În cazul în care pentru a merge pentru Anul Nou - o listă de locuri în Rusia și Europa

Unii întâlnesc Anul Nou acasă, alții - într-o cafenea și alții - la centrul de recreere. Unii nu-i plac optiunile clasice, ei sunt interesati de unde sa mearga la New.

Unde să mergem pentru Anul Nou în Rusia

Pentru a simți atmosfera de Anul Nou, nu este necesar să plecați în străinătate. Ce oferă Rusia? În primul rând - centre de recreere de lux, situate în apropierea rezervoarelor, pădurilor, câmpurilor. Posibilități maxime pentru distracția de iarnă și sărbătorile de Anul Nou

 1. Acordați atenție centrelor sportive și de schi din Ural.
 2. Vrei extreme? Vulcanii Kamchatka sau pantele din Caucaz se potrivesc perfect. Principalul lucru este să alegi hainele potrivite și să mergi la o companie bună.
 3. Orașele istorice, unde în timpul sărbătorilor de Anul Nou domnește o atmosferă festivă. Moscova, Petersburg, Kazan, Pskov, Novgorod oferă o varietate de distracții de iarnă.
 4. Cu copiii mergi la Marele Ustyug. O călătorie în patria lui Moș Crăciun va fi un cadou ideal pentru copii. Ce să spun despre emoții și impresii.
 5. Sărbătorile de Anul Nou sunt o ocazie excelentă de a vă întâlni cu prietenii. Dacă aveți de gând să vizitați, în avans achiziționa bilete de avion sau tren.
 6. Dacă sărbătoriți Anul Nou în țara dvs., atunci veți petrece vacanța înconjurată de înțelegerea oamenilor. Veți putea să deschideți șampanie, lumină de lumină Bengal, să ascultați felicitările președintelui și după bătălia de la chimes gustul salatelor de Crăciun și băuturi minunate.

Sarbatorim Anul Nou la mare - lista de locuri

Condiții de viață în Rusia, Anul Nou este asociat cu zăpadă, înghețuri severe și zăpezile de zăpadă. O călătorie în țările calde la sărbătorile de Anul Nou este neobișnuită. Durata sărbătorilor de Anul Nou este de 10 zile. Acest timp este suficient pentru o vacanță normală pe mare.

În ajunul Anului Nou, costul recreerii marine crește semnificativ, deci planificați o excursie de 4-5 luni.

 • EAU. Țara este populară în rândul turiștilor. Aici vă puteți bucura de o plimbare la soare și de înot, pentru a vă familiariza cu cultura locală. Mergeți în Emiratele Arabe Unite, veți vedea o mulțime de clădiri înalte și luxoase, vizitați insulele artificiale și multe alte minuni.
 • Cuba. Sezonul turistic se deschide în mijlocul iernii. Țara va încânta soarele, plajele calde, excursii interesante, familiarizarea cu cultura, vizitarea monumentelor arhitecturale. Țigările reale și romul sunt așteptate aici.
 • Thailanda. În timpul sărbătorilor de Anul Nou, sezonul turistic ajunge la vârf. Țara este bogată în plaje, animale exotice, temple budiste, piețe uriașe. Acesta oferă un minunat meniu de Anul Nou.
 • India. Plajele indiene sunt perfecte pentru vacanța mare de Anul Nou. Căldura mare, excursii în orașele medievale, vizite la temple, excursii la Taj Mahal. Sunt prezente suveniruri frumoase.
 • Sri Lanka. Venind aici pentru sărbătorile de Anul Nou, vă veți odihni pe malul mării, veți înota în ocean și razele soarelui, veți cunoaște atracțiile. Puteți vizita grădina de elefanți și puteți vizita plantațiile unde se cultivă mirodenii.
 • Jordan. În țară puteți să vă relaxați și să vă îmbunătățiți sănătatea. Oricare dintre stațiunile locale oferă o varietate de proceduri spa, bazate pe alge, izvoare minerale și noroi. Aproape că am uitat să menționez Marea Moartă, ale cărei proprietăți vindecătoare nu sunt cunoscute numai de copii.
 • Australia. Potrivit pentru entuziaștii în aer liber. Continentul va încânta scufundări, excursii interesante, safari.

Aceasta este o listă incompletă de locuri potrivite pentru vacanța de Anul Nou. Cu toate acestea, țările listate sunt cele mai interesante din punct de vedere al recreerii pe timpul iernii.

Orașele populare din Europa pentru Anul Nou

În ajunul Anului Nou, orașele se transformă. Autoritățile orașului cheltuiesc mulți bani pe decorațiunile de vacanță.

 1. Praga. Orașul ceh este frumos, în perioada sărbătorilor de Anul Nou se transformă foarte mult. Rezervați camerele hotelului în avans, în timp ce europenii vin la Praga pentru a se arunca în atmosfera festivă.
 2. Amsterdam. Orașul nu este accident ocupă a doua linie a ratingului. Pe lângă arhitectura pitorească și decorațiile festive, oferă discoteci zgomotoase și petreceri uriașe. În timpul sărbătorilor, tinerii europeni aproape prin furtună iau cluburi de noapte locale.
 3. Paris. Orașul nu este foarte potrivit pentru sărbătorirea Anului Nou în stil rusesc. Aici este sărbătorită mult mai modestă.
 4. Tallinn. Capitala Estoniei este foarte populară printre turiștii ruși. Prețul biletelor este mic. Orașul, pe lângă decorarea festivă și arhitectura elegantă, este bun pentru că mulți vorbesc fluent limba rusă. Sărbătorile de Anul Nou aici sunt mai confortabile și confortabile, iar pregătirea pentru Anul Nou nu este foarte diferită de cea rusă.

Am împărtășit opinia mea personală despre țările europene populare pentru Anul Nou. Materialul se bazează pe experiența personală. În Europa, multe alte orașe merită atenție.

Alegerea unui oraș pentru Anul Nou cu copiii

Mare pentru a sărbători Anul Nou cu copiii. Prezenta lor face vacanta mai distractiva si bucuroasa. Dacă există un copil în familie, nu este necesar să conta pe călătorie. Grija pentru aceasta necesită anumite condiții. În plus, călătoriile lungi și schimbările climatice pot dăuna copilului.

Cu copii mai mari într-un mod diferit. În primul rând, pot aprecia călătoria de Anul Nou și pot obține anumite impresii. În al doilea rând, accesul la cele mai diverse locuri din Rusia și din străinătate.

Orașele din Rusia

 • Mare Ustyug. Orașul este fabulos și de Anul Nou. Copiii știu că Moș Crăciun locuiește aici. Pe lângă cabana de gheață din oraș există multe muzee minunate.
 • Kostroma. Orașul este locuit de Snow Maiden, nepoata și ajutorul lui Moș Crăciun. În adăpostul ei puteți urmări o performanță minunată, puteți obține jucării de Crăciun, vă puteți trata cu dulciuri.
 • Elbrus. Aici este Valea Baksan, în care există numeroase stațiuni de schi. Turiștii de familie pot sta într-unul din hoteluri, pot merge pe plimbări pe pantele acoperite de zăpadă, schi și telecabină.
 • Krasnaya Polyana. Stațiunea de schi este situată în apropierea coastei Mării Negre. Clima blândă vă permite să obțineți un bronz minunat chiar și în mijlocul iernii.
 • Ce putem spune despre Seliger, gheața transparentă din Baikal sau pădurile înzăpezite din Karelia. Această excursie de Anul Nou va rămâne mult timp în memorie.

Sărbătorile de Anul Nou din Rusia vă permit să simțiți distracția națională. Dacă dumneavoastră și copiii nu doriți să îngheți, puteți petrece vacanțe de Anul Nou în țări calde.

Țări calde și stațiuni de schi

 1. Mexic, India, Thailanda.
 2. Puteți urca la bordul unui vas de mare și mergeți într-o călătorie pe întinderea oceanului lumii, ocazional înotând în golfuri și porturi.
 3. Pentru o vacanță de iarnă de familie se potrivesc egiptean, turc, italian, grecesc statiuni.
 4. O opțiune excelentă - stațiunile de schi din Europa. Pentru confort și nivel de serviciu, sunt superioare omologilor lor ruși. Munții austriac, slovac, francez și bulgar sunt bine echipați. Există numeroase castele antice, piețe originale, muzee și atracții.

Rețineți că orice călătorie cu copii necesită o planificare atentă. Nu căutați cele mai scumpe oferte. Nu vor oferi decât un bilet la un preț mediu. Este posibil să se organizeze un nou miracol pentru copii fără cheltuieli semnificative.

Cea mai ieftină călătorie în Anul Nou

 • Turcia. În timpul verii, hoteluri confortabile, mâncăruri excelente și servicii de înaltă calitate atrag Turcia. Dar statul turc este interesant nu numai pentru fanii sărbătorilor de plajă. Turcia este renumită pentru o natură uimitoare, atracții turistice, excursii. Printre prețurile de iarnă sunt foarte democratice.
 • Europa. Excursia de anul nou la Londra sau Paris este costisitoare. Cu toate acestea, în Europa există Polonia și Republica Cehă. Vizitați oricare dintre ele, vă veți familiariza ieftin cu vechea arhitectură, veți merge pe străzile frumoase, veți asculta muzicieni de stradă, veți vizita târgurile.
 • Ieftin de vacanță în perioada de Anul Nou va oferi Thailanda. Dezavantajul este costul ridicat al zborului, dar este ușor să îl eliminați prin achiziționarea biletelor în avans. Hoteluri la prețuri accesibile, mâncăruri minunate și o mare caldă vă așteaptă la fața locului.
 • Ieftin pentru a satisface Anul Nou în Egipt. Țara este renumită pentru climatul său blând, hoteluri cu un personal binevoitor și binevoitor, confort de invidiat. În plus față de vremea minunată, Egiptul va oferi prețuri accesibile, divertisment interesant, vacanțe de neuitat.
 • O opțiune bună este India. Vreme mare, mâncăruri delicioase, vopsele colorate. Aici se așteaptă turismul montan, safari și excursii. Costul permisului nu va goli portofelul.

Este mai bine să se rezolve problemele organizaționale în avans. Deci, nu trebuie să vă confruntați cu dificultăți enorme, uneori pur și simplu insurmontabile.

Companiile de turism sunt bucuroși să ridice un bilet către un loc minunat în țară și în străinătate. Principalul lucru este dorința și anumite capacități financiare.

Anul Nou fericit și vă vom vedea în curând!

Lasă Un Comentariu