Cum să alegeți un ceainic electric și o sobă de gaz

Mulți sunt interesați de modul de alegere a cazanului potrivit electric și obișnuit. Toată lumea vrea să cumpere un ceainic frumos și funcțional, care să satisfacă toate nevoile, să aibă încredere și o durată lungă de viață.

Organismul de fabricare a fierului

 1. Dispozitive populare din plastic de înaltă calitate. Ele sunt la prețuri accesibile, dar cazul în cele din urmă prăbușește și zgârieturi.
 2. Produsele din oțel inoxidabil și din sticlă sunt mai estetice. Costă mai mult. Dacă finanțele permit acest lucru, opriți alegerea acestei opțiuni.

Element de încălzire

Asigurați-vă că luați în considerare elementul de încălzire. Depinde de rata de apă de încălzire, durabilitate, ușurință de îngrijire.

 1. Opțiunea cea mai ieftină este o spirală deschisă. Practicitatea înaltă nu se laudă. Greu de curățat, pe suprafață apare spumă. Un ceainic pe baza unui astfel de element de încălzire pornit pe suport este interzis.
 2. Spirala ascunsă este sub fund. Un dispozitiv cu acest element de încălzire este zgomotos și mai scump. Este mult mai convenabil și mai practic decât versiunea anterioară.

putere

Atunci când alegeți un ceainic electric, atenție la putere. Din acest indicator depinde de viteza de fierbere a apei.

 1. Pentru o familie, este suficient un cazan de 2000 de wați. Un astfel de dispozitiv aduce la fierbere o jumatate de litru de apa in 4 minute.
 2. Dispozitivele cu o capacitate de 3000 wați se descurcă mult mai rapid cu sarcina. Încărcați puternic grila electrică. Dacă nu există o nevoie specială, nu se recomandă cumpărarea unui astfel de produs.

volum

Cele mai populare ceainice de 1500 și 1700 ml. Există, de asemenea, opțiuni rutiere care nu pot conține mai mult de 500 ml.

Caracteristici suplimentare

Cuptoarele oferă o listă largă de caracteristici suplimentare care au un efect pozitiv asupra utilizabilității.

Printre acestea: controlorii de temperatură, filtrele, nivelurile de apă și indicatorii de rețea, blocând includerea unui dispozitiv gol.

Nu aș refuza să primesc un astfel de ceainic electric ca un cadou de Anul Nou. Dacă vă puteți permite achiziționarea unui astfel de dispozitiv funcțional, asigurați-vă că ați cumpărat. În caz contrar, puteți obține cu un produs mai simplu.

Sugestii pentru alegerea unui ceainic pentru o sobă cu gaz

Familiile adună adesea la aceeași masă și au o petrecere de ceai. În trecut, rolul principal al evenimentului aparținea samovarului. Acum oamenii preferă ceainice. Alegerea unui fierbător pentru o sobă de gaz trebuie abordată în mod responsabil, deoarece funcționarea ulterioară a dispozitivului depinde de aceasta.

În cazul în care apartamentul are o sobă de gaz, nu este necesar să cumpărați un model electric pentru a nu plăti pentru electricitate scumpă. Dispozitivul pentru soba de gaze permite să economisiți nu rău.

 1. Alegeți volumul. Dacă familia este mică, sunt suficiente 2,5 litri. Dacă consumul de ceai în masă este frecvent, obțineți o opțiune mai spațioasă.
 2. Alege un material. Ceainice pentru soba de gaz face din oțel inoxidabil, sticlă, metal, fontă.
 3. Modelul din oțel inoxidabil are aspect elegant și laconic. Este convenabil în utilizare, diferă în timpul unei lungi durate de viață.
 4. Principalul avantaj al ceainicului emailat este o varietate de culori.
 5. Unele companii le produc din sticlă refractară specială, care păstrează puritatea și gustul apei. Prin pereții transparenți puteți vedea cum se fierbe apa. Nu este o plăcere ieftină.
 6. Castanele din fier sunt rare. Apa se încălzește încet. Produsele din fontă servesc pentru o lungă perioadă de timp, nu se tem de zgârieturi și deformări, păstrează culoarea.
 7. Luați în considerare detalii suplimentare.. Pentru o sobă cu gaz, ceainicele cu o parcurgere sunt convenabile. După fierberea apei, acestea nu sunt oprite, dar semnalează că este timpul să le scoateți din aragaz.
 8. stilou. Asigurați-vă că există un stilou de calitate. Va asigura usurinta in utilizare, va proteja mainile de arsuri nedorite.

Nu uitați că în timpul selecției sunteți obligat să vă ghidați după preferințele și gusturile dvs. În acest caz, puteți începe și termina zilele cu un zâmbet pe fața dumneavoastră în timp ce beți ceai aromatic.

Alegerea unui ceainic fluierat

Toată lumea îi place o seară rece să aibă o ceașcă de ceai. Alegerea unui ceainic este o procedură importantă, la fel ca și organizarea băuturilor pentru ceai. Voi împărtăși experiențele mele.

Ceasurile fluorescente sunt potrivite pentru persoanele ocupate care fac mai multe lucruri în același timp. Datorită fluierului, dispozitivul notifică imediat proprietarului apă fiartă.

Să vorbim direct despre alegere.

 1. material. Fabricat din aluminiu, oțel inoxidabil, sticlă, materiale compozite.
 2. Tasta fluierului. Mai des, cheia care deschide fluierul se află pe mâner. În unele modele, fluierul se deschide sub presiunea aburului. Vă recomand să opriți alegerea ultimei versiuni. Acest lucru este convenabil și șansa de a fi arsă este minimă.
 3. stilou. Un element important. Fabricat din materiale diferite.
 4. Pix metalic. Nu permite să ardă. Grosimea mânerului protejează împotriva căldurii puternice.
 5. Stilou de silicon. Oferă senzații tactile plăcute, anti-alunecare.
 6. Bakelite stilou. Seamănă cu un mâner din plastic. Practic, nu se încălzește.
 7. suprafață. Uneori lucios sau mat. Suprafața mată este mai ușor de curățat, picăturile și petele sunt vizibile pe luciu.
 8. volum. Pentru o versiune mai mare de trei litri pentru familie.
 9. Structura de fund. Contrar aspectului similar al ceaiurilor diferă în structura fundului. Produsul cu un fund dublu încălzește apa mai repede decât cu un singur.

Cum de a alege un ceainic

Ceaiul de ceai aduce o adevărată plăcere atunci când se folosesc ceai bun, încălzit într-un cazan de înaltă calitate. Un produs de calitate este fabricat din material fiabil, are capacul bine, este echipat cu un filtru și un orificiu pentru a permite evacuarea aburului.

 1. Asigurați-vă că sita este prezentă la baza racordului. Deci, într-o cupă sudare nu va primi. Scoateți capacul și inspectați fierbătorul. Mai bine atunci când dispozitivul are mai multe găuri mari. Găurile mici sunt adesea înfundate în frunze de frunze de ceai.
 2. Volumul optim. Este ușor de determinat - o băutură ar trebui să fie suficientă pentru o băutură de ceai. Dacă beți ceai singur, alegeți un ceainic de 300 ml.
 3. Modelul calitativ deține o scădere. După oprirea turnării frunzelor de ceai, nu picură pe masă sau pe farfurie.
 4. Copertă fiabilă. Ei bine, dacă capacul este ușor încastrat și are o margine interioară largă sau o blocare specială.
 5. Ar trebui să existe o gaură mică în capacul prin care aburul să scape. Această gaură vă permite să verificați cât de strâns se închide capacul. Este suficient să închideți fierbătorul, să conectați gaura și, ținând capacul, să sufli în gură. Dacă capacul se potrivește bine, acesta va scăpa puțin.
 6. Material. Opțiunile de preparare a berii sunt făcute din porțelan, argilă și sticlă.
 7. Porțelan. Ideal pentru ceainic. Porțelan puternic și rapid încălzit, menține perfect temperatura. În modelele de porțelan, este obișnuit să preparați ceai negru.
 8. Argila este potrivită pentru ceaiul verde. Argila păstrează căldura, dar absoarbe mirosurile specifice.
 9. Sticla va înlocui cu ușurință produsele din porțelan. Este adevărat că sticla devine repede murdară, adesea nu are un filtru, poate conține părți din metal, lemn sau plastic.
 10. Ceainicele metalice sunt rareori folosite. Acizii din frunzele de ceai reacționează cu materialul și ceaiul are un gust metalic.

Recomandări video

Secretele de îngrijire

 1. Spălați ceainicul imediat după consumarea ceaiului.
 2. Nu frecați înăuntru.
 3. Este suficient să se clătească cu apă.
 4. Nu este recomandat să-l ștergeți - se usucă repede.
 5. Păstrați departe de obiecte puternice mirositoare.

Nu cumpărați cele mai ieftine sau mai ieftine produse. Găsiți mijlocul de aur. Prin urmare, achiziția nu va distruge portofelul și vă rugăm să vă prezentați aspectul și ceaiul parfumat cu prăjitură.

Vizionați videoclipul: Our Miss Brooks: Connie's New Job Offer Heat Wave English Test Weekend at Crystal Lake (Octombrie 2019).

Lasă Un Comentariu