Cum sa alegeti pulberea pentru o combinatie, o problema si o piele grasa

Cum de a alege pulberea de fata in functie de tonul si tipul pielii? Milioane de femei caută răspunsul la această întrebare. Vă voi ajuta să vă dați seama, dar pentru început, vă sugerez să vă scufundați în istorie.

Pulberea și tonul pielii

Alegerea cosmeticelor de acest fel, asigurați-vă că sunteți ghidat de culoarea pielii și umbra fundației.

 1. Dacă doriți să obțineți o nuanță uniformă, testați instrumentul în zona frunții. Dacă intenționați să utilizați pentru corectarea ovalului, aplicați pe bărbie.
 2. Editorii de stil recomandă testarea pe nas. Această zonă este slab expusă bronzului și iritanților.
 3. Aplicați în față. După o perioadă scurtă de timp în condiții de lumină naturală, evaluați efectul. Tonul ar trebui să se potrivească cu tenul.
 4. Cel mai simplu mod de a alege un aspect incolor. Se combină cu toate tonurile pielii. Tan și tăbăcite vor deveni cenușii.
 5. Ventilatoare de bronzare sau de recreere marine merita cumparat o nuanta maro. Dacă nu puteți face plajă, nu luați nuanța roz. În caz contrar, pielea va deveni nefiresc.
 6. Coroana verde închisă din bronz. Se decuplează și înlocuiește instrumentul tonal.
 7. Cea mai bună soluție pentru machiajul de seară este considerată umbra mai ușoară a feței. Ideal atunci când tonul cosmetice coincide cu umbra feței.
 8. Dacă pielea este acoperită cu riduri, acordați atenție produselor cosmetice de culoare deschisă. Ea va intineri fata si va face neteda.
 9. Nu alungați costul. Uneori ieftine în calitate depășește produsele promovate mărci scumpe.

Selectarea pulberii după tipul de piele

Pudră combinată pentru piele

Să vorbim despre pulbere pentru piele mixtă. Acest produs cosmetic trebuie să aibă o acțiune dublă diferită: hidratarea suprafețelor uscate și îndepărtarea strălucirii, dacă este uleioasă.

 1. Crema pulbere - soluția perfectă pentru tipul combinat. Se hidrateaza si ajuta la lupta impotriva stralucirii.
 2. Înainte de aplicare, acoperiți fața cu o bază pentru piele uscată.

Înainte de a cumpăra, consultați-vă medicul. El va provoca un mijloc dovedit și eficient.

Pudră de piele uleioasă

Fiecare femeie va spune că fără pulbere de machiaj nu va funcționa. Acest instrument revitalizeaza fata, ascunde defectele, indeparteaza stralucirea si mentine machiajul in starea initiala pe tot parcursul zilei.

 1. Examinați compoziția. Grăsimile și uleiurile, substanțele care blochează porii nu trebuie să fie prezente. Caolin trebuie să fie prezent. Absorbtează grăsimea.
 2. Selectați tipul de pulbere. Există o pulbere de ton cremoasă, minerală, mată, friabilă.
 3. Cinovca. Ameliorează strălucirea grasă, face mată, absoarbe transpirația. Se recomandă aplicarea la înălțimea verii. În perioada rece, se aplică înainte de a merge la orice eveniment.
 4. Pudră de cremă. Nu este recomandat pentru pielea grasă. Evidențiați defectele. Adecvată pentru utilizare în timpul iernii, deoarece se reface și reține umiditatea.
 5. Minerale. Dă satin strălucitor, fața devine naturală și vie. Promovează tratamentul pielii grase.
 6. Loose. Cea mai bună opțiune. Pensule în mod egal. Se recomandă utilizarea acestuia la sfârșitul creării machiajului.

Pudră de piele uscată

Este greu să-ți imaginezi machiajul fără pulbere. Se aplică după un agent de corecție special. Ajută la uniformizarea tenului, eliminarea defectelor, pentru a face pielea să fie netedă și catifelată. Dragi bărbați, puteți obține femeile ca un cadou pentru Anul Nou.

Produsul cosmetic de înaltă calitate conține grăsimi, hrănește și hidratează.

 1. În cazul pielii uscate, cea mai bună soluție este o pulbere compactă care conține grăsimi.
 2. Tonul pielii mai luminos compact ascunde ridurile și loviturile.
 3. O opțiune excelentă este pudra de cremă. Acesta conține extracte de plante, vitamine și substanțe active care încetinesc procesul de îmbătrânire și întinerire.
 4. Sub formă de cremă, aceasta protejează împotriva radiațiilor ultraviolete dăunătoare și păstrează umiditatea pe tot parcursul zilei. Aplicați-l într-un strat subțire cu un puf de pudră sau o perie moale.

Sfaturi video despre aplicarea pulberii

Cum de a alege pulberea pentru pielea cu probleme

Pielea cu probleme este considerată a fi, pe care se formează acnee urâtă și pete negre, se măresc porii și conținutul ridicat de grăsimi.

 1. Amintiți-vă, plasarea produselor cosmetice pe zone inflamate nu este recomandată.
 2. Pentru praful de probă este oferit, ascunzând defectele. Hrănește cu substanțe nutritive, protejează împotriva expunerii la iritante, protejează împotriva radiațiilor ultraviolete. Este recomandat pentru mascarea defectelor pe fata.
 3. Asigurați-vă că eticheta indică "non-comediness". Se concentrează pe pielea cu probleme.
 4. Pulberea trebuie să aibă diferite proprietăți antibacteriene, deoarece bacteriile proliferează pe pielea grasă. Compoziția ar trebui să includă uleiul și umiditatea.
 5. Pulberea minerală este considerată a fi de neînlocuit. A apărut recent pe piață.

Problema pielea nu este o piedică pentru a arăta frumos. În timpul selecției, vă recomandăm și consultați o întâlnire cu un cosmetolog.

Articolul sa încheiat. Voi adăuga cum se aplică machiajul pe față. Utilizați perii curate. Așadar, protejați-vă fața de bacterii. Dacă nu sunteți sigur de curățenia pensulei, spălați-l cu șampon sau săpun. Amintiți-vă că este interzisă frecarea pudrei în piele. Se aplică în mișcări de pat. Ne vedem din nou!

Vizionați videoclipul: REZISTENTA FONDULUI DE TEN. Maria Dumitrescu (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu