Cum să devii un medic bun - sfaturi utile și sfaturi

Un doctor este o profesie care nu este ușor de obținut. Nu vorbim despre doctorii care au mers la universitate pentru marca în carnetul de istorie. Profesioniștii reali care au trecut printr-o cale spinoasă, au făcut eforturi incredibile și au obținut profesia prețuită, sunt lumina medicinei. Luați în considerare cum să deveniți medic.

Cum să devii un ultrasunete doctor

Medicul cu ultrasunete efectuează ultrasunete, care detectează modificări ale țesuturilor și organelor prin ultrasunete.

Principiul ultrasunetelor se bazează pe principiul echolocării. Echipamentul trimite semnale care diferă într-o varietate de proprietăți acustice, care se reflectă de la suprafața suportului de țesuturi și sunt din nou primite de echipament.

Un medic ultrasonografic modern diagnostichează glandele mamare, rinichii, tiroida, prostata și cavitatea abdominală. Mai mult decât atât, femeile suferă ultrasunete. Procedura este economică, vizuală și sigură. Tehnica este permisă să se folosească de mai multe ori, dar studiul în sine nu prevede o pregătire specială.

 1. Educație într-o universitate medicală la facultatea pediatrică sau medicală. Ca parte a studiului va trebui să scrie eseuri, lucrări de terminare și disertații, să ia examene și teste.
 2. După absolvire, aceștia intră în stagiu în următoarele specialități: chirurgie, pediatrie, terapie, radiologie sau obstetrică.
 3. Și în sfârșit, ținând cursuri de specializare în ecografie.

Când obțineți o profesie, cu ajutorul ultrasunetelor puteți diagnostica o varietate de boli. Și dacă acestea sunt detectate cât mai curând posibil, șansele de recuperare rapidă vor crește semnificativ. Rezultatele cu ultrasunete pot fi evaluate simultan cu informațiile analitice și clinice și cu datele din examinările conexe.

Cum să devii medic în SUA

Mulți oameni merg să trăiască și să lucreze în state. Lista domeniilor de activitate în care compatrioții doresc să obțină un loc de muncă este extinsă, dar medicamentul se află pe partea de sus a acestuia.

Înainte de a deveni medic în Statele Unite, citiți informațiile în care vă voi spune ce este necesar.

 1. Înainte de a intra în școala medicală, veți avea nevoie de o diplomă de licență în științele naturii. Va dura patru ani.
 2. Atunci când studiază pentru programul de licență, în al treilea an se înscriu în programul Pre-Med.
 3. Când obțineți o diplomă de licență, decideți ce fel de doctor doriți să deveniți. Lista examenelor depinde de aceasta.
 4. Dacă doriți să deveniți medic dentist, examenul DAT amenință. Oftalmologii trec OAT, și alopatii - MCAT. Dacă nu reușiți să treceți testul prima dată, nu trebuie să vă supărați. Puteți fi testat de cel puțin 100 de ori. Rețineți că fiecare eșec al examenului este fix și poate juca o glumă crudă atunci când vă înscrieți la școala medicală.
 5. Pre-Med poate fi efectuată simultan cu un program de licență. După ce studiați disciplinele și examenele necesare, trimiteți documente la școală. Acționează într-adevăr, dar concurența este minunată.
 6. Să presupunem că sunteți înscris la școala medicală. Va trebui să dedice 4 ani de viață. La finalizarea cursului așteaptă rezidența. Durata depinde de specializare. Pentru terapeut, durata este de 3 ani, iar pentru chirurg - aproximativ 6 ani.

Dacă treceți pe această cale dificilă, veți obține un loc minunat în Statele Unite. Înainte de acțiunile decisive, luați în considerare dacă sunteți gata să petreceți 12 ani de viață pe realizarea unui vis. Dacă da, atunci nici o problemă. O carieră în SUA merită.

Cum să devii medic în Anglia

Mulți oameni doresc să obțină muncă plătită în țările dezvoltate ale lumii, iar Anglia nu face excepție. Imediat, observ că nu se poate conta pe un succes rapid și mare.

Prietena mea a venit din Anglia din întâmplare. Aproximativ zece ani în urmă, doctorii străini au efectuat cursuri la Moscova, le-a promovat, au trecut mai multe examene și au decis să-și găsească un loc de muncă în Anglia. Pe baza experienței ei, am elaborat instrucțiuni pentru a deveni medic în această țară.

 1. Pentru a intra în universitate în limba engleză este ușor. Principalul lucru este engleza puternica.
 2. După studierea limbii engleze, contactați colegiul de interese, obțineți un pachet de lucrări și faceți testele.
 3. Testează cunoștințele de bază ale limbii engleze și cunoștințele de bază ale medicinii.
 4. Când s-au încheiat antrenamentele și au trecut examenele calificate, aceștia încep să caute un loc de muncă, primind permisiunea autorităților locale.
 5. Pregătește-te pentru a obține un loc de muncă ca specialist senior. O bună alternativă este un specialist mediu.

Este mai ușor să găsiți un loc de muncă în Anglia pentru asistenți sau anesteziști. Există o mare lipsă a acestor lucrători.

Cum să devii medic veterinar

În țările occidentale, profesia de medic veterinar este prestigioasă și foarte plătită. În statul nostru, popularitatea acestei profesii este de asemenea ridicată.

A deveni medic veterinar nu este dificil, deoarece aproape în fiecare regiune există universități relevante. După terminarea studiilor, veți deveni un specialist larg. Specializarea va apărea în timpul lucrării ca parte a formării medicului veterinar participant.

În vremurile sovietice, tinerii medici veterinari, după absolvirea universității, au mers în sate pentru a crește agricultura. În epoca noastră, această industrie sa prabusit practic. Absolvenții universităților rămân în orașe și tratați rozătoarele, câinii și pisicile.

Absolvent al unei universități veterinare are trei căi:

 1. o clinică privată, care va oferi poziția medicului curant;
 2. Clinica de stat, unde va fi cedat scaunul expertului sanitar veterinar;
 3. medic la o clinică de stat.

Dacă sunteți norocos, tânărul specialist va obține un loc de muncă într-o grădină zoologică, vivarium sau pepinieră, unde va trebui să lucrați ca medic veterinar sau om de știință. Adevărat, există puține astfel de posturi vacante.

Medicul veterinar este un medic universal care poate lucra simultan ca medic diagnostician, chirurg și medic generalist. Contrar stereotipurilor, terapeuții buni sunt mult mai puțin obișnuiți pentru chirurgii buni. Și acest lucru nu este un accident, deoarece chirurgia este o ocupație profitabilă. În consecință, mulți tineri doresc să devină chirurg veterinar.

Profesia unui medic veterinar este foarte complexă, iar animalele vin la recepție diferită: papagali, hamsteri, câini și pisici. Gazdele sunt și ele diferite. Și medicul veterinar nu are de-a face cu tratarea pacientului, ci și să ofere asistență psihologică proprietarului.

Regulile medicilor buni

Fiecare școală nou-absolvent trebuie să aleagă o profesie. Unii absolvenți sunt ajutați de părinți, iar alții de prieteni. Sunt cei care își aleg propria lor. Lista de specialități remarcabile este minunată.

 1. Un bun doctor va fi un om care nu se teme de dificultăți. Lista trăsăturilor caracterului ar trebui prezentată de caritate, răbdare și diligență. Trebuie să ne confruntăm cu dificultăți în munca noastră, să luăm decizii importante și să fim responsabili.
 2. Începutul căii profesionale este o școală medicală, care va trebui să participe la 6 ani. Responsabilitatea va trebui să apară la început. Este suficient să ignorați o prelegere și, în viitor, să pericliteze viața pacientului.
 3. Dacă nu sunteți gata pentru asta, mergeți la un colegiu medical. După ce ați absolvit o instituție de învățământ, veți putea să lucrați ca asistent medical, paramedic sau să continuați studiile la o universitate.
 4. La sfârșitul universității veți deveni teoretician și, pentru a obține statutul de medic, va trebui să faceți un stagiu.
 5. O specializare mai restrânsă într-o anumită zonă de medicină necesită practică în rezidență. După această etapă, se iau examene.
 6. În cadrul primului an de studii la universitate, va fi o onoare să studiem științele fundamentale și fundațiile teoretice. Acestea includ histologie, anatomie, biologie, latină și chimie. În mijlocul primului curs pentru a lucra cu cadavrele.
 7. Cel de-al doilea an de studiu va deschide usa de a practica spitalul. Tratarea oamenilor nu va fi permisă, munca se va concentra pe îngrijirea pacienților.
 8. Un an mai târziu, studiază disciplinele clinice: anatomia patologică, farmacologia, chirurgia generală și altele.
 9. Al patrulea curs va aprecia abundența timpului liber. Va fi posibil să câștigați bani în plus la stația de ambulanță, iar aceasta este o experiență valoroasă.

Profesia medic este mult mai dificilă decât pare. Acesta nu este un arheolog, totuși, și există caracteristici. În realitate, munca unui medic este însoțită de riscuri, nopți nedormite și alte dificultăți.

Dacă este posibil să realizați visul și să vă îmbrăcați cu o haină albă, când vă întâlnesc, cu siguranță vă voi scutura mâna și vă voi mulțumi cu toată inima. La urma urmei, ești o persoană care își îndrumă eforturile pentru ai ajuta pe ceilalți. Ne vedem din nou!

Vizionați videoclipul: Sfaturi pentru medicii rezidenti: cum sa-ti alegi specialitatea (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu