Cum de a alege o canapea pentru dormit: copii, colț, eurobook

Canapeaua este prezentă în fiecare casă, apartament sau birou. Întrebarea de a alege o canapea pentru somnul zilnic trebuie abordată cu cea mai mare seriozitate. Faptul este că unii oameni petrec seri pe el, în timp ce alții dorm în fiecare zi. Deci, cum să alegeți o canapea.

Sfaturi pentru alegerea unei canapele pentru copii

Canapeaua pentru copii este o categorie de mobilier tapitat, a cărui fabricare oferă numai cele mai bune materiale. Designul trebuie să respecte pe deplin viața în mișcare a copilului.

Există diverse cerințe pentru modelele pentru copii, dar principalul lucru este siguranța. Voi spune 8 puncte principale atunci când aleg, iar tu, folosind sfaturile mele, vei putea cumpăra o calitate a copiilor și un mobilier sigur, tapițat.

Instrucțiuni pas cu pas

 1. Decideți asupra funcționalității. Poate fi folosit ca un pat pentru somnul zilnic sau doar pentru jocuri.
 2. Măsurați locul unde se va afla canapea. Aceste măsurători vor fi utile atunci când alegeți un mecanism de aspect.
 3. Ca opțiune, asigurați-vă că ați verificat stabilitatea. Pentru a face acest lucru, rotiți ușor canapea, un produs de calitate nu va răsturna.
 4. Asigurați-vă că pe suprafață nu există suprafețe groase sau suprafețe aspre. Nu cumpărați o canapea pentru copii cu colțuri sau proeminențe ascuțite.
 5. Nu ignora calitatea pieselor din lemn. Cadrul trebuie să fie uscat. Elementele de PAL ar trebui să acopere vopsea inofensivă. Dacă elementele rulmentului se află sub tapițerie, citiți documentația tehnică.
 6. Cumpărați o canapea pentru copii tăiată cu bumbac sau țesătură de in. Aceste materiale sunt ecologice și complet sigure. Adevărat, materialul natural a fost șters rapid. Tapiseria este recomandată ca alternativă. Această țesătură este bine spălată și ușor de curățat.
 7. Alegeți culoarea pe baza preferințelor copilului. Rețineți că o culoare foarte strălucitoare provoacă agresivitate și iritare. O nuanță pastelă moale mărește spațiul camerei și creează confort.
 8. Mecanismul de transformare este ales astfel încât copilul să poată fi așezat independent.
 9. Canapeaua trebuie să se potrivească cu înălțimea copilului.

Urmând instrucțiunile mele simple, puteți cumpăra cu ușurință un chad bun, care va deveni un loc de dormit și un loc de joacă.

Reguli pentru alegerea unei canapele de colț

Canapea de canapea - un tip popular de mobilier tapitat. Piața oferă o varietate de modele care diferă în ceea ce privește forma, aspectul și materialele de fabricație. Canapele sunt umplute cu blocuri de primăvară, poliuretan, cauciuc spumant sau jachetă matlasată.

Dacă aveți nevoie de o opțiune de pliere, cumpărați o "pătuț francez" sau "delfin". Nu uitați să clarificați dacă mecanismul de transformare va rezista la utilizarea zilnică.

goodies

 1. Crearea confortului și a confortului.
 2. Cazare confortabilă pentru mai multe persoane.
 3. Distribuția rațională a spațiului.
 4. Economisiți bani.

Sfaturi pentru alegere

 1. Modelul. Dreapta sau stanga. Luați în considerare lungimea laturilor.
 2. Stil. Hi-tech, stil mediteranean, versiune clasică sau modernă.
 3. Construiți tipul. Compozit, turnat și modular.
 4. Tapițerie. Producatori de mobilier tapitat cu diferite materiale.
 5. Umplutura. Asigurați-vă că ați aflat despre umplutură, prezența tetierelor și cotierelor, perne și capace detașabile.

Alegerea unei canapele pentru dormit

Este dificil să găsești o persoană care nu vrea să se întoarcă acasă după muncă și să se culce pe canapeaua ta favorită.

Canapeaua este o decorație interioară excelentă cu funcționalitate de invidiat. În timpul zilei, îl puteți folosi ca loc de odihnă, iar noaptea o puteți transforma într-un pat elegant.

Persoana care a apărut în salonul de mobilier poate fi nedumerită. Nu este surprinzător, deoarece prezintă o varietate de opțiuni. Cum sa fii? În această situație, un consultant va veni la salvare. Dar, dacă oferă doar modele scumpe, lăsați mai bine magazinul.

În cadrul abordării normale, consultantul va descrie obiectiv modelele prezentate, va vorbi despre mecanismele de transformare, va sugera salteaua optimă.

Determinarea calității canapelei

 1. Verificați confortul, așezat pe canapea. În unele saloane le este permis să se întindă. Somnul sănătos depinde de nivelul de confort.
 2. Verificați calitatea mecanismului de transformare prin pliere și desfășurare. Dacă luăm în considerare faptul că această procedură a fost făcută de mai multe ori în magazinul de mobilier, este ușor să se evalueze funcționarea mecanismului și să se detecteze defectele.
 3. Cea mai bună opțiune pentru somn în fiecare zi - o carte cu canapele. Când este desfăcută, lățimea sa este comparabilă cu lungimea. Pentru un astfel de model nu este dificil să găsești o saltea potrivită.

Numai după aceea puteți începe să alegeți o saltea. Pentru un anumit tip de potrivire propriile lor tipuri de saltele. De exemplu, pentru o canapea care nu se pliază, este mai bine să folosiți o saltea ortopedică.

Produsele din poliuretan sunt perfect combinate cu toate tipurile de canapele. Datorită umpluturii unice, saltelele sunt destul de rigide și își păstrează volumul și forma originală timp de 25 de ani.

În combinație cu o saltea de înaltă calitate, canapeaua extensibilă va oferi un somn bun, o bună dispoziție și o bună stare de sănătate.

Cum de a alege o canapea Eurobook

Fabitele moderne oferă diferite modele de canapele, care diferă în funcție de mărime, tapițerie, prezența sau absența cutiilor pentru lenjerie.

Datorită mecanismului de înaltă calitate al transformării, cartea electronică este ușor și rapidă să se desfășoare. Chiar și un copil va face față acestei sarcini.

Ce să caute când aleg?

 1. Tapițerie. Pentru decorarea mobilierului tapitat folosind materiale naturale și sintetice. Prima categorie este bumbacul, lenjeria, piele și tapiseria. Sintetice - Jacquard, turmă și alte materiale.
 2. Completarea. Canapele de cea mai bună calitate sunt considerate blocuri de arc întărite. Datorită acestora, produsul își păstrează forma. În plus, ele oferă un efect ortopedic, în funcție de calitatea și numărul de izvoare.
 3. Materiale cadru. Modelele durabile sunt fabricate din lemn natural. Metal oferă designerilor oportunități ample în realizarea fanteziei lor. Dacă doriți să cumpărați o canapea pe baza unui cadru metalic, asigurați-vă că verificați calitatea sudurii.

În cele din urmă, adaug că în alegerea mobilierului tapitat nu există loc în grabă. Costul produsului nu poate fi numit democratic, deci nu cumpărați prima opțiune preferată. Poate că în cadrul tapițeriei frumoase s-au ascuns defecte semnificative.

Verificați, evaluați, cântăriți și doar achiziționați. Salvați la cumpărare nu merită, pentru că nu o primiți pentru o zi. În unele cazuri, este mai bine să plătiți și să primiți mobilier tapițat de înaltă calitate.

Vizionați videoclipul: The best bed mattress (Martie 2020).

Lasă Un Comentariu