Cum să bei și ce să mănânci absintul acasă

Absinthe - tinctura de alcool din pelin si o varietate de ierburi. Tehnologia de fabricație nu oferă componente supranaturale. Băutura modernă este diferită de absintul obișnuit, pe care au băut-o în secolul al XIX-lea.

Reguli și gustări

Absintul este o băutură specială care necesită aderarea la ritualuri speciale care creează o atmosferă unică. Ele atrag fanii de emoții și esteți.

 1. Beți în formă pură și diluată. Prima opțiune este potrivită pentru băuturi de calitate, a doua - pentru prima cunoștință cu el.
 2. Cetatea ajunge la 85 de grade, deci trebuie să alegeți gustarea potrivită care să accentueze gustul și să facă procedura de utilizare cât mai delicată posibil. Cea mai bună gustare "poțiunea diavolului" - fructe. Se va face o felie de mere verde, felii de lămâie sau portocaliu. Dacă băutura este pentru doamne, stropiți fructele cu zahăr.
 3. Gustul este necesar dacă intenționați să vă bucurați de absintul pur. Abstinentul răcit este beat într-o gulp și servit cu fructe.
 4. Rezistența tincturii este diluată cu apă fiartă răcită, gheață, o lingură specială și zahăr rafinat. Diluarea este un adevărat ritual.

Ritual de diluare

În feluri de mâncare cu pereți groși, se toarnă jumătate din doza de absint. Puneți o bucată de zahăr rafinat pe o lingură specială și treceți tinctura rămasă prin ea. Băutura curge în feluri de mâncare, înmuierea zahărului.

Apoi, zahărul se aprinde și așteaptă formarea unui sirop, care curge într-un pahar. Se diluează cu apă sau gheață zdrobită.

În procesul de gătire tincturile sunt monitorizate astfel încât să nu se spumeze. Dacă absintul din sticlă arde în timpul arderii rafinei, se diluează rapid cu apă.

Rețete tradiționale de băuturi de absint

Dacă doriți să experimentați senzațiile reale ale "poțiunii diavolului", găsiți o băutură creată într-un alcool bun pe baza rețetei originale. Cultura tincturii de băut a generat multe rețete și ritualuri. Utilizarea absintului, cum ar fi cognacul sau beilizul, are caracteristici. Voi împărtăși câteva rețete tradiționale.

 1. Rețeta cehă. Puneți o lingură specială pe marginea paharului, puneți o bucată de zahăr rafinat deasupra. O jumătate de absint o sări peste picăturile mari de zahăr. Aprinse Când zahărul este ars, se formează caramel, care ar trebui să curgă într-un pahar printr-o gaură într-o lingură. La sfârșitul procesului, băutura este diluată cu apă într-un raport de 1 până la 3.
 2. Rețeta franceză. Se toarnă absintul într-un pahar. La marginea vaselor puneți o lingură și puneți pe ea zahăr rafinat. Se toarna trei bucati de apa rece prin ea. Se va dizolva zahărul și se va dilua cu sirop rece, ceea ce va reduce amărăciunea.
 3. Rețeta rusă. Această metodă de preparare a băuturii seamănă cu metoda de a bea lichior Sambuca. Obțineți "poțiune de diavol" cu cuplurile. Într-un pahar de coniac se toarnă un pic absint și se pune în lateral pe sticlă pentru whisky. Ardeți și rotiți geamul. Se toarnă într-un pahar de whisky și se acoperă cu un pahar de brandy, astfel că focul iese. Scoateți geamul și, fără a vă întoarce, închideți partea inferioară a șervețelului. Beți și inhalați vaporii prin tub.
 4. Citrus rețetă. Utilizarea în prepararea citricei băuturii nu este acceptată, însă această rețetă merită atenție. Zahar amestecat cu scortisoara si se rostogoleste in amestecul rezultat cu coaja si coaja de portocala. Într-o sticlă cu pereți groși, puneți focul la absint și țineți o lob peste foc folosind forceps. Sucul împreună cu zahărul cristalizat vor curge într-un pahar. Se răcește și bea puțin.

Aveți grijă când puneți foc la o băutură. Nu uitați de sănătate, beți în doze mici.

Rețetă video pentru absintul acasă în pelin

Cum sa bei corect absintul - 3 moduri

Absintul necesită o utilizare adecvată. Compoziția acestei tincturi include chiar toxine, băuturile necorespunzătoare pot fi dăunătoare pentru sănătate.

