Cum să devii un ninja

Dacă sunteți interesat de informații, cum să deveniți un ninja în viața reală, citiți articolul. Voi începe povestea cu faptul că ninja modernă utilizează rareori costume tradiționale, iar armele lor nu se limitează la stelele care zboară.

Cum să devii un ninja în viața reală

Există mulți oameni care vor să știe cum să devină un ninja în viața reală. Toți sunt dornici să stăpânească arta invizibilității. Și dacă cineva este atras de stilul unei vieți solitare, alții au oportunități ample. În același timp, își dau seama că vor să fie mai puternici din punct de vedere fizic și spiritual.

Dacă chiar vrei să realizezi un vis, nu poți să faci fără un profesor adevărat. Trebuie să faceți în fiecare zi, depunând mult efort. De asemenea, durează mult timp.

Chiar și școala oficială nu garantează că va fi posibil să urce la vârful artei. Și nu este surprinzător, pentru că drumul greu este însoțit de o lucrare titanică despre sine.

Cu toate acestea, dacă vă dezvoltați în mod cuprinzător, pregătiți corpul și mintea, va fi posibil să vă apropiați de statutul de "războinic de noapte". Prin publicarea acestui articol, sper că vă va ajuta să deveniți mai buni, mai puternici și mai înțelepți. Ce este necesar?

 1. Dacă visați de o dezvoltare armonioasă, identificați punctele forte și cele slabe, găsiți un limbaj comun cu ei. Baza capacităților fizice incredibile ale ninjelor este dezvoltarea maximă a propriilor lor merite și a utilizării lor corecte. În același timp, antrenează în mod intenționat și persistent corpul.
 2. Formarea fără formă, unelte și echipamente speciale nu va funcționa. De aceea, pregătiți bine pregătirea. Puteți încerca să realizați loviturile de pe pernă, iar precizia aruncărilor de rahat se lipesc într-un pepene verde, dar nu trebuie să vă așteptați la un rezultat bun. Achiziționarea sau fabricarea echipamentului de formare.
 3. Practica. O listă completă a artelor, a cărei posesie are un ninja, imensă. Adevărat, om modern, multe dintre ele nu sunt utile. Cu toate acestea, cunoștințele care se află pe suprafața vieții sunt utile în situații dificile.

Acum aveți o idee despre cum să deveniți un ninja în viața reală. Consolidarea corpului și a minții, face viața mai confortabilă, ceea ce vă va ajuta să vă mențineți în mod adecvat în situații critice care apar pe calea vieții.

Cum să devii un ninja acasă

Continuând subiectul articolului, vom acorda atenție pregătirii cercetătorilor acasă. Cu alte cuvinte, va fi vorba despre cum să deveniți un ninja acasă.

Baza de formare este o metodă activă dinamică de pregătire. Ca parte a formării, o atenție deosebită este acordată recreării situațiilor și condițiilor care sunt foarte apropiate de lupta reală.

Doar în acest caz viitorul spion va învăța să controleze starea psiho-fiziologică atunci când se întâlnește cu inamicul, să mențină o rată ridicată de acțiune, coordonarea mișcărilor, adecvarea percepției și calmul interior.

Să vorbim direct despre instruire. Există anumite cerințe pentru procesul de pregătire la domiciliu, incluzând:

 1. gradualitatea. Creșteți sarcina, forța și viteza grevelor în mod constant și în etape. Cu alte cuvinte, nu ar trebui să se angajeze imediat în antrenamente grele, deoarece acestea vor provoca daune corpului, care nu sunt pregătite pentru eforturile titanice.
 2. continuitate. A doua regulă este cheia succesului. Practicați sistematic și regulat. Între orele de curs nu iau pauze lungi. Practicați zilnic, pe baza programului dvs. de antrenament. Respingerea nu este recomandată.
 3. moderare. Potrivit experților, formarea ar trebui să fie însoțită de moderare în alimente și alte plăceri. În acest caz, folosiți vodca, brandy, bere și fumatul este interzisă. Faptul este că obiceiurile rele reduc antrenamentul la zero. Dacă nu puteți renunța la obiceiuri, nu veți deveni un adevărat ninja în viața reală.
 4. Auto-control. În orice situație, păstrați calmul. Nu poate fi permisă manifestarea unor emoții incontrolabile, inclusiv agresivitatea și frica. Acest lucru va ajuta într-o situație critică pentru a arăta arta, credința și hotărârea marțială.
 5. curtoazie. Dacă te antrenezi, fii executiv, disciplinat și colectat. Respectați necondiționat instrucțiunile și instrucțiunile, indicând cea mai mare atenție.

După cum puteți vedea, există cerințe grele pentru formarea acasă. Dacă vrei să devii un adevărat spion, va dura mult timp și efort.

Cum să devii un ninja în 5 minute

Dacă ați început să citiți articolul de la început, ați înțeles deja că devenirea unui adevărat ninja nu este ușor. În plus, va dura mult timp și efort. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că este imposibil să deveniți spion într-o perioadă scurtă de timp. Dacă aveți îndoieli, citiți cum să deveniți un ninja în 5 minute.

Nu este vorba despre formare și instruire. După examinarea materialului, puteți organiza rapid cercetarea în stilul ninja. Acest lucru va necesita un tricou negru. Cum mă transform într-un ninja?

 1. Eu iau un tricou negru. În acest act încerc să fac cât mai multă sens posibil. Faptul este că îmbrăcămintea viitoare va proteja capul de ochii curioși și va asigura secretul maxim.
 2. Nu port tricou ca de obicei - îmi las mânecile și gulerul peste cap.
 3. Am pus partea din față a gulerului peste nas și spatele - peste sprâncene.
 4. Am aruncat mânecile tricoului pe spate și l-am legat ușor.
 5. Corectez totul cu atenție, încercând să obțin un confort maxim.
 6. Rămâne să purtați un jumper întunecat, cu un gât înalt și să faceți o privire severă.

După sfatul meu, creați rapid un costum pentru dvs. sau pentru copilul dumneavoastră. Va rămâne să scoateți din hârtie câteva stele zburatoare.

Cum sa devii ninja - instruire

Cercetători profesioniști pregătiți de la o vârstă fragedă. Îți voi spune instrucțiunile pe care le-a instruit ninja în Japonia antică.

 1. Ei au pregătit ninja pentru o viață grea din leagăn. Leaganul cu bebelușul a fost împins puternic de perete. De-a lungul timpului, copilul și-a obișnuit să se agită și să fie grupați cu lovituri.
 2. Inotul a fost predat la varsta de 6 luni. Este demn de remarcat că, la această vârstă, copiii nici măcar nu pot merge.
 3. De îndată ce copilul avea trei ani, a trebuit să urmeze un curs de exerciții de respirație care au dezvoltat concentrare și rezistență. Un an mai târziu, a fost timpul ca jocurile să aibă o reacție.
 4. Am instruit ninja tot timpul, uitând de sărbători și de weekend. Liber de timp de formare, dedicat studiului medicinei, diplomației, limbilor și scrisorilor.
 5. La vârsta de 12 ani, a trebuit să alerg până la 25 de kilometri zilnic fără oprire.
 6. Cerceta a fost învățat să stea pe un copac, ținând o ramură. În același timp, timpul de suspendare a atins 60 de minute.
 7. O atenție deosebită a fost acordată dezvoltării memoriei fotografice pentru memorarea documentelor secrete.
 8. Ninja a fost bătută în mod constant cu un bici sau un baston, astfel încât corpul să poată suporta mai ușor durerea.
 9. După un timp, s-au efectuat exerciții dureroase în care articulațiile au obținut o flexibilitate fenomenală.
 10. Uneori elevii erau închiși într-o cameră întunecată cu mâncare. Ca urmare, au învățat să vadă în întuneric complet.
 11. Numai un novice din cinci au trăit până la 15 ani. La această vârstă, a devenit membru al comunității ninja. Pentru a adera la clan a efectuat o misiune de luptă.
 12. La vârsta de 15 ani, budismul Zen aștepta studiul. În acest timp, nu avea nici o dificultate să îndeplinească sarcini.
 13. Durata medie de viață a unui ninja a fost de 25 de ani. Mulți au murit în misiuni, în ambuscade și capcane. Uneori corpul nu a putut rezista antrenamentelor dureroase.
 14. Elevii nu se pot baza pe viața de familie.

Articolul cum să devii ninja a ajuns la capăt. În ea, ați aflat că procedura de pregătire este lungă, dureroasă și dificilă. Cu toate acestea, va deveni un ninja fără muncă titanică, dacă faceți doar un costum care va ajuta la reîncarnare.

Ninja - un exemplu de urmat. Doar cei puternici în spirit păstrează calm și încredere în situații critice. Chiar dacă nu reușești să stăpânești artele marțiale și să construiești o carieră în inteligența japoneză, în ceea ce privește dezvoltarea spirituală asupra ta, vei obține rezultate serioase în viața reală.

Vizionați videoclipul: Cum sa devii un Ninja. Viata Lu' Domitian (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu