Lista celor mai bune filme de Crăciun de familie

Când membrii unei familii mari se pot aduna și pot urmări cele mai bune filme de Anul Nou? Desigur, în ajunul vacanței principale de iarnă sau în timpul sărbătorilor de Anul Nou. Orice poveste de Crăciun sau comedia de Anul Nou va oferi o dispoziție festivă și vă va aminti de cele mai strălucite momente ale vieții.

Lista celor mai bune filme străine de Anul Nou

În timpul sărbătorilor de Anul Nou, oamenii se adună ca o familie, schimbă cadouri și felicitări, se distrează, cântă, urmăresc filmele de Anul Nou. Ei își amintesc anul trecut, gândiți-vă la momentele de neuitat care au rămas pentru totdeauna în memorie. Uneori, în timp ce vizionați un film, oamenii își amintesc o poveste reală care sa întâmplat în viață. Nu e grozav?

În această secțiune vom discuta despre cele mai bune filme filmate de cinematograful străin.

 1. "Acasă singură". Povestea unui băiat al cărui părinți a plecat pentru vacanța de Anul Nou, uitându-l acasă. Toate sărbătorile de Crăciun, el a locuit singur într-o casă mare. Restul băiatului nu sa dovedit a fi un joc obișnuit, deoarece au existat hoți care au planificat mult timp să jefuiască casa eroului. Este greu de spus cum ar fi terminat această poveste dacă băiatul nu ar fi înzestrat cu o întreprindere și o inventivitate. El a protejat independent casa și a mobilat doi bărbați adulți.
 2. "Un cadou pentru Crăciun." Eroul imaginii este un tată care este prea ocupat cu muncă, care ia promis fiului său o jucărie populară pentru Anul Nou. Găsiți că nu a reușit. Pentru a atinge obiectivul, eroul trece prin diverse situații comice.
 3. - Doamna Doubtfire. Eroul filmului și-a pierdut slujba, soția lui la părăsit, li sa permis să vadă copiii o dată pe săptămână. Această evoluție nu i sa potrivit. El a hotărât să obțină un loc de muncă ca dădacă, pretinzând că este o femeie în vârstă. Aceasta a fost urmată de o serie de evenimente incredibile, astfel că filmul a câștigat popularitate.
 4. - Nici un somn în Seattle. Melodrama de Anul Nou spune despre sentimentele care au apărut între două persoane. Personajele filmului s-au întâlnit în ajunul Crăciunului Această imagine romantică vă va aminti că iubirea este un sentiment minunat.
 5. „Oameni de zăpadă“. Povestea a trei prieteni inseparabili, a caror viata a fost transformata in iarna. După ce au decis să intre în Cartea Recordurilor Guinness, băieții au făcut mulți oameni de zăpadă pe zi. Pe masura ce evenimentele se desfasoara, trioul va trebui sa respinga huliganii scoala si sa afle ca faima este un lucru care trece, iar prietenia dureaza pentru totdeauna.

Trailer pentru filmul "Crăciun prezent"

Nu toate imaginile merită atenție. Dar, chiar și cele cinci sunt suficiente pentru o distracție plăcută.

Top 9 cele mai bune filme de Craciun de familie

Ce este mai bine decât să vă întâlniți seara cu întreaga familie în fața televizorului și vizionați un film de Anul Nou de familie? Vă ofer câteva filme care sunt perfecte pentru acest lucru și vă vor ajuta să sărbătoriți bine Anul Nou.

 1. "Inchiriere de familie". În același timp, drama și comedie. O fată are nevoie de un tată, mama are nevoie de bani, iar un burlac are nevoie de un contract lucrativ. Ce se întâmplă dacă adunați trei eroi pentru Crăciun în aceeași casă și încercați să imități viața de familie?
 2. "Această viață minunată." Filmul va face apel chiar și copiilor. Crăciunul nu aduce bucurie? Care este singura cale de ieșire? Doar un înger poate demonstra eroului ce înseamnă o viață fără el.
 3. "Omul de familie". Protagonistul filmului nu crede în minuni. Are o avere, dar nici o familie. Noaptea de Crăciun va oferi posibilitatea de a schimba totul. Va funcționa?
 4. "Poveste de Craciun". Filmul spune despre un om lacom care a supravietuit unei aventuri interesante in ajunul Anului Nou. Drept rezultat, el a găsit credința în prietenia adevărată și dragostea sinceră.
 5. "Supraviețuiește Crăciunului". Millionaire sărbătorește Crăciunul într-o casă veche cu familia sa. Dar nu are familie. Într-o zi trebuie să rezolve această problemă.
 6. "Grinch - răpitorul de Crăciun". Eroul filmului este un om rău și singur. Avea ideea de a răpi Crăciunul. Deși umorul negru este prezent în comedie, toată lumea o va place.
 7. "Tot ce vreau pentru Crăciun." În ajunul Crăciunului, copiii încearcă să reconcilieze părinții divorțați. Copiii pot conta doar pe un miracol. Din fericire, Craciunul este un moment de minuni. Dacă crezi cu tărie că iubirea va câștiga.
 8. "Samantha." Imagine frumoasă și sinceră a prieteniei adevărate. La începutul secolului al XX-lea, o fată din New York dintr-o familie bogată a devenit prietenă cu fiica servitorului. Un cuplu înainte așteaptă o mulțime de aventuri și un sfârșit fericit.
 9. "Bun venit sau nici o intrare nu a permis vecinilor." Film de comedie creat pentru a ridica starea de spirit. Ea va povesti despre aventurile unei singure familii când sunt obosite de scenariul de vacanță standard și de monotonia.

Desigur, gusturile tale pot fi diferite de ale mele. Dar, sunt sigur că în această listă vor fi câteva filme care vă plac.

Cu câteva săptămâni înainte de Anul Nou, este obișnuit să creezi un meniu de Anul Nou, să cumperi cadouri, să semnezi felicitări, să decorezi casa și să faci liste de filme de Anul Nou pentru familie. Am împărtășit o opinie personală cu privire la un astfel de film. Desigur, pentru a enumera într-un articol toate filmele care merită atenție sunt nerealiste.

Vedeți fericit și vă vom vedea în curând!

Vizionați videoclipul: Şi Viaţa Continuă - http: (Iulie 2019).

Lasă Un Comentariu