Ce să dați pentru Anul Nou - idei și liste de cadouri

Anul nou este considerat sărbătoarea principală. Este plin de o atmosferă de bucurie și distracție și de gânduri ce trebuie să le dea părinților, prietenei, prietenului, copilului și soacrei. Există multe opțiuni. Puteți face cu mici suveniruri sau puteți cumpăra cadouri utile.

Lista de cadouri pentru Anul Nou părinților

Ce să dați părinților de Anul Nou? Copiii caută răspunsul la această întrebare dificilă. Dacă te gândești la asta, atunci intenționezi să cumperi în același timp un cadou interesant și original.

 1. Viu pom de Crăciun care crește într-o oală. Principalul avantaj este că părinții nu trebuie să cumpere un copac veșnic. După sărbători se poate ateriza în curte.
 2. Cadă de dantelă albă. Asigurați-vă că ați venit la îndemână în timpul unei varietăți de sărbători de familie pentru a decora masa.
 3. Un set de china sau tacamuri de cristal. Potrivit pentru servirea de salate de Crăciun și alte tratamente. Principalul lucru este să alegeți un set modern și original, părinții având probabil un set complet de mâncăruri clasice.
 4. Lampa. Dacă părinții dvs. au o casă privată, luați o lampă de grădină care va decora grădina.
 5. Imagini de gradina. Dacă părinții merg adesea în țară, cumpărați câteva cifre din grădină. Ele sunt utile pentru decorul de Anul Nou al site-ului.
 6. Hamac. Părinții din țară nu numai că muncesc, ci și se relaxează. Organizați un loc confortabil pentru relaxare, prezentând un hamac modern.
 7. Pan. Dacă mama îi place să stea la aragaz, luați o tigaie bună.
 8. Lampa de masă. Tata are un desktop? Lampa de masă - un cadou minunat. Acesta va facilita munca la un moment dat.
 9. Produse. Ia un coș frumos și umple-l cu tot felul de delicatese gastronomice.
 10. Certificate. În timpul selecției, asigurați-vă că urmați preferințele părinților.

Am oferit zece opțiuni pentru cadourile de Anul Nou părinților. Alegeți un anumit și căutați. Nu uitați, darul principal pentru părinți este îngrijirea, iubirea și atenția.

Exemple video

Alegerea unui cadou pentru fată de Anul Nou

Sarcina de a găsi un cadou este ușor. În primul rând, fata nu a avut timp să-și uite copilăria. Prin urmare, va fi încântată de bomboane, bluze, jucării moi. În același timp, la această vârstă, ea va aprecia cadouri dintr-o serie de produse cosmetice, bijoux, electronice.

 1. ornamentare. Dacă vrei să-i mulțumești prietenei tale, uita-te la magazinul de bijuterii. Cumpărați o brățară, un medalion sau cercei.
 2. cosmetică. Obțineți ruj, pulbere, parfum, geluri sau alte produse cosmetice.
 3. electronică. Dacă aveți un buget decent, aruncați o privire la departamentul de telefoane mobile și tablete. Dacă fată are deja o astfel de electronică, cumpărați o geantă de mână sau un capac pentru un dispozitiv electronic. Această categorie de cadouri include unități externe, tastaturi flexibile, aspiratoare pentru computer, suporturi pentru pahare.
 4. Cadou auto. Dacă fata are o mașină, donează un aparat de cafea pe bază de mașină, covoare de marcă, organizator, coperți, aromă, cuier sau inel de chei.
 5. Cadou dulce. Desigur, o cutie obișnuită de ciocolată nu va surprinde o fată. Dar pentru a obține decorațiuni de ciocolată de Crăciun, ea va fi bucuroasă. Arată un buchet de dulciuri și o completă de șampanie. Dacă fata se uită la figură, dă-i un coș de fructe, pre-decorat cu țigară.

Sfaturi pentru băieți

Alegerea unui cadou pentru tipul de Anul Nou

Prezint cateva categorii de cadouri pentru baieti.

 1. Dacă un tip iubeste natura, de multe ori călătorește cu compania în pădure sau pe malul râului - sunteți norocoși, alegerea unui cadou este simplă. Cumpărați un rucsac, cuțit, termos sau îmbrăcăminte specială.
 2. Tipul este un fan al inovațiilor tehnice și este în mod constant interesat de ultimele evoluții? Dați-i un dispozitiv electronic: un telefon mobil, un computer comprimat, o scrumieră, un fum de țigară, o rama foto electronică.
 3. Puteți oferi unui tânăr o parte din emoțiile pozitive și o mulțime de impresii. În cazul în care tipul este un fan al activităților în aer liber, du-te la zona de fotografiere, sari cu un parașută, plimbare cu un snowmobil.
 4. Vrei romantism? Mergeți împreună la un restaurant, salon de masaj sau faceți o plimbare.
 5. Puteți oferi cosmetice sau haine. Principalul lucru este să faci alegerea potrivită. Dacă gusturile tipului sunt puțin cunoscute, prezentați mai bine un certificat de cadou.
 6. Îi poți mulțumi pe tipul și aspectul lui. Cumpărați haine frumoase, aranjați o cină romantică. Crede-mă, nu va uita acest dar.
 7. Dacă un om îi place să mănânce drăguț, dă un tort de Anul Nou, gătit cu propriile sale mâini. Cu aceasta, vă exprimați propriile sentimente. Destul pentru aranjarea tortului în consecință.

Sfaturi pentru fete

Fetelor, nu uitați, cel mai bun dar - făcut dintr-o inimă pură, în care există o bucată din sufletul tău.

Liste de cadouri pentru copilul de Anul Nou

Este dificil să găsești copii care sunt indiferenți față de Anul Nou. Aceștia asociază sărbătoarea cu surprize și cadouri ascunse sub un copac de Crăciun decorat.

Copiii cred sincer în Moș Crăciun, iar adolescenții știu că acestea sunt trucuri ale părinților lor. Cu toate acestea, fiecare copil dorește un cadou.

Cadouri pentru băieți

 1. Pentru un băiat de șapte ani, un pistol de apă, o cale ferată, o mașină de curse, o mașină de jucărie, un set de unelte, un joc de bord sau un designer va aduce o mulțime de plăcere.
 2. Dacă doriți să faceți un cadou scump, cumpărați o bicicletă quad. De la un astfel de cadou un băiețel va fi încântat. Categoria opțiunilor necostisitoare include seturi de magneți, instrumente muzicale, binocluri, telescoape.
 3. Oferiți unui fiu de zece ani un elicopter sau o mașină cu comandă radio. Un băiat de această vârstă va fi încântat de dispozitivul de ardere, cu care va crea imagini minunate pe copac.
 4. Nu mai puțin interesant pentru fiu va fi designerul, care va permite să asambleze o mașină, un robot sau un scaun înalt. Dacă copilul este interesat de muzică, cumpărați o chitară de învățare sau castanete.
 5. Adolescenții pot fi felicitați pentru designerul de complexe de vacanță, un model mare de control radio, care poate fi folosit pe stradă, o jucărie programabilă.
 6. Tânărul biolog va evalua microscopul, chimistul va fi încântat de setul practic.
 7. Pentru o vârstă de cincisprezece ani, o alegere bună ar fi o consolă de jocuri, o cameră digitală sau un telefon mobil.

Idei video pentru cadouri originale

Cadouri pentru fete

Acum vorbește despre fete. În timpul selecției unui cadou pentru fiică, mama trebuie să se scufunde în copilărie. Nu este surprinzător faptul că, pentru a rămâne un adult printre multe jucării moderne este nerealist.

 1. Fată de șapte ani cumpără o bicicletă, o pătuț sau un cărucior pentru păpuși. Dacă doriți să vă bucurați de fetiță, prezentați un catelus real sau interactiv care știe să bea și să facă sunete.
 2. Dacă fiica este o gazdă reală, prezentați o bucătărie interactivă. Aceste jucării reproduc sunetul de prăjire și apă. Bineînțeles, costul unei astfel de jucării inteligente nu poate fi numit democratic, dar există multe jucării, fiare de călcat, mașini de spălat și alte echipamente.
 3. Fiica de 10 ani cumpără mobilier din lemn care vor decora interiorul păpușilor sau mâncărurile de jucărie, ceea ce va permite aranjarea ceaiului. O opțiune bună este o mașină de cusut pentru jucării. Ea va permite copilului să creeze rochii de designer pentru păpuși.
 4. Dacă doriți ca o fiică să se dezvolte, un mozaic, un designer sau un teatru de păpuși este ideal. Caracterul creativ va fi fericit setat pentru sculptura.
 5. La vârsta de treisprezece fete încep să fie interesate de creativitate. Puneți sub setul de hering pentru a picta cutii, creând bijuterii sau genți de mână. La această vârstă, tinerele doamne doresc să pară frumoase. Puteți cumpăra cosmetice pentru copii, umbrelă originală, o geantă frumoasă.
 6. O fetiță de 15 ani va alege difuzoare de calculator, căști se răcească, un MP3 player, un ceas sau bijuterii. O adolescentă este bucuroasă să primească un uscător de păr, un set de umbre pentru ochi, ruj sau alte produse cosmetice pentru adulți.

Cel mai bun cadou pentru soacra de Anul Nou

Cel mai adesea, bărbații cumpără electrocasnice high-tech. Dar pe dispozitivele electrice alegerea nu se termină acolo. Îți spun eu ce să dai. Ghidat de sfaturi, vă va plăcea și plăcut surpriza "a doua mamă".

 1. Aparate de bucatarie. Încercați să combinați direcția tehnologică cu utilizarea de zi cu zi. Ideal - multicooker complet cu o carte de rețete.
 2. ornamentare. Set de bijuterii din brățară, inel, pandantiv și cercei. Puteți cumpăra o bijuterie scumpă, de exemplu, o broșă. În timpul selecției, amintiți-vă că femeile de acea vârstă iubesc să poarte accesorii luminoase și mari.
 3. geantă de mână. Un cadou poate fi completat cu o batistă, șal, mănuși.
 4. Ceai bun. Puteți să vă dați un set de lingurițe, cupe frumoase sau un pachet de ciocolată. De fiecare dată când soacra se va bucura de ceai, își va aminti ginerele.
 5. echipament. Laptop, telefon mobil sau aparat de fotografiat. Soacra poate fi departe de echipamentele informatice, prin urmare, prezintă un mic tutorial împreună cu darul principal.
 6. Cadou de iarna. Pătură de lână, pălărie de blană sau eșarfă caldă. O opțiune frumoasă sunt pernele frumoase care vor decora interiorul casei.
 7. Experiență de neuitat. Circuit turistic, excursie la salonul de masaj, excursie la un sanatoriu. Bilete la muzeu sau teatru.

Când alegi un cadou pentru mama soției tale, gândește-te la hobby-urile ei. Deci, cumpărați darul perfect. Să le înmâneze, însoțită de cuvinte calde și blânde.

ambalare

Luați o bucată de hârtie de ambalaj, puneți un cadou de Anul Nou în centru, colectați marginile foii și legați-l cu o panglică. Dacă împachetați un cadou pentru un copil, faceți-o invers. Metoda este potrivită pentru articole ale căror forme se schimbă cu ușurință - jucării sau haine mici.

Plasați elementul pe hârtie de ambalat și formați o rolă. Răsuciți capetele și fixați cu bandă. Ia o frumoasă "drăguță".

Ne vedem din nou!

Vizionați videoclipul: 10 CELE MAI BUNE CADOURI DE ANUL NOU (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu