Cele mai bune cadouri originale pentru 23 februarie

23 februarie - faimoasa sărbătoare, care a reușit să intre cu fermitate în viața noastră. Vacanța se servește în grădinițe, școli, universități, locuri de muncă și acasă. Nu este surprinzător faptul că în ajunul femeilor și fetelor încântătoare începe să se agite, încercând să-și dea seama ce să le dea oamenilor lor pe 23 februarie.

Ce să prezinte soțului pentru 23 februarie

Nu toată soția știe ce să dea soțului ei în 23 februarie. Dacă sunteți unul dintre ei, citiți mai departe articolul.

Nu este necesar să cumpărați un lucru scump. Puteți obține prin cumpărarea oricăror lucruri mici. Principalul lucru este că este util și plăcut și a adus-o soțului o bucurie.

 1. Dacă soțul nu este indiferent la calculatoare, cumpărați un cadou în magazinul de electronice. Acesta oferă difuzoare bune, căști moderne, o unitate externă sau un suport frumos pentru telefon. Setul, care include un manipulator wireless și o tastatură sau o cană încălzită, un covor de calculator, este, de asemenea, potrivit.
 2. Soțul este un adevărat motorist? Alegeți o mașină de cafea cu alimentare cu brichetă, un DVR sau un set de instrumente. Nu ignorați organizatorii pentru discuri, o panglică pe o roată, scrumiere și accesorii pentru automobile.
 3. În cazul în care soțul este implicat în sport, donați pantaloni scurți de sport sau un tricou frumos. Un backpacker, plasa de țânțari, tacamuri turistice sau un sac de dormit se va potrivi unui călător care adesea merge pe drumeții.

Lista celor mai populare cadouri pentru 23 februarie este prezentată de eșarfe, pulovere, cămăși, produse de bărbierit și produse cosmetice pentru bărbați. Dacă un aparat de ras electric rămâne în arsenalul soțului, cumpărați un nou model. Nu lăsați fără atenție exerciții și jucători.

Un cadou minunat pentru un soț va fi un produs din piele. Se referă la cazuri, curele, portofele și huse. Această categorie de cadouri include, de asemenea, brichete, pixuri și alte accesorii.

Unele soții încearcă să ofere unui soț un dar util. În acest caz, cumpărați un halat de baie, o umbrelă automată, o foraj electric sau o clădire. Alegerea depinde de hobby-urile și tipul de activitate al soțului.

 1. Unii bărbați preferă prezentări emoționale, nu materiale. Ei vor aprecia masa festivă, un tort delicios, o pizza de casă sau o excursie la cantină.
 2. Dacă soțul preferă activități în aer liber, mergeți cu el la cinema, la un concert sau la parcul acvatic. Pentru a face călătoria cu adevărat festivă, cumpărați bilete în avans și le transmiteți împreună felicitări.

Ai învățat ce să dai pe 23 februarie soțului tău. Am o altă opțiune cu care să-ți dau de bucurie pe omul tău. Este vorba despre legarea peștelui uscat și ambalarea berii. Crede-ma, acest dar va face un zambet sincer pe fata ta si in inima ta - satisfactie si intelegere.

Ce să dai pentru tipul din 23 februarie

23 februarie femeile își felicită oamenii - Apărătorii Patriei. Și împreună cu felicitările pe care le oferă cadouri. Și dacă soțiile își cumpără cadouri pentru soții lor, fiice pentru tați, surori pentru frați și fete tinere pentru iubitori.

În această sărbătoare, aproape toți bărbații oferă accesorii pentru bărbierit. Pentru mine, această abordare este inacceptabilă, deoarece consider că iubitul meu este special. Din acest motiv, abordez în mod responsabil alegerea unui cadou.

 1. Dacă doriți să jucați un iubit, trimiteți un salut de voce amuzant. Operatorii de telefonie mobilă oferă oportunități ample pentru acest lucru.
 2. Alegerea voastră preferă să vă petreceți timpul liber cu o bere cu prietenii? Cumpărați o cană de bere cu o imagine memorabilă. Prietenii vor fi gelosi, pentru ca numai iubitul tau va avea un accesoriu exclusiv pentru a bea o bautura spumoasa.
 3. Lista de cadouri la cani de bere nu se termină acolo. O imagine interesantă este aplicată la ceașcă de cafea și la o cană simplă.

 • Un tip este un om de afaceri? Dați un deținător de carduri de vizită. În condițiile vieții moderne, acest accesoriu este necesar și indispensabil. Fiecare persoană ocupată are cărți de vizită care elimină necesitatea de a scrie numere de telefon într-un notebook.
 • Cărți de vizită, birou, întâlniri de afaceri - nu este vorba despre prietenul tău? Cumpărați un tricou cu o inscripție interesantă sau o imagine frumoasă. Deci, nu numai să extindeți dulapul cu tipul original, dar și să-l înzestrați cu un articol de îmbrăcăminte făcut la comandă.
 1. Este greu să găsești un tip care să nu-i placă odihna activă. Dacă iubitul tău în această categorie de bărbați ești norocos. Lista de cadouri a prezentat o varietate de accesorii pentru recreere și sport.
 2. Tipul va fi încântat și darul creat de el însuși. Prezentați o pernă brodată sau tricotată: mănuși, șosete sau un pulover.

Opțiuni de cadou pentru 23 februarie o mulțime de tipi. Rămâne doar să țineți cont de sfat, alegeți și cumpărați în cele din urmă. Nu căutați să cumpărați un cadou scump. O opțiune mai ieftină, dar utilă.

Ce să dați pentru 23 februarie, tată

În viața oricărei fete există mai mulți bărbați importanți, inclusiv un tânăr, soț și tată. Din acest motiv, fiicele se întreabă ce să dea Papa la 23 februarie.

O fiică decentă dorește să cumpere un cadou care să apeleze la destinatar. În același timp, darul este ales fără bani și unic. Puncte importante în selecție sunt bugetul și preferințele tatălui. Ce să cumpăr? La ce să se acorde atenție? Citiți mai jos despre aceasta.

 1. Dacă tatăl are un hobby, este ușor de ales. Dacă este interesat de pescuit, cumpărați o nouă momeală care vă va ajuta să prindeți știuca. Ventilatoare de echipamente informatice potrivite pentru gadget-uri și colectori - un exemplu rar.
 2. Dacă nu înțelegeți hobby-urile tatălui dvs., mergeți la magazin cu el și obțineți ce dorește. Efectul surprizei va fi pierdut, dar fondurile nu vor fi irosite.
 1. Mulți tați au trebuit să servească în armată și adesea își amintesc slujba și tovarășii. Deoarece vacanța corespunde acestui subiect, cumpărați o cască de suveniruri sau o vestă caldă. În gospodărie, un astfel de cadou nu este util, dar va da cu siguranță un zâmbet sincer pe fața papei.
 2. Există o opinie că șosetele sau accesoriile de bărbierit donate îi încântă pe bărbați. În realitate, acest lucru nu este cazul. Toată lumea știe că bărbații sunt copii mari, așa că nu ai nici o pătrundă, o busolă sau un binoclu pentru șosete.
 3. Fiecare om are deficiențe. Simțiți-vă liber să le dedați pe o vacanță. Luați o sticlă de brandy vintage, carcasă de țigări, brichetă sau un balon cu sculpturi frumoase.

După ce ați vizitat orice centru comercial, este ușor să cumpărați un cadou bun pentru tatăl pe 23 februarie. Adu-ți aminte, mai multă bucurie va aduce un dar pe care îl faci cu mâinile tale. Amintiți-vă de lecțiile școlare ale muncii. Luați o pânză și transferați o fotografie în care sunteți cu tata. Chiar dacă imaginea se dovedește a fi departe de cea ideală, o astfel de compoziție va încălzi cu siguranță inima tatălui.

Ce să dea pentru colegii din 23 februarie

Multe femei lucrează în echipele bărbaților. Colegii cel puțin o dată pe an, dar merită atenție. Barbatii nu sunt mult diferiti fata de copii. Îi plac cadouri și o varietate de surprize. Să luăm în considerare ce să dăm colegilor din 23 februarie. Ghidat de sfaturi și liste, surprinde "frații în brațe" cu daruri interesante.

Mai întâi de toate, să vorbim despre șefii de sex masculin. Ele merită cea mai mare atenție. Ce să-i dai șefului pentru vacanță?

 1. Nu există un cadru definit. Cumpărați un cadou solid sau un ciocan care va decora desktop-ul. Principalul lucru este atenția. O mică statuetă, un suport pentru creioane și pixuri, o fotografie de grup într-un cadru frumos va face.
 2. Într-un cerc de angajați în funcții de conducere, adunări frecvente cu un pahar de vin sau un pahar de băuturi alcoolice. Prin urmare, coniacul sau whiskey-ul va face.
 3. Lider - un funcționar care merge la întâlniri de afaceri. Titularul cardului este un cadou minunat.

Dându-i un cadou managerului, vei primi în schimb o dispoziție minunată și o recunoștință. Adevărat, dă-i din inimă, în acest caz nu există lingușire.

A fost rândul tău să vorbești despre colegi colegi, cu care îți împărțizi viața de zi cu zi. Ei, ca și autoritățile, merită felicitări și daruri.

 1. Un cadou remarcabil pentru colegi va fi un drive detașabil cu o rezervă de memorie decentă, inele de chei, brichete, notebook-uri, lanterne și altele. În plus, acestea sunt necostisitoare.
 2. Pentru a vă surprinde colegii, cumpărați în prealabil tricouri sau cercuri mari și aplicați fotografiile de la unele petreceri corporative pe acestea utilizând imprimarea fotografiilor.
 3. Vrei să-ți înveți colegii? Cumpărați o cutie de "bere unică". Comandați etichete amuzante cu inscripții amuzante în imprimantă și lipiți-le pe sticle.
 4. Dacă fantezia nu este foarte, acoperiți o masă gustoasă cu băuturi alcoolice pentru colegi. Bărbații nu vor refuza niciodată să mănânce un tort sub un pahar de băuturi alcoolice.

După ce ați adoptat recomandările listate, vă veți bucura atât de lideri, cât și de prieteni pe această vacanță.

Ce trebuie să dați angajaților pe 23 februarie

Există o opinie că, în timpul unei sărbători, numai bărbații care au servit în armată sunt felicitați și încântați de daruri. Oamenii care cred că sunt atât de greșiți. Faptul este că orice om este un apărător al propriei familii și al onoarei colectivului de lucru.

Toți oamenii ar trebui să conta pe daruri și felicitări. Și când trebuie să rezolvi problema asociată cu alegerea cadourilor, devine adesea o întrebare ce să dai angajaților pe 23 februarie. Despre asta și vorbește.

 1. O opțiune foarte frumoasă ar fi un bonus. După ce a primit fonduri suplimentare, un bărbat va putea să-și aducă familia într-un restaurant sau cafenea. Dacă nu există nici o familie, el poate pune bani pentru propriile nevoi.
 2. Dacă există mulți oameni în echipă, organizați o petrecere corporatistă. Deci, șefii generoși mulțumesc angajaților pentru o muncă bună. În timpul unei sărbători corporale, puteți deține mici premii și diplome.
 • Un ceas cu alarmă realizat într-un stil plin de umor sau clasic va fi un cadou extraordinar pentru un angajat. În plus, un astfel de cadou va fi un indiciu direct că nu puteți întârzia la lucru.
 • Dacă performanța angajaților este ridicată, încurajați-i cu medalii, certificate și abonamente la o sală de masaj, sală de gimnastică sau bilete de teatru.
 • Stând pe marginea echipei, veți oferi cadouri mai valoroase - certificate pentru magazine, vouchere de vacanță, dispozitive electronice și așa mai departe.

Amintiți-vă, darurile angajaților sunt extrem de importante. Acesta este un fel de stimulent pentru munca viitoare. În același timp, cumpărați doar aceleași cadouri. În caz contrar, unii membri ai grupului de lucru se pot simți inferiori.

Cadouri pentru 23 februarie sunt cele mai diverse, dar în timpul selecției nu vă ghidează prețul. Principalul lucru - bucuria și beneficiile, și nu costul ridicat.

Sper că povestea va ajuta la rezolvarea problemei asociate cu alegerea cadourilor. Vă doresc o dispoziție festivă și un noroc bun. Ne vedem din nou!

Vizionați videoclipul: Cadouri originale si ieftine (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu