Cum sa prind stifturile pescarilor profesionisti

Pike este un trofeu scump și așteptat. Fiecare pescar novice vrea să prindă un trofeu cu greutatea a cărui greutate depășește valoarea de 5 kg. După cum ați ghicit, articolul se va ocupa de modul de prindere a știucului.

Pescuitul pescuitului pe filare

Pescuitul de pescuit este un tip de pescuit interesant. Pescarul, pentru a obține succes, trebuie să cunoască stilul de viață, habitat și natura pradă.

Pike este un prădător nemilos. Lipsa de pradă ușor accesibilă și stabilă o face mai sângeros și mai agresiv.

Pescarii profesioniști sunt sfătuiți să acorde o atenție deosebită alegerii momelilor, care sunt selectate luând în considerare forța curentului, adâncimea rezervorului, cărbuni și alge.

 1. În vreme rece, cele mai eficiente centrifugi lenți. Dacă un pescar vrea să prindă un stiuc pentru o stropire, ia momeală care este ușor de livrat la punctul corect al rezervorului.
 2. Chiar dacă un întreg arsenal de momeli, împreună cu tine, nu păstrează mai mult de cinci vrăjitori, zgârieturi și momeli. În vremea tulbure și în amurg, momeala de argint și alamă funcționează bine. Dacă apa este clară și lumina este bună, vă recomandăm să folosiți momeli dim.
 3. Puteți începe să prindeți un "tâlhar cu dungi" la sfârșitul lunii martie. În acest timp, peștele a dat naștere și se hrănește în mod activ. După iarnă, stiuca este foarte foame și ia în mod voluntar toată momeala. Preotul se hrănește în mod activ timp de câteva săptămâni, după care se deplasează la piscine, de unde se vânează periodic.
 4. Aruncați momeala mai aproape de vegetație. Piciorii care locuiesc în râu sunt mai energici decât rudele lacului. Din acest motiv, în timpul fluxului rapid efectuați cablarea intensivă.
 5. În iazuri mici, se recomandă utilizarea momelilor mici de până la 5 cm lungime. Este recomandat să folosiți centrifugele care imită mișcarea unui pește bolnav sau rănit.
 6. În cazul în care știucul refuză să ia momeala, este necesar să o înlocuiți. S-ar putea să vă placă altceva din arsenalul dvs. Adevărat, există zile în care prădătorul refuză să-și piardă deloc și nici o momeală cu cabluri complicate nu va ajuta.

Sfaturi video pentru începători

Inițial, trebuie să exersați acuratețea turnării și să efectuați tehnica de cablare, apoi să mergeți în siguranță în iaz și să prindeți locuitorul fluviului. Pescuitul va fi o vacanță minunată.

Îl prindem pe momeală în momeală

Pescuitul este un hobby cu multe fațete și fascinante care a câștigat inima multor oameni. Pescuitul între peștii ruși, inclusiv știuca, este foarte popular printre pescari. Modalități de a prinde un set de pradă.

Prindeți un știuc fără echipament nu va funcționa. Ce este necesar pentru asta?

 1. Versha, prostii mici și minuni.
 2. Spinning sau tijă obișnuită.
 3. Încărcătoare în vrac, greutăți grele, leșuri metalice și bobine de centrifugare.

Acum, hai să vorbim despre cele mai atrăgătoare, să analizăm subtilitățile unui proces fascinant și să învățăm cum să prindem știucul pe momeală vie.

Instrucțiuni pas cu pas

Mai întâi pregătiți uneltele. Dacă intenționați să prindeți momeala, inițial să fiți echipați. Cel mai bine este să folosiți o bară flexibilă și durabilă. Ideal - tijă de filare. Este compact și permite turnări lungi.

 1. Setați bobină pe tija. Vă recomandăm să utilizați versiunea fără inerție. O astfel de bobină are un "clichet" reglabil, care nu permite ca peștele să rupă linia cu mișcări ascuțite. Vânt de aproximativ 30 de metri de linie de pescuit cu un diametru de 0,35 mm pe bobină. Asigurați flotorul, greutatea și lesa cu tee de pe linia de pescuit. Gata pregătită.
 2. Pești vii. Se folosesc bibanul, crucianul, roachul, micul sumac sau rudd. Peste în râuri și iazuri de mică adâncime. Utilizați topul sau trageți.
 3. Determinați locul pescuitului. Ștetul este vânat în zonele în care se hrănește. Printre acestea se numără golfuri, golfuri, insule de vegetație și paturi de stuf. Aici se află pradă potențială - pești mici.
 4. pescuit. Dacă utilizați o bară de pescuit, puneți peștele pe cârlig, aruncați și așteptați să mușcați. Dacă este absentă timp de 10 minute, aruncați uneltele în alt loc. În timp ce pescuitul, se deplasează de-a lungul tufișurilor de stuf și de iarba acumulată.

Într-un astfel de captivant râu fluviu nu este nimic complicat. Ea este atât interesantă, cât și fascinantă. Luați echipamentul și mergeți la cel mai apropiat rezervor în căutarea unui trofeu, unde puteți să vă odihniți și să vă îmbunătățiți sănătatea, deoarece pescuitul este o mare oportunitate de a vă afla în aerul proaspăt.

Pike de pescuit pe cupe

Cercuri - o armă formidabilă în mâinile unui vânător de pradă fluvială. Dacă alegeți tactica corectă de pescuit, rezultatul nu va dura mult.

Pe lacurile și rezervoarele mari se deschide sezonul de pescuit după terminarea știucului zhora. În acest timp, prădătorul avea timp să fie distribuit în rezervor, iar vârful hranei apare dimineața sau seara.

Canapele de pescuit sunt o metodă dovedită de mulți pescari experimentați. Un cerc este un disc în centrul căruia este introdusă o baghetă. Unii pescari se ocupă singuri. Dacă nu există o astfel de dorință, cumpărați cani într-un magazin de pescuit.

În conformitate cu regulile scrise de pescarii, în același timp este convenabil să prindem 10 cercuri. Pentru a face o astfel de captura lasă amintiri plăcute, utilizați cercuri de aceeași greutate. În acest caz, barca nu poate face, pe care trebuie să o puteți gestiona.

Acum hai să vorbim direct despre pescuit.

 1. Alege un loc pentru a prinde. Anumite aspecte trebuie să coincidă, inclusiv un fund plat, o adâncime suficientă, un curent lent și o direcție optimă a vântului.
 2. Înotați în mijlocul rezervorului. La sosire, atașați momeala vie la cercul echipat, setați adâncimea și coborâți încet structura în elementul de apă. Setați cercurile în ordine eșalonată după 5 metri.
 3. Alegeți un loc de parcare. Din ea trebuie să vedeți toate cercurile. Numai în acest caz, observați mușcăturile. Dacă pescuitul de pescuit se întâmplă pe un râu mare, utilizați binocluri. Aparatul vă va ajuta să vedeți în timp util mușcătura sau mișcarea neplanificată a cercurilor.
 4. Așteptați mușcătura. Dacă cercul s-a întors și a arătat o burtă albă, înotați-o rapid într-o barcă. Se va roti pentru o anumită perioadă. Când merge rapid într-o anumită direcție, trebuie să tăiați. În cazul în care vegetația de coastă este situată în apropiere, este imposibil să faceți acest lucru cu o matura, altfel prădătorul va merge în iarbă, împreună cu tackle.
 5. Sfaturi. Dacă ați plutit în cană și nu ați găsit nimic după mușcă, nu vă supărați. Acesta este un eveniment frecvent. Cercul s-ar putea transforma sub influența unui vânt puternic sau a unei momeală vie vie.

Recomandări profesionale

Pescuitul pescăresc pe cupe este foarte interesant, iar dacă există o mulțime de pești de pradă în iaz, este de asemenea activ. Rămâne doar să realizăm cunoștințele dobândite în practică.

Cum să prindeți un știuc pe unghii

Pescuitul de pescuit de iarnă nu este numai interesant, ci și atractiv. Pescuitul normal presupune utilizarea a 20 de zerliți care își fac propriile sau cumpără în magazin. Ultima opțiune este mai simplă și mai rapidă.

Pentru un pescar, iarna este împărțită în mai multe sezoane - prima gheață, iarna și ultima gheață. Anotimpurile sunt diferite tehnici de pescuit. Cea mai ușoară cale este să prindeți un știuc pe o hobie pe prima gheață. Nu este surprinzător, deoarece gheața nu este încă groasă, iar fântânile nu se îngheață pentru mult timp. În acest sezon puteți captura până la 10 pește pe zi.

Surd în timpul iernii pentru a prinde pe stinker este mult mai greu. Grosimea gheții în acest moment ajunge la 60 cm, iar înghețurile severe cauzează înghețarea rapidă a găurilor. În ceea ce privește performanța, este foarte scăzută.

Strângerea știucului pe ultima gheață nu este dificilă, iar rezultatele sunt mai plăcute. În martie, un pescar profesionist captează aproximativ 15 pikes într-o singură zi. Gheața a devenit deja subțire, este ușor de găurit și nu se grăbesc să înghețe.

Să vorbim despre metodele și tacticile de capturare a prădătorilor fluviului pe broaște.

 1. După îngheț, stiuca se duce în locuri îndepărtate. Acestea se disting printr-un fund nisipos, un curent slab și prezența unor obstacole. Căutarea unor locuri promițătoare durează câteva zile. Expuneți zerlitsy la patru metri de zona de coastă. În același timp, adâncimea face 2 metri.
 2. În timpul parcării, stiuca digeră alimente sau așteaptă prada. Dacă tragi o gaură deasupra ei, nu se va speria. În acest moment, ea este inactivă. Dovada acestui lucru sunt paraziți și lipitori pe piele.
 3. Distanța dintre vârfuri este menținută la 3 metri pentru a prinde o suprafață mare a rezervorului. De îndată ce au terminat expunerile, începeți de pescuit momeală trăită.
 4. Pescarii recomandă utilizarea peștilor de apă dulce de dimensiuni mici. De exemplu, în timpul iernii pentru a prinde o biban nu este atât de dificil.
 5. După aceea, pentru a încărca zherlitsy. Tee pisat străpuns sub aripioarele superioare. Rămâne să măsurați adâncimea, să micșorați momeala vie în apă și să încărcați steagul.
 6. Imediat ce steagul trage, se apropie repede de aerisire și îl taie. În caz de noroc, trofeul se află pe gheață.

Pescuitul de iarnă pe stâlp

Strângerea unui stiuc pe o zherlitsa nu este foarte complexă, iar plăcerea pe care o aduce fără probleme va eclipsa oboseala fizică. Ramane sa asteptati iarna, sa mergeti la apa preferata si sa incercati sa seduci un stiuc mare cu o bibanca.

Articolul despre cum să prindă un știuc a ajuns la capăt. Există multe modalități de a prinde un prădător de râu și fiecare dintre ele merită atenție. Nu știu ce metodă specială de pescuit preferați, dar pot spune cu încredere că, în orice caz, veți obține o mulțime de emoții pozitive și sentimente de neuitat.

La sfârșitul pescuitului pot fi gătite prădătorii de râu. Nu conteaza daca este stiuca sau stiuca, iar felul de mancare va fi foarte gustos.

Lasă Un Comentariu