 1. Uită-te la nume. În limbi diferite, cuvântul "absint" este scris diferit. În Spania, eticheta este scrisă Absenta, în Franța - Absinthe.
 2. Fraza Absinthe Rafinată pe etichetă indică faptul că absintul a fost curățat și nu există nici un thujone. Absenta lui este confirmata de cuvintele Thujone-free.
 3. În mod tipic, concentrația băuturilor alcoolice este indicată în procente. Unii producători se referă la aceasta ca dovadă. 1 probă corespunde cu 0,5% alcool.

Bea corect dintr-o bucată largă, înclinată până la baza paharului.

 1. Modul standard. Înainte de a bea, se toarnă apa răcită prin zahărul cu coajă pe o lingură perforată. Zaharul se dizolvă și se scurge într-un pahar. Absintul de calitate atunci când este amestecat cu apă devine galben-verde. O parte din tinctură este recomandată să ia cinci părți de apă.
 2. Calea cehă. Puneți niște zahăr într-o lingură, adăugați o băutură, puneți-l în foc și așteptați până când zahărul se dizolvă. Caramelul se toarnă într-un pahar cu o băutură și se amestecă.
 3. Extrem. Beți fără diluție. Bea mult pentru a se răcori. Opțiunea este potrivită numai pentru profesioniști. Un pic de lămâie va ajuta să facă față gustului amar.

Absinth secrete cu zahăr

Aproape toate metodele de tincturi de băut includ utilizarea zahărului. Băutura este amară, zahărul înmoaie puțin această amărăciune.

Opțiunea 1

Puneți zahărul rafinat într-o lingură specială cu găuri și puneți-o peste sticlă. Se toarnă apă răcită într-o lingură. Zahărul dizolvat cu apă curge într-un castron cu absint, băutura devine galben-verde.

Opțiunea 2

Puneți puțin zahăr într-o lingură și turnați tinctura. Păstrați tacâmurile deasupra focului. După formarea de caramel, conținutul lingurii se toarnă într-un pahar cu o băutură. După amestecare, geamul este golit rapid.

Informații utile

Halucinații pentru absint - adevărat sau mit?

Efectul halucinogen al tincturii se datorează substanței tujone. Va trebui să dezamăgim fanii halucinațiilor. Băutura îmbuteliată conține puțin din această toxină. De dragul halucinațiilor, absintul va trebui să facă singuri.

Marci renumite

Republica Cehă oferă două opțiuni: RedAbsinthe și KingofSpirits. Italienii furnizează XentaAbsenta. Fiecare dintre calitățile băuturilor, exclusive și costisitoare.

Tinctura culori

Magazinele sunt vândute absintul albastru, galben, roșu sau negru. Există, de asemenea, tincturi transparente. Nu există nici un motiv pentru indignare. Dacă tinctura nu este verde, nu este falsă.

Istoria absintului

Tinctura a apărut pentru prima dată în Elveția în 1782 și a fost un medicament pelin-anisic pentru diferite boli. Datorită proprietăților narcotice pronunțate, absintul a devenit rapid o băutură alcoolică populară. Compoziția include tujonă - o substanță toxică care cauzează halucinații.

Inițial, baza absintului era alcoolul de struguri. După ceva timp, producătorii au trecut la alcool industrial. Ca urmare, calitatea a fost grav afectată, dar prețul a scăzut și cererea a crescut.

La sfârșitul secolului al XIX-lea, sănătatea clasei muncitoare sa deteriorat foarte mult din cauza abuzului de tinctură. În unele țări amenințarea era de natură națională, astfel încât națiunea franceză a fost aproape distrusă din cauza utilizării excesive a "vrăjitoarei verzi". Autoritățile statelor americane și europene au interzis fabricarea și vânzarea absintului și a vânzării. Thuyon este interzis până acum.

În sfârșit, permiteți-mi să vă reamintesc din nou că absintul este o băutură puternică. Dacă sunt abuzați, o mahmureală greoaie nu poate fi evitată. Vă recomand să savurați tinctura lentă și corectă. Aceasta va salva de la probleme și consecințe rele.

Conduceți un stil de viață sănătos, trăiește mai distractiv și nimic nu amenință sănătatea. Ne vedem din nou!

Lasă Un Comentariu