Cum de a alege o pălărie în funcție de forma feței - sfaturi și material video

Piața oferă capace într-o gamă largă de materiale, culori, stiluri. Atunci când alegeți o pălărie, nu trebuie să fiți ghidați doar de sfatul vânzătorului, care intenționează să vândă bunurile. Este mai bine să mergeți la magazin cu prietenii sau rudele pentru a alege pălăria potrivită.

Sfaturi pentru alegerea capacelor pe forma feței

Privind în magazin, oamenii se confruntă cu dificultăți în alegerea lor. Gama complică căutarea. Următoarele sfaturi vor facilita soarta.

 1. Fața pătrată. Cea mai bună soluție este considerată un capac rotunjit sau beret. Repetă forma capului și înmoaie unghiul.
 2. Oval fata. Această formă a feței este universală. Cumpărați modelul preferat, indiferent de stil. Capacele Beret și opțiunile asimetrice sunt considerate cea mai bună opțiune.
 3. Față rotundă. Soluția ideală este o pălărie de tip "bărbați", cu brime îngrijite, coborâte în jos. Datorită acestui accesoriu, fața rotundă devine subtilă și strictă.
 4. Fața triunghiulară. Marginile largi, cu o formă asemănătoare a feței, nu se armonizează bine, deoarece o fac îngustă. Pălării fără margini, care acoperă fruntea - ceea ce aveți nevoie. Se potrivesc și se potrivesc cu beretele.

Selectăm pălăria unui bărbat

Bărbații, precum și femeile, sunt extrem de capricios în ceea ce privește alegerea și cumpărarea de haine. Era diferită, dar acum chiar și reprezentanții sexului mai puternic tind să arate perfect.

Piața oferă pălării de iarnă, vară și chiar demi-sezon pentru băieți. Alegerea corectă a pălăriilor completează imaginea masculină.

 1. Gândiți-vă la formularul dvs. înainte de a cumpăra. Principalul lucru este că acesta corespunde tipului de persoană.
 2. Decideți asupra caracteristicilor. Articolele pentru acoperirea capului sunt dense, ușoare, piele, țesături, blănuri. Nu ignora creșterea și echipamentul.
 3. Dacă optați pentru produsele de blană, nu vă grăbiți să cumpărați. Folosind tehnica feminină, încercați mai multe modele.
 4. Bărbații sunt scrupuloși și practice. Acordați atenție caracteristicilor materiale, costurilor și calității. Alegeți o pălărie caldă, confortabilă și convenabilă.

Bărbații sunt interesați să cumpere un cap adecvat. Unii preferă pălării cu capace de urechi, alții cum ar fi șepci, pălării sau căști de blană.

Selecție de pălării pentru haine

Capul sub haina

Coat - o bucată de îmbrăcăminte care este mereu la modă. Contrar tendințelor în schimbare și aluziilor modei, iarna, toamna și modelele scurte nu părăsesc podiumurile lumii. Oamenii, indiferent de vârstă sau sex, arata elegant și elegant într-un strat.

Huse, blănuri și pălării tricotate, pălării, bereturi, capace - alegerea este imensă. Este greu de spus că dintre cele de mai sus este mai bine, toate tipurile de pălării sunt combinate cu un strat.

 1. Sub stratul clasic cumpăra o pălărie tricotată, pălărie sau beret. Nu uitați de existența bonneturilor actualizate, care sunt din nou la modă.
 2. Capacul trebuie să rămână cald. Dacă alegeți o haină de iarnă, acordați atenție produsului de blană.
 3. În cazul în care stratul este fără un guler pufos, alegeți o coafură de vulpe arctic, sable sau vulpe. În cazul în care gulerul este capota potrivită, modele tricotate sau beret nork.
 4. Culoarea capacului trebuie să fie mai închisă sau mai deschisă. Cea mai bună opțiune când produsul este în contrast cu nuanța părului, mai ales dacă accesoriile sunt în armonie cu mănușile și cu o eșarfă.
 5. Dacă aveți un strat cu un model, cumpărați o coafură simplă și monocromă. Stratul strict este combinat cu o pălărie complicată, decorată cu flori sau ornamente.

Capul pe o haină de blană

Se consideră că hainele de iarnă și de modă nu sunt lucruri comparabile? prin urmare, unii tind să cumpere o pălărie ca să se încălzească. Modașii de modă și fashionistasii vor găsi întotdeauna o modalitate de a arăta elegant. Pentru a crea un aspect de iarnă la modă, nu este suficient să obțineți o blană, blană sau jachetă frumoasă. Este necesar să se combine cu succes îmbrăcămintea exterioară cu o coafură.

 1. Deoarece blana de blană este confecționată din blană, capacul trebuie să fie de aceeași blană, care corespunde culorii și texturii cu îmbrăcămintea exterioară.
 2. Imaginea va deveni ridicolă dacă purtați un strat de nurcă și, de exemplu, o pălărie de iepure. Materialele de îmbrăcăminte și căștile ar trebui să fie în armonie. Această combinație este potrivită pentru utilizarea zilnică, iar pentru petrecerea de Anul Nou în aer curat.
 3. Un factor important este culoarea. Ideal atunci când este în armonie cu culoarea părului, fața și umbra unei blănuri. Dacă părul este roșu, cumpărați un model de prune sau ciocolată.
 4. În cazul părului blond, cea mai bună soluție este opțiunea de piersici, bej sau alb. Bruneturile arată bine în tonuri de violet, alb zăpadă și negru.
 5. Vă recomand să luați în considerare înălțimea și forma figurii. O femeie înaltă arată ridicolă într-o pălărie mică care reduce volumul capului. Miniatură doamnelor trebuie să evite pălăriile mari.
 6. Blana de blana - un lucru scump. Pentru a potrivi pălăria, nu ar trebui să salvați. Dacă ați cumpărat o blană de blană scumpă, nu stricați impresia unei opțiuni ieftine.
 7. Un număr mic de cusături. În mod ideal, capul este cusut dintr-o bucată de blană.
 8. Dacă modelul scânteie când este atins, refuză să cumpere. Este probabil fabricat din materiale de calitate inferioară.

Alegerea pălăriei pentru iarnă

În curând zăpada va cădea, înghețul va lovi și va deveni rece. Fără încălzirea capului în astfel de condiții este dificilă. Capul corect ales va fi cald, va pune accentul pe avantaje, va ascunde punctele slabe, va completa imaginea.

 1. Du-te la oglindă și uită-te cu atenție la forma feței. Apoi treceți la modelare, ghidat de recomandări.
 2. Pentru fețele ovale se potrivesc bereturi, capace cu câmpuri joase sau opțiuni asimetrice. Evitați beretele strânse.
 3. Pentru deținătorii unei fețe rotunde, vă recomand o pălărie de panama, o pălărie cu margini, opțiuni cu vizor și baițe mari.
 4. Pentru o față triunghiulară, alegeți pălării cu margini mici. Modelele potrivite pun accentul pe suprafața feței superioare, astfel încât acestea nu sunt potrivite.
 5. Pentru pălărițele cu chip pătrat, cu capace de urechi, capace și pălării "urechi" cu câmpuri coborâte.
 6. Culoarea trebuie combinată cu părul și fața.
 7. Vă recomandăm să cumpărați capace palide și blonde pentru a cumpăra pălării de culori strălucitoare. Ele arata bine in capul maro, negru, rosu si albastru.
 8. Ținători de păr roșu se potrivesc cu verde, gri, negru și albastru. Nuanta rosie nu este o optiune.
 9. Bruneta și bruneta sunt norocoși. Ele se potrivesc fiecărui model, indiferent de culoare.
 10. Luați în considerare forma. Vă recomand produse de volum mare și sfătuiesc pe cei mici să abandoneze modele mari.
 11. Încercați o pălărie, utilizați o oglindă mare pentru a evalua imaginea.
 12. Mergeți la magazin pentru o pălărie, purtați haine cu care intenționați să purtați o achiziție. Acest lucru vă va permite să alegeți un produs în armonie cu jacheta sau haina.

Principalul lucru, stocați-vă starea de spirit și răbdarea. Aceasta este singura modalitate de a satisface rezultatul.

Ce se întâmplă dacă nu purtați o pălărie în timpul iernii?

Contrar faptului că pălăria este un accesoriu la modă, elegant și cald, oamenii nu-i plac. Chiar și în mijlocul iernii, ei ies cu capul descoperit. Aceasta este o faptă curajoasă, dar trebuie să vă amintiți despre sănătate.

Dacă în afara ferestrei există o temperatură zero, puteți să o faceți fără ea. Sănătatea nu va suferi dacă ați întărit sistemul imunitar. Când este rece afară, beneficiile capului devin palpabile. Pentru a obține gripa sau o răceală, este suficient să supercoliți capul. În plus, temperatura scăzută afectează urechile. Este suficient să le înțepați, iar imediat apare o boală.

Oamenii care refuză să poarte pălării merg în încăperi calde pentru a se încălzi. Ei nu-și dau seama că o scădere accentuată a temperaturii dăunează urechilor. Ce să spun despre bolile grave care pot depăși, dacă nu poartă o pălărie. În vreme rece, puteți prinde un nerv facial. Este plină de durere și de o față răsucite.

Mult noroc și sănătate! Ai grijă de tine!

Lasă Un Comentariu