Cum de a alege o baie - sfaturi și recomandări video

Magazinele moderne oferă băi într-o gamă imensă de dimensiuni, forme și materiale. Fără cunoștință de anumite secrete de a alege și cumpăra o baie bună nu va funcționa. După cum știți, nu întotdeauna recomandările asistenților de vânzări îi ajută pe cumpărător să facă alegerea potrivită. Fotografiile și descrierile de publicitate oferă doar o mică idee despre baie.

Plan de selecție

 1. Stabiliți cu exactitate tipul de baie. Aveți nevoie de un vas convențional cu apă sau de un produs hidromasaj modern.
 2. Dacă alegeți o baie simplă pentru a vă gândi la materialul de fabricație. Comparați avantajele și dezavantajele din acril, fontă, oțel.
 3. Decideți asupra formei, dimensiunii și stilului.

Recomandări video

Pro și contra bile de oțel

Din motive necunoscute, consumatorii cunosc doar deficiențele băilor de oțel, dar au și multe avantaje.

Avantajele băilor de oțel

 1. Enamel baie de oțel de înaltă calitate în timpul funcționării nu se desface. Produsul emailat într-un cuptor special la temperaturi ridicate. Vopseaua emaila "coaptă" în metal. Acesta este secretul puterii înalte.
 2. Pastreaza luciul si albul timp de multi ani.
 3. Greutate redusă. Transportul și instalarea sunt mai ușoare de analogie din fontă. Greutatea unei băi medii de oțel este de 5 ori mai mică decât cea din fontă. Un astfel de produs nu va deteriora plăcile.
 4. Otelul este mult mai plastic decat fonta. Pe piață există băi de oțel de diferite forme.
 5. O gamă largă de dimensiuni și modele non-standard.

Dezavantajele băilor de oțel

 1. Dacă bilele sunt prea subțiri, ele sunt deformate cu o sarcină ușoară. Emailul este acoperit cu jetoane și crăpături.
 2. Oțel mai rău decât fierul reține căldura. Apa caldă introdusă se încălzește mai repede.
 3. Când se umple, o baie de oțel cu pereți subțiri face un sunet neplăcut care provoacă disconfort. Producătorii europeni încearcă să rezolve problema cu instalarea zgomotului pe pereții exteriori ai plăcuțelor de izolare fonică a băii. Acest lucru reduce doar nivelul de zgomot puțin.

Costul clasei economice a băii de oțel este mult mai mic decât costul fontei. În cazul în care baia are pereți groși, iluminat, hidromasaj și alte elemente, acesta costă mai mult decât un produs similar din fontă.

Cum de a alege o baie din fontă

Alegerea cadelor din fontă ar trebui luată cât mai serios posibil.

 1. Conectați-vă la comunicații. Este necesar să alegeți o baie luând în considerare distribuția actuală a apei și a canalului, dacă reparația nu este planificată.
 2. În cazul în care lucrările de reparații în baie se termină, instalațiile sanitare sunt alese în conformitate cu proiectul. În cazul în care numai lucrările de reparații planificate, puteți ridica design-ul camerei sub baie.
 3. Când cumpărați, trebuie să luați în considerare dimensiunea ușii. În caz contrar, baia nu poate intra în ușă sau poate deteriora cadrul ușii.
 4. Inspectarea stratului de emailat înainte de cumpărare. Nu trebuie tăiat și zgâriat.
 5. Studiul certificatului de calitate și al cardului de garanție.
 6. Înainte de a merge la magazin, nu se termină să citești recenzii despre modelul băii care iti place.

Sfaturi pentru alegerea bai acrilice

Alegerea unei băi acrilice potrivite este o sarcină dificilă. În prima discuție despre meritele incontestabile ale produselor acrilice la oțel și fontă.

goodies

 1. Salvarea temperaturii apei. Apa colectată într-o jumătate de oră se va răci cu nu mai mult de un grad. Metalul se răcește la 1 grade timp de 5 minute.
 2. Rezistența la efectele negative ale produselor de curățare.
 3. Chipping și rezistența la deteriorări. Acrilicul previne creșterea germenilor și a bacteriilor.
 4. Finisaj lucios care nu se pătează în timp.
 5. Greutate redusă și instalare ușoară.

După cum puteți vedea, instalațiile acrilice au multe avantaje incontestabile. Acum hai să vorbim despre alegerea corectă a produselor din acril.

contra

 1. Băile acrilice nu sunt potrivite pentru băile de casă, de exemplu câinii.

Sfaturi

 1. Falsurilor. Piața produselor sanitare este umplută cu falsuri din plastic de calitate scăzută, care sunt vândute sub formă de băi acrilice de înaltă calitate.
 2. Asigurați-vă că citiți certificatele de calitate. Ele sunt livrate în magazine cu produse.
 3. Iluminați peretele băii. Acrilicul de înaltă calitate nu este translucid
 4. Încercați să împingeți peretele băii acrilice în mijloc. Panoul unui model de înaltă calitate nu poate fi împins, deoarece este întărit. În cazul în care suprafața este mersul pe jos, aceasta este prima dovadă a unui produs de calitate scăzută.
 5. Grosime. Sistemele sanitare acrilice sunt fabricate din plastic compozit și acrilice turnate. Dacă grosimea nu depășește 8 mm, atunci cota stratului de acrilic este de 1 mm. De la achiziționarea unui astfel de design este mai bine să refuzi.
 6. O baie de calitate în tăietură are două straturi - rășină și acril. Un număr mai mare de straturi este o dovadă a unui produs rău.

Sfaturi pentru videoclipuri

Dacă vă decideți să cumpărați o baie acrilică, vă recomand să fiți atenți la produsele producătorilor bine-cunoscuți. Acestea vor oferi produse de înaltă calitate fabricate din materiale dovedite și tehnologii moderne.

Alegerea unei băi cu jacuzzi

Dacă mai devreme numai oameni bogați ar putea obține o cadă fierbinte, acum producătorii oferă o varietate de modele pentru orice portofel.

 1. Pentru a decide asupra unui material - fontă, oțel ușor, acrilic.
 2. Opțiunea cea mai ieftină este o baie de oțel. Un astfel de produs diferă în ceea ce privește greutatea redusă și durabilitatea ridicată.
 3. Castronul nu este zgomotos și călduros, dar este mult mai greu și mai scump decât omologul din oțel.
 4. Baia acrilică este mai ieftină decât fonta, absorbția căldurii și aproape tăcută.
 5. Decideți asupra formei și dimensiunii. Magazinele oferă băi de hidromasaj unghiulare sau rectangulare de 150-180 cm.
 6. Elementul principal al spa-ului este un compresor a cărui putere determină presiunea jetului de aer. Dacă aveți nevoie de un masaj de calitate, ar trebui să obțineți o baie cu un compresor puternic.
 7. În inima hidromasajului se află o pompă. Pentru o baie standard, este suficientă o pompă compactă de 1 kW.
 8. Numărul de duze. Acest indicator determină calitatea masajului, puterea maximă a pompei și a compresorului și prețul produsului.
 9. Acordați preferință modelelor cu duză în fața corpului, taliei și picioarelor.

Alegerea unei băi pentru o cameră mică

În multe case construite în Uniunea Sovietică, se instalează căzi de baie de 150 cm lungime, care nu vor funcționa într-un astfel de produs. Este mai bine să instalați un model compact cu o lungime de 120 cm. Fără îndoială, este mai scurt, dar mai larg!

Magazine oferă o varietate de băi compacte - unghiulare, asimetrice, sesile.
 1. Asymmetric. Ele se disting printr-o mare varietate de forme: picătură, dreptunghi neregulat, romb, etc. Aceste instalații se înclină ușor spre picioare. Dacă este implicată o instalație de colț, baia formează o mică muchie. Ca rezultat, există un loc pentru chiuvetă.
 2. Corner. În mod tradițional, ele au forma unui sfert de cerc, sunt dotate cu o hidromasaj și nu sunt inferioare sanitarului dreptunghiular. Minus - costul ridicat. O opțiune alternativă este dușul pe baza vasului profund.
 3. Sesile. Au apărut cu mult timp în urmă, dar nu au primit o distribuție largă. În acest model este extrem de incomod să se ia tratamente cu apă.

Voi adăuga prin cumpărarea unei băi compacte, puteți rezolva cu ușurință problemele unei încăperi mici și veți avea la dispoziție o opțiune confortabilă. Producătorii de instalații sanitare fac pariuri ergonomice.

Există oameni care preferă accesorii opționale. Ei ar trebui să cumpere modele de băi, complet cu scări, cotiere, fitinguri elegante, picioare ajustabile și chiar tetiere.

Sper sincer că după ce am citit articolul meu, puteți alege cu ușurință o baie minunată care va dura mulți ani. Ne vedem din nou!

Vizionați videoclipul: Sfaturi pentru alaptare (Aprilie 2020).

Lasă Un Comentariu