Concursuri de nunta amuzante si amuzante

Mulți soți se gândesc cum să facă nunta interesantă pentru oaspeți. Pentru a face acest lucru, este suficient să comandați un spectacol de incendiu, să invitați un grup muzical, să veniți cu concursuri de dans și dans pentru nunți, ceea ce va anima evenimentul.

5 dintre cele mai amuzante concursuri de nunta

Alegerea competițiilor de nuntă nu este ușoară. În procesul de rezolvare a acestei probleme, țineți cont de gusturile oaspeților și de dorințele minorelor.

Vă propun să ia în considerare 5 opțiuni amuzante care vor distra oaspeții, vor înveseli și vor crea o atmosferă distractivă.

 1. "Reporter vesel". Toastmaster-ul invită participanții să devină vorbitori. Fiecare concurent susține că un gust de limbă, cu o bomboană în gură. Câștigătorul spune în mod corect mai multe răsturnări ale limbii.
 2. "Inflamarea bilelor". Cel mai bun pentru bărbații care doresc să demonstreze puterea. Bărbații umflă baloane până se izbucnesc. Victoria se duce la cel care este mai rapid decât concurenții vor sparge toate bilele.
 3. "Gladiator". Pe talie bărbaților legă corzi cu obiecte mici. De exemplu, cutii de potrivire sau jucării din plastic de Crăciun. Lungimea firului trebuie să permită cămășii să stea pe podea. Participanții încearcă să apese caseta adversarului cu piciorul pe podea. Cine se descurcă rapid cu sarcina, intră într-o confruntare cu un alt adversar.
 4. "Rapid și atent." Contestanții au loc la masa pe care se află premiul. Odată ce prezentatorul a finalizat numărătoarea inversă, participanții trebuie să elimine recompensa din tabel. Acest lucru nu este atât de ușor de făcut. Pentru a complica sarcina, toastmasterul poate folosi numere diferite. Premiul va reveni jucătorului cel mai dexter și atent.
 5. „Fotbal“. Participanții efectuează o varietate de mișcări corporale și fără mâini, leagăn cartofi legate de o centură. Cartofii trebuie să intre într-o cutie mică și să-l împingă în partea laterală a porții. Câștigătorul este primul care a înscris.

Video a versiunii originale

7 concursuri invitate

Dacă prietenii tăi care planifică o nuntă ți-au dat rolul de toastmaster și tu ești un nou venit în această chestiune, îți sugerez să oferiți concursuri de nuntă testate în timp pentru oaspeți.

Cele mai multe ori oaspeții evenimentului de nuntă se află la masă. Pentru ca întâlnirile să nu devină o absorbție în masă a felurilor de mâncare festive, oaspeții se pot distra din când în când.

Nu este greu de ghicit că principalul avantaj al competițiilor de masă este că oaspeții nu trebuie să se ridice de la masă.

 1. „Complimente“. Facilitatorul apelează oaspeților la cererea de a-și exprima, la rândul lor, mai multe complimente față de noii soții. Repetare interzisă. Victoria se duce la oaspetele care rostește complimentul final. Câștigătorul primește un premiu amuzant.
 2. "Proverbe familiale." Toastmaster citește oaspeților proverbe pe tema familiei. Aceasta se aplică numai la începutul proverbelor, iar oaspeții trebuie să le completeze. Câștigătorul este participantul care înregistrează cel mai mare număr de puncte, completând în mod corect un semn sau un proverb.
 3. "Sinonime amuzante." Înainte de toast, prezentatoarea îi reamintește oaspeților că este dificil să-și imagineze o nuntă rusă fără o băutură revigorantă și amuzantă, cum ar fi vodca sau lichior. După aceea, el a exprimat cuvântul "bea" și îi invită să vină cu sinonime. Câștigătorul este oaspetele, din care gura va fi cel mai mare număr de sinonime.
 4. "Ospătarul Blind". Stăpânul ceremoniilor selectează o pereche și o leagă de ochi. Un bărbat se așează pe un scaun, iar o femeie primește o farfurie cu un pahar de vodcă, un sandwich și o salată. Fata ar trebui să lucreze o chelneriță mică și să servească clientul.
 5. "Restaurantul de familie". Numai femeile participă, gata să-i arate fiecăruia abilitățile de gătit. Ei vor primi o varietate de produse incompatibile. Dintre ei trebuie să facă o salată. Victorie va merge la participant, care va pregăti felul de mâncare, folosind cantitatea maximă de ingrediente.
 6. „Nuci.“ Numai femeile participă. Puneți nucile pe scaune, apoi puneți-le pe participanți. Fiecare femeie numește numărul de nuci pe scaunul ei. Câștigătorul este femeia care, mai repede decât ceilalți, numește numărul corect.
 7. "Ghici melodia." Pentru concurs va fi nevoie de tăierea cântecelor populare. După începutul melodiei, jucătorul care a ghicit-o, ridică mâinile și spune "opri". Apoi oaspetele numește compoziția. Câștigătorul este oaspetele cu cele mai ghicite cântece.

Lingură de limba

Astfel, oaspeții au participat activ la concursuri. Este timpul să lucrați în public și pe noii-născuți.

5 competiții pentru mire și mire

Principalul lucru este că concursurile nu rănesc mândria participanților, le permit să le arate inteligența și să contribuie la formarea unei atitudini pozitive.

Aproape toate competițiile se concentrează pe cunoașterea rapidă a oaspeților. Ca rezultat, chiar și cei mai timizi indivizi reușesc să se simtă confortabil într-un mediu nou.

 1. „Șantajul.“ Pentru desfășurarea va fi necesară o listă de întrebări. Luna de miere sunt luate deoparte. Soțul își ia soția în brațe și se duce la masă. El poate face un pas numai după un răspuns pozitiv la întrebarea insidioasă.
 2. "Căsătorii de turneu". Concursul va ajuta să aflați cât de bine sunt pregătiți pentru viața de familie. Acesta este un fel de maraton. Vinovații de sărbătoare pot fi făcuți să coajă cartofii, să coase pe butoane, cuie de ciocan și chiar să învârte un copil.
 3. "Ghici un soț." În centrul camerei puneți câteva scaune, care stau la mai mulți oaspeți și mirele. Mireasa, legată cu ochii, ghiceste pe cele înguste pe un anumit corp. De exemplu, ureche sau nas. După ce a ghicit soția și soția.
 4. „Călăul“. Va trebui să pregătiți câteva întrebări și două cani de apă. Mireasa va juca rolul unui călău pasiv, iar mirele va deveni o victimă. Jug - ghilotină. Dacă soția dă răspunsul greșit întrebării toastmasterului, conținutul ulciorului va fi turnat pe soțul ei.
 5. "Foc de familie". Oaspeții trebuie să se alinieze în două rânduri și să formeze un coridor. Lățimea coridorului este de aproximativ 3 metri. Cei nou-veniți trebuie să treacă prin coridor, ținând lumânări în mâinile lor. Ar trebui să salveze focul, deoarece oaspeții îl vor arunca în aer.

Acestea sunt concursurile de nunta distractive pentru mireasa si mirele sunt foarte populare in zilele noastre. În general, numărul de astfel de concursuri este în mii. Dar, cred, alegerea a 5 opțiuni populare este suficientă pentru ca noii soți să-și demonstreze dragostea, devotamentul și credința.

Gala de banchet

Nunțile moderne sunt ținute într-un singur model. În primul rând, mirele își răscumpără mireasa, apoi se înregistrează căsătoria, apoi se plimbă pe mireni și în cele din urmă banchetul festiv.

Partea oficială a banchetului este însoțită de felicitări și cadouri. Oaspeții nu doar stau la mese și mănâncă, ci și iau parte la concursuri. Și acest lucru nu este un accident, deoarece concursurile sunt o garanție a unei sărbători vesele.

Chiar și grupurile de muzică și dans nu dau distracția de vacanță. În acest merit doar concursuri și jocuri. Conducerea trebuie făcută de o persoană cu o mare experiență în fundal. Poate aprinde publicul și îl obligă să participe la concursuri.

Desigur, ați văzut că rolul concursurilor de nuntă este extrem de important. Dacă este planificată o nuntă, asigurați-vă că ați ales selecția, deoarece atmosfera de la festival depinde de ea. Sfatul și recomandările mele vor ajuta în această problemă.

Vizionați videoclipul: Nunta ca la romani . . la nimeni 1. Faze Tari (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu