Cum de a alege un mp3 player cu sunet bun

Magazinele electronice oferă o gamă largă de jucători. Nu este surprinzător faptul că alegerea este dificilă. Articolul meu despre alegerea unui mp3 player cu un sunet bun va simplifica sarcina.

Sfaturi pentru alegerea unui player mp3

Playerul este un dispozitiv compact portabil conceput pentru a reda muzică. Luați în considerare modul de alegere a playerului mp3.

Primul player muzical denumit Walkman a fost lansat de compania japoneză Sony în anul 2000. Acum, produsele Transcend, Samsung, Apacer și altele sunt pe piață. În 2008, ei s-au alăturat Apple Inc., care a lansat iPod-ul.

MP3 este cel mai popular format de muzică care folosește compresia audio. Datorită acestei tehnologii, colecțiile de muzică uriașe sunt comprimate în format digital. Magazinele electronice oferă jucătorilor un sortiment de modele, dimensiuni, forme și caracteristici funcționale.

Ce trebuie să cauți când alegi un jucător?

 1. Calitatea sunetului. Majoritatea modelelor prezintă o calitate superioară. Sunetul rău este cauzat de fișierele comprimate sau prost codificate. Calitatea sunetului este, de asemenea, afectată de căști.
 2. Capacitatea memoriei. Un parametru important în alegerea unui jucător.
 3. Caracteristici suplimentare. Lista este reprezentată de un ceas deșteptător integrat, radio sau înregistrator de voce. Unii jucători pot înregistra melodii de la radio, pot juca videoclipuri, pot afișa texte.
 4. Baterie reîncărcabilă. În cele mai multe cazuri, jucătorii sunt echipați cu baterii încorporate. Dacă încărcarea este epuizată, schimbarea rapidă a sursei de alimentare nu va funcționa. Limitarea duratei de viață a bateriei este importantă pentru persoanele care nu participă la muzică.
 5. Autonomia muncii. Cel mai adesea este de 15-20 de ore.
 6. Greutate și dimensiuni. Alegerea afectează modul de purtare a playerului. Este ușor să obțineți un dispozitiv compact care să îndeplinească toate cerințele.
 7. desen. Designul trebuie să corespundă stilului de viață. Jucătorul trebuie să fie mulțumit de aspectul și funcționalitatea acestuia.

Sfaturi video despre alegerea unui mp3 player Sony Walkman

Aceste recomandări vă vor ajuta să alegeți un jucător care să răspundă nevoilor și capacităților financiare. În plus, dispozitivul poate fi cumpărat unui prieten sau unui iubit ca cadou de Anul Nou.

Cum să alegeți un căști bun pentru player

Umblând pe străzile orașului natal, există mulți oameni cu "patru urechi". Un lucru le unește - ascultarea muzicii folosind un jucător și căști.

Cu chestiunea alegerii jucătorului dat afară. Acum, să discutăm cum să alegeți căști bune pentru player. Faptul este că în majoritatea cazurilor produsele cu care sunt asamblate jucătorii din fabrică nu se pot lăuda de înaltă calitate.

Căștile fac parte din garderobă, așa că arată bine cu aspectul.

Tipuri de căști

 1. inserții. Cel mai mic. A introdus în urechi. Principalul avantaj este dimensiunea redusă. În interiorul căptușelii este o membrană foarte mică, care afectează în mod negativ calitatea sunetului. În același timp, aceste căști creează o presiune extraordinară asupra timpanului.
 2. Căști căști. Permiteți să auziți sunete din exterior, mai sigure pentru un timpan, decât inserții. Puse pe produse sunt completate cu membrana mărită. În consecință, calitatea sunetului este mult mai mare, iar căptușeala moale protejează urechile de a fi stoarse.
 3. Căști de monitorizare. Utilizat de muncitori în industria muzicală. Finalizat cu o membrană imensă, calitatea sunetului este fantastic.

caracteristicile

 1. frecvență. Indicatorul este măsurat în gigahertz. De obicei, frecvența este de 18-20000 Hz. Unele modele produc frecvențe mai mari și mai joase.
 2. sensibilitate. Indicatorul este important pentru persoanele cărora le place să asculte muzică cu voce tare. Aproape toate căștile oferă sensibilitate la nivelul a 100 de decibeli. Produsele cu o rată de sensibilitate mai mică au sunet mai încet.
 3. rezistență. Parametrul nu trebuie să depășească 40 ohmi. Această rezistență permite playerului cu putere redusă să producă volumul optim pentru ascultarea normală.
 4. putere. Indicatorul trebuie să corespundă puterii playerului. În caz contrar, bateria va exploda rapid.

Căștile produc toate companiile populare - Philips, Sony, Panasonic, Pioneer și altele. Ce producător vă dă preferință.

Cunoștințele listate sunt suficiente pentru a cumpăra căști bune. Amintiți-vă că, în cazul unei alegeri greșite, așteaptă dezamăgire și bucurie bună - fără sfârșit. Fii atent, dragi prieteni.

Povestea despre alegerea mp3 player-ului și a căștilor cu un sunet bun a ajuns la capăt. Începeți o plimbare virtuală pe internet la nivel mondial și luați un jucător excelent.

Dacă vă place să ascultați muzică, nu întârziați cumpărarea. Crede-mă, acest lucru mic va face viața mai confortabilă. Bucurați-vă de muzică. Ne vedem curând!

Vizionați videoclipul: Radio nou pentru masina! Cu Bluetooth, USB, AUX si CD! (Noiembrie 2019).

Lasă Un Comentariu