de un an și jumătate centimetru. Tăiați plasticul din martor, desenați foliile și decupați un unghi suplimentar. Obțineți o articulație plat.
 3. Poți să faci un buzunar întins. Va fi necesar un stoc mai mare. Utilizând instrumentul de relief, trageți câteva linii de pliere pe toate laturile buzunarului și pliați armonica.
 4. Buzunarul poate fi echipat cu o clapetă. Tăiați o bandă lungă de plastic și lipiți-o în buzunar. Va rămâne fixat de cuțit de la butonul obișnuit.

Ziua profesorului de vacanță - 5 octombrie

Ziua profesorului este o sărbătoare profesională pentru profesorii școlilor. Luați notă profesorilor și studenților săi. Pentru elevii școlii aceasta este o mare oportunitate de a organiza o zi iubită pentru mentorul dvs. preferat.

poveste

 1. În calendarul sovietic, festivalul profesorilor a apărut în 1965. În acel moment, ziua celebrării a fost numită prima duminică a lunii octombrie.
 2. Sâmbătă, înainte de sărbătoare, elevii au mers la clase cu buchete, clasele au fost decorate cu baloane și ziare de perete. Activiștii au pregătit concerte, scene amuzante, poezii și cântece.
 3. În 1994, președintele rus a decis să stabilească data sărbătorii Zilei Profesorilor. Alegerea a căzut pe 5 octombrie.

Copiii moderni nu uită tradițiile trecutului sovietic. Urmând exemplul părinților lor, aceștia sunt trimiși în școli cu cadouri și buchete într-o vacanță. Unii studenți fac cadouri pe cont propriu: afise, felicitări, medalii, suveniruri.

Dacă mai mergeți la școală, amintiți-vă Ziua Profesorului - un motiv excelent pentru a mulțumi celor care și-au dedicat viața de a lucra la școală și de a-și construi cariera în ea. Când devii adulți, îți dai seama cât de mult este contribuția profesorului la destinul și cariera unei persoane.

Lucrătorii din domeniul educației sunt onorați la nivel de stat. În ziua profesorului, angajații sferei educaționale primesc premii și certificate. Pe 5 octombrie rezultatele concursului "Profesor al anului" sunt rezumate.

Flashmob pe Ziua Profesorului

Cadouri pentru cadrele didactice

În Rusia, 5 octombrie este Ziua profesorului de vacanță. La această dată, profesorii sunt prezentați cu o varietate de cadouri. Ce cadouri să cumpărați în Ziua Profesorului? Ce cadou vă va plăcea profesorului? Ce este mai bine să nu-i prezentați pe profesor pentru vacanță? Răspunsurile la aceste întrebări sunt așteptate mai jos.

Să vorbim despre darurile banale pe care profesorii le îndeplinesc în timpul vacanței: seturi de ceai, cutii de bomboane, flori.

 1. Dacă nu doriți să impresionați profesorul cu un cadou original și interesant, opriți-vă la una dintre opțiunile enumerate mai sus. Principalul lucru este că profesorul nu are alergii sau diabet.
 2. Fiecare elev din clasă poate aduce o singură floare. Ca rezultat, profesorul va primi un buchet mare de crizanteme sau trandafiri.

Turnul a venit cu daruri originale și interesante. Suficient să faci puțin efort și să folosești fantezia.

 1. Profesorul va aprecia darul facut de tine.
 2. Dacă vă străduiți să faceți un cadou minunat, aflați hobby-ul profesorului. Dacă îi place să picteze, nu ezitați să oferiți un album cu opere ale unui artist faimos. În cazul în care profesorul este un specialist în domeniul culinar, o carte de rețete este adecvată.
 3. Puteți oferi profesorului un lucru original referitor la pedagogie. De exemplu, dați o lampă unui învățător de geografie, sub forma unui glob.
 4. Puteți achiziționa un element de interior care se va potrivi în biroul profesorului. Lista acestor cadouri este prezentată de lămpi de birou, ceasuri, organizatori.

Ce nu ar trebui să-i dea profesorului?

Dacă vă prezentați ingeniozitate și fantezie, vă puteți multumi darul profesorului dvs. preferat. Dar amintiți-vă, este mai bine să nu oferiți cadouri cadrelor didactice.

 1. Dragi daruri. Profesorul poate percepe un astfel de cadou ca mită. De la achiziționarea de lucruri scumpe este mai bine să refuze.
 2. Parfumerie și cosmetică. Asemenea lucruri dau celor dragi.
 3. Imbracaminte si lenjerie de corp. Ghici stilul, stilul și dimensiunea îmbrăcămintei sunt problematice. Se poate întâmpla ca darul să nu fie potrivit pentru profesor și el o va pune în dulap, ignorând-o.
 4. Alcoolul. Chiar dacă profesorul este bărbat, nu trebuie să dai vodcă, brandy și alte băuturi alcoolice.

Dacă ați citit cu atenție materialul, atunci puteți obține elevului sau profesorului preferat darul corect și potrivit, care va aduce bucurie și fericire. Ne vedem din nou!

Vizionați videoclipul: D ul Popsoi I la 1 Septembrie cu mesaj de felicitare pentru toti elevii L T M Eminescu or Dubasri (Aprilie 2020).

Lasă Un Comentariu