Cum să păstrați un jurnal: sfaturi și trucuri

Dacă sunteți interesat de cum să păstrați un jurnal, citiți cu atenție postul meu. În ea veți găsi o mulțime de informații utile și o varietate de sfaturi. În articol voi lua în considerare un subiect dedicat menținerii jurnalelor - personal, nutriție, pierdere în greutate, formare.

Sfaturi pentru jurnalul personal

Atunci când o persoană își deschide primul jurnal, are o întrebare: despre ce să scrieți?

 1. Luați note în mod constant. Numai munca continuă cu un jurnal personal oferă rezultate excelente. Înregistrați nu numai evenimente importante, ci și gânduri, gânduri, ipoteze interesante.
 2. Dacă nu ați deschis un jurnal timp de câteva zile, nu vă dați vina pe voi înșivă. Luați un pix și continuați lucrarea creativă.
 3. Puneți intrări noi într-o atmosferă confortabilă și confortabilă. La masă, pe canapea și chiar pe stradă. Alocați timp specific pentru intrări.
 4. Menținerea unui jurnal personal este o mare oportunitate de a vă retrage. Puteți uita în siguranță despre ortografie și alte formalități. Nu vă concentrați pe scrierea frumosului manuscris, ci pe gânduri.
 5. Scrieți liber, fără a întrerupe fluxul de gânduri. Poți să desenezi, să lipiți poze, să folosiți expresia altcuiva și chiar să vă spălați cu laude.
 6. O dată pe lună, citiți din nou înregistrările. Prin revederea notițelor, puteți converti informațiile înregistrate în date utile despre dvs., planuri și idei. După ce ați citit doar câteva pagini, vă dați seama unde vă merge energia și ce credeți.
 7. Asigurați-vă că specificați ora, data și locul înregistrării. Scrieți în prima persoană.

Rețineți că nu există cerințe obligatorii pentru păstrarea unui jurnal personal. Jurnal - o modalitate de auto-dezvoltare. Vă permite să vă analizați personalitatea și să luați cu promptitudine măsuri care vizează atingerea rapidă a obiectivelor.

Cum să păstrați un jurnal al nutriției și al pierderii în greutate

Vreau să împărtășesc experiența mea personală în domeniul nutriției. Cu câțiva ani în urmă, greutatea mea a crescut cu 20 de lire sterline. Încercând să piardă în greutate, am început să țin un jurnal de produse alimentare. În prezent, greutatea sa recuperat.

Ce să înregistreze?

 1. Cumpărați un instrument care vă va ajuta să determinați alimentele bogate în calorii, care servesc mărimea, să calculați conținutul de carbohidrați, grăsimi și proteine. În prima săptămână, totul se rezolvă.
 2. Fotografiați etichetele alimentelor pe care le consumați în afara casei. La sosirea acasă puteți afla și înregistra numărul de calorii primite.
 3. Obțineți o mică scară culinară electronică. Încă mai puteți cumpăra o lingură de măsurare.
 4. Nu este întotdeauna convenabil să numărați alimentele în grame. Puteți naviga în porțiuni. Este mai ușor să înregistrați cantitatea de alimente consumate.
 5. Înregistrați și beți informații. În primul rând, puteți măsura cantitatea de lichid pe care o beți cu cani, apoi cu mililitri. O persoană sănătoasă pe zi trebuie să bea până la două litri de apă.
 6. Înregistrați cantitatea de bomboane consumate și dulciuri. Fixați tot ce ați pus în gură.
 7. Vizitând un restaurant, nu uitați să păstrați un jurnal. Meniul de lângă numele vasului indică ingredientele. Pe baza acestor informații, se poate determina conținutul de calorii.
 8. Țineți un jurnal și stilou pe mâna. Dacă vă place electronice moderne, utilizați telefonul mobil ca un jurnal.
 9. Încercați să folosiți un jurnal de produse alimentare ca instrument de formare a obiceiurilor.

Sfaturi pentru videoclipuri

Jurnal corect de pierdere în greutate

În plus față de nutriție și exerciții adecvate, păstrați un jurnal de pierdere în greutate. Realizează mai multe funcții:

 • afișează succese în scăderea în greutate;
 • definește modalități eficiente de combatere a obezității.
Asigurați-vă că înregistrați parametrii corpului înainte de a ține un jurnal. Indicați greutatea și înălțimea, calculați IMC. Măsurați volumul pieptului, brațelor, șoldurilor și taliei. Faceți o fotografie.
 1. Notați ce ați mâncat, de câte ori, în ce cantitate. Aceasta va calcula numărul de calorii. Rețineți cât de mult exercițiu ați făcut în fiecare zi.
 2. La sfârșitul înregistrării, specificați greutatea. Scrieți acest număr în numere mari și evidențiați-l cu un marcator.
 3. Faceți un plan de scădere în greutate a doua zi. Menținerea unui jurnal nu este ușoară, dar nu se oprește.
 4. Faceți un meniu pentru ziua de mâine. Du-te la magazin și cumpăra cereale, pește, miere, chefir fără grăsimi, fructe și legume.
 5. Treziti-va dimineata, luati parte la lupta cu greutatea. Faceți un mic exercițiu, mâncați niște terci și beți ceai cu miere. Faceți tot posibilul pentru a vă face mândri seara.
 6. Seara, asigurați-vă că măsurați greutatea și scrieți în jurnal. Deci, puteți monitoriza eficacitatea metodei selectate de a scădea în greutate.

Rețineți că atunci când creați o intrare nouă în jurnalul de nutriție și pierdere în greutate, nu există loc pentru minciuni. Numai onestitatea va ajuta la atingerea rezultatului. Sigur, inițial nu este ușor, dar după câteva săptămâni veți observa că sănătatea sa sa îmbunătățit și că ați devenit mult mai subțiri.

Cum să păstrați un jurnal de antrenament

Puteți întreba, este meritat să păstrați un jurnal de antrenament? Răspunsul este simplu - da! Un profesionist poate face fără un jurnal, iar ca parte a instruirii, să fie ghidat de intuiție. Pentru un jurnal începător este un lucru necesar.

Rezultatele formării înregistrate în jurnal vor fi un stimulent pentru progresul ulterior. Astfel de înregistrări fac o persoană disciplină și încurajează ceva mai mult.

Luați în considerare păstrarea unui jurnal de instruire cu privire la exemplul de ridicare de kettlebell. În jurnal puteți scrie ce exerciții ați făcut înainte, de câte ori ați repetat, cu ce încărcare.

 1. Timp de antrenament În timp, veți observa că petreceți un timp diferit pe un antrenament, în funcție de oboseală și de severitatea programului.
 2. Numărul de abordări. Indicatorul nu este greu de stabilit, dar în viitor poate fi util.
 3. Numărul de urcușuri Indicatorul caracterizează valoarea totală a unui antrenament. Pentru ao obține, adăugați numărul de urcușuri și multiplicați după numărul de abordări.
 4. Cantitatea totală Indicatorul arată greutatea ridicată în timpul antrenamentului.
 5. Greutatea medie a sarcinii. Pentru a obține această cifră, împărțiți tonajul total cu numărul de ascensoare. În mod ideal, rata ar trebui să crească în timp.
 6. Intensitatea antrenamentului. Numărul de abordări împărțit la timpul de exercițiu. Se pare că indicatorul de timp, care are o abordare. Rata intensității antrenamentului este proporțională cu indicatorul de timp.

Video de formare

Valorile afișate pot fi înregistrate pe zi, săptămână și lună. Se evidențiază dinamica schimbărilor în sarcini și rezultate. Cu aceasta puteți calcula valorile totale și relative.

Caracteristicile jurnalului

Jurnalul este un lucru foarte util. Fiind la îndemână, nu veți uita niciodată lucrul important care trebuie făcut astăzi sau mâine. El vă va aminti de o întâlnire sau un eveniment important.

Oamenii ocupați scriu în jurnalele lor chiar și gândurile, pentru că amintiți-vă că totul este ireal. Este recomandat să păstrați un jurnal, mai ales atunci când vine vorba de afacerile personale, de carieră sau de afaceri.

Puteți să vă păstrați un jurnal pe suport de hârtie sau în formă electronică utilizând aplicații speciale. Selectați un jurnal de hârtie cu date și zile ale săptămânii numerotate.

Să vorbim direct despre păstrarea unui jurnal.

 1. Scrieți ceea ce intenționați să faceți într-o anumită zi. De exemplu: cumpărați aparate de uz casnic, vizitați grădina zoologică, mergeți la rude.
 2. Dacă ați făcut cazul planificat, asigurați-vă că îl traversați. Este mai bine dacă jurnalul este întotdeauna cu tine. Deci, controlați lucrurile mai eficient.
 3. Dacă cazul planificat nu a putut fi finalizat, amânați-l în ziua următoare.
 4. În fața fiecărui caz, puneți evaluarea. Dacă cazul nu conduce la dezvoltare, puneți zero. Cazuri care sunt mai aproape de un anumit scop, marchează Pyaterochka.

Jurnalul nu are limite stricte. Puteți acționa pe cont propriu.

Scrieți în jurnal tot ceea ce considerați potrivit. Cu toate acestea, nu-l dump-l prin scrierea de informații fără sens. În jurnal, așezați acele lucruri la comori. Nu le împărțiți cu străinii. Gândiți-vă mai bine la rețelele sociale.

Vizionați videoclipul: 6 Motiv Pentru Care Ar Trebui Să Dormi Pe Partea Stângă (Noiembrie 2019).

Lasă Un Comentariu