Cum de a alege o bucătărie pentru apartament și cabana - sfaturi utile

Mai devreme sau mai târziu, oamenii se gândesc să cumpere o bucătărie nouă. Acest lucru nu este greu de făcut, piața este plină de oferte interesante. O mare varietate face ca oamenii să caute răspunsul la întrebarea: cum să alegi o bucătărie. La urma urmei, mobilierul ar trebui să combine confort, frumusețe, estetică, conveniență și practică.

Cum sa alegi o bucatarie la comanda

Producătorii de mobilier modern oferă o oportunitate de a achiziționa o bucătărie la comandă.

 1. Decideți asupra unui buget dacă nu sunteți milionar. Firmele funcționează în diferite segmente de prețuri. Costul mobilierului depinde de originalitatea designului, accesoriilor și materialelor.
 2. Uită-te la accesorii și aparate de uz casnic. Dacă familia este mare, veți avea nevoie de o bucătărie ergonomică și funcțională. Dacă nu există timp de gătire, puteți alege mai multe aparate suplimentare. Dacă nu vă place gătirea, puteți să pariați pe frumusețe.
 3. Alegeți un stil. În cele mai multe cazuri, se referă la clasice, moderne sau țări.
 4. Dacă ați decis cu privire la intervalul de prețuri, contactați reprezentanții mai multor companii. În timpul conversației, cereți să calculați costul bucătăriei.
 5. În majoritatea cazurilor, ele nu percep bani pentru consultarea personală. Specialiștii locali vor crea un proiect de bucătărie, ținând cont de planul de planuri și de dorințele dumneavoastră.
 6. Decide asupra materialului. Mobilă de bucătărie este realizată din lemn masiv, crom, sticlă, MDF și PAL.
 7. Specificați informații despre accesorii și accesorii. De exemplu, rafturile, balustradele și tot felul de coșuri pot fi utile. Permiteți managerului să calculeze costul tuturor opțiunilor și alegeți cel mai bun.

Cum de a alege o bucătărie pentru a nu plăti prea mult

Mulți locuiesc în apartamente mici cu bucătării mici, unde familia se adună zilnic să mănânce sau să vorbească. Prin urmare, oamenii tind să facă această cameră cât mai confortabilă.

Dacă nu sunt prea mulți bani, pentru a nu plăti prea mult, trebuie să cumpărați o bucătărie de clasă economică. Un astfel de set de căști are un cost redus, o calitate acceptabilă și capacitatea de a combina elementele.

Ce să caut?

 1. Materiale. Seturile de bucatarie ieftine sunt fabricate din MDF si PAL.
 2. PAL - placă, pe bază de rumeguș impregnată cu adeziv. Avantaje - ușurința de prelucrare, rezistența la apă, durabilitatea.
 3. MDF - placă, care constă din așchii de lemn. Fabricat din fibră de lemn uscat utilizând o substanță de cuplare specială. După formare, placa este presată la temperaturi ridicate.
 4. În timpul selecției de mobilier ieftin de bucătărie să acorde o atenție la proiectare. Complexitatea afectează costul final.
 5. Un punct important în alegerea unei bucătării ieftine este numărul de sertare. Chiar și dulapurile cu aceeași dimensiune sunt diferite.

În orice oraș există multe magazine care vând seturi de bucătărie din clasa economică într-un sortiment mare.

Sfaturi pentru alegerea unei bucătării pentru a da

Nu are rost să cumperi o bucătărie scumpă, pentru că este vizitată doar la sfârșit de săptămână și în timpul sărbătorilor. Soluția ideală pentru dăruire - mobilier ieftin.

Am decis să alegem mobilier ieftin din plăci aglomerate și tablă de lemn pentru bucătăria din țară. Aceste căști sunt ieftine și excelente pentru a da.

 1. PAL. Opțiunea cea mai ieftină. Pentru fabricarea de PAL folosită așchiile zdrobite, care, după amestecare cu rășina, sunt supuse presării. Sintetice sunt utilizate în producția de plăci, astfel încât acest mobilier este ușor toxic.
 2. PFL. Un set din acest material este un pic mai scump. Plăcile din fibră de sticlă sunt realizate prin presarea fibrelor uscate din lemn. Apoi, acestea sunt acoperite cu un film de dragul unui aspect frumos. Nivelul de toxicitate este mult mai mic.
 3. La achiziționarea de mobilier de bucatarie poate salva. Pentru a face acest lucru, cumpărați dulapuri cu o lungime de 0,8 metri. Două dulapuri de 0,4 metri vor fi mai scumpe.
 4. Puteți reduce costurile prin abandonarea modelelor, bijuteriilor din metal și din sticlă.

Alegem designul bucătăriei

Alegerea designului este o experiență interesantă. Designul bucătăriei trebuie selectat, ghidat de culoarea utilizată în apartament. Voi lua în considerare punctele importante în ceea ce privește alegerea designului.

 1. Bucătăria trebuie să fie formată din trei părți funcționale: zona de trecere, zona de lucru și sala de mese.
 2. Zonă liberă. Trebuie să permită mișcarea nestingherită în jurul camerei. O persoană ar trebui să aibă acces rapid la toate punctele din bucătărie, ajungând la ele, fără să atingă nimic.
 3. Zona de lucru În cele mai multe cazuri, se face de-a lungul peretelui. Este o linie de lucru, care constă dintr-o spălare, chiuvetă, aragaz și suprafață de lucru.
 4. Sala de mese. În această parte a bucătăriei a pus în mod tradițional o masă. Pentru camere mici, soluția perfectă este o masă pliabilă. Nu ocupă mult spațiu și poate crește în dimensiune.
 5. Partea inferioară a suprafeței de lucru este cel mai adesea reprezentată de dulapuri pentru depozitarea vesela. În partea superioară se depozitează cereale, condimente și ustensile de bucătărie, inclusiv ceainice, mixere și prăjitoare de pâine.
 6. În bucătăriile spațioase, suprafața de lucru poate fi așezată în centrul camerei.
 7. Pentru bucătării mici, zonele de lucru adecvate în formă de L.

A alege și cumpăra un set de bucătărie în timpul nostru este ușor chiar și fără a părăsi casa. Vizitați magazinul online, puteți alege bucătăria, culoarea, designul și locația.

În timpul selecției, nu trebuie să fiți ghidați de impresii exterioare vii, ci de rezultatele unei analize semnificative și productive. Durabilitatea mobilierului depinde în mod direct de alegerea potrivită.

Sfaturi utile

După reparații, încercați să împrospătați mobila? Nu se știe cum să alegi un set de bucătărie? Mai jos veți găsi 8 sfaturi utile.

Lista elementelor importante include decorațiuni, accesorii, mobilier. Din moment ce această cameră este afectată de o încărcătură titanică, alegerea unității de bucătărie ar trebui să fie abordată în serios și necurmat.

Pentru ca bucătăria să satisfacă pe deplin nevoile și a servit o perioadă lungă de timp, merită să luați în considerare producătorul, materialul, stilul, culoarea, funcționalitatea și confortul. Luați în considerare acești factori mai atent.

 1. producător. O companie dovedită cu ani de experiență și service în garanție va ajuta la economisirea timpului și la evitarea problemelor nedorite.
 2. material. Mobilă de bucătărie este fabricată din diverse materiale. În centrul dulapurilor se află un lemn natural sau o PAL. Pentru fabricarea fațadelor utilizate MDF. Ușile pot fi comandate din aluminiu sau din lemn masiv.
 3. culoare. Scopul pentru culoarea mobilierului să fie în armonie cu camera. Cu ajutorul culorii puteți extinde sau reduce spațiul, vă pot afecta apetitul și starea de spirit.

Stilul interiorului

Decideți care stil interior vă place cel mai mult.

 1. modern. Bucătăria în stilul modern, confortabil, fără excese, aglomerând spațiul. Potrivit pentru fanii funcționalismului, tehnologia modernă încorporată și accesoriile elegante.
 2. Tehnologie înaltă. Bucătării moderne mici cu umplere excelentă, aparate încorporate cu o gamă largă de funcții.
 3. Muzică country. Potrivit pentru fanii simplității și confortului. Stilul este considerat rustic și foarte romantic. Punctul culminant sunt accesorii drăguțe, perdele frumoase, verdeață uscată, ciorchini de ceapă și vase de lut.
 4. Provence. Stilul este considerat o opțiune excelentă pentru oamenii sofisticați. Mobilier din lemn este perfect combinat cu sculptură și forjat manual. Adevărat, costul acestei plăceri este transcendental.

Alegerea unui set cu cască este un moment crucial, pentru că va dura mulți ani. La achiziționarea de mobilier nu este în valoare de economisire. Chiar dacă doriți să cumpărați o soluție standard, asigurați-vă că aveți atenție la toate lucrurile mici.

Videoclip expert expert

Ultimile rânduri ale articolului sunt dedicate asamblării unui set de bucătărie. Numai fabricile de mobilă scumpe produc asamblate. Căștile obișnuite trebuie asamblate la fața locului. Dacă abilitățile permit, vă puteți aduna. Dacă nu, asamblorii profesioniști vor face rapid și eficient munca pentru 10% din prețul mobilierului. Construirea unei bucătării este un proces lung, care poate dura până la 8 ore.

Vizionați videoclipul: Constructia casei din Cotilet proprietatile blocurilor din piatra de calcar (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu