Cum să bei lichior Bailey acasă

Bailey este un fel de lichior care are un gust cremos unic. Această băutură alcoolică este preparată pe bază de whisky irlandeză cu adăugarea de cremă, ceea ce conferă băuturii un gust specific. Cu toate acestea, nu toată lumea știe să bea Beyliz.

6 sfaturi de experți despre cum să bei Baileys

 1. Bailey poate fi servit după masa principală cu desert. Promovează absorbția alimentelor. Nu se recomandă utilizarea ca băutură principală, este combinată numai cu mâncăruri dulci. Puteți servi la tortul de Anul Nou, merele coapte, marțipanul.
 2. Beți lichior în formă pură din ochelari mici. Dacă în Bailey se adaugă gheață sau altă băutură alcoolică, luați mai multe feluri de mâncare, de exemplu, ochelari de vin.
 3. Serviți pe masă la temperatura camerei. Dacă doriți să gustați Baileys răciți, adăugați câteva piese de gheață la geam. Răcirea unei sticle de băutură nu este recomandată.
 4. Beyliz este combinat minunat cu băuturi puternice, cu un gust neutru. E vorba de gin și vodcă. Această combinație este foarte populară pentru persoanele care nu-i plac dulceața excesivă de băuturi alcoolice.
 5. În nici un caz, Beylize nu trebuie diluat cu sodă, apă minerală, suc natural sau Brut. Dioxidul de bioxid de carbon și acidul va duce la formarea unei creme de coagulare.
 6. Beyliz este cel mai bine combinat cu înghețată, care completează gustul băuturii. Din căpșuni sau banane de fructe. Unii oameni beau Beyliz cu brânză de vaci, arahide, marshmallows sau ciocolată.

Ce bei belize?

Nu toți oamenii care au reușit să se familiarizeze cu acest lichior, au apreciat-o pentru prima dată. Poate că au folosit gustări greșite. Voi corecta, după ce i-am spus, cu ce băutură Beyliz.

 1. Beyliz este servit cu desert. Dacă doriți să beți puțin lichior în afara sărbătorii, luați căpșuni proaspete sau o bucată de biscuiți.
 2. Lichior combinat minunat cu banane. Ripe fructul poate fi tăiat în inele sau se taie pe frigarui. Dacă aveți timp, pregătiți o salată de fructe folosind banane și căpșuni.
 3. Unii servesc belize cu barci de banane. Bananele sunt curățate, tăiate în lungime și o parte a pulpei este îndepărtată cu ajutorul unei linguri. În dulciurile care rezultă se pune umplutura din pulpa de banane, zahăr pudră și brânză topită. Puteți adăuga ciocolată rasă și nuci tăiate.
 4. Adesea, lichiorul este oferit cu un desert pe bază de înghețată. Pentru a găti, puneți o înghețată înmuiată, fructe de păstăi tăiate, miezuri de nuci și biscuiți de pâine subțire într-un mic recipient. Se amestecă, se pune pe o farfurie și se presară cu cacao.
 5. Beyliz este combinat cu prăjituri, mershmallows și deserturi de cafea, care includ cremă.
 6. Dacă doriți o mică gustare, pregătiți o salată de fructe și fructe de pădure. Tăiați fructele și luați fructele întregi. Se amestecă și se condimentează salata cu iaurt.

Acum vă voi spune cu ce să nu combinați această băutură. Lista conține băuturi carbogazoase și sucuri naturale.

Rețete de cocktail cu Bailey

Beyliz este o băutură care conține alcool, whisky și cremă. La domiciliu, pentru gătit puteți lua vodca obișnuită și o cutie de lapte condensat. Există multe rețete pentru bailis de casă, astfel încât gustul băuturilor gata preparate poate diferi

Acest lichior, în forma sa pură, este doar ca un dinte dulce, pentru că are un gust bogat. Beyliz a găsit o largă utilizare în gătit. Cu el se pregătesc deserturi și prăjituri, se adaugă înghețată.

Reteta de lichior de casa

Dacă vrei să faci Beyliz acasă, stăpânește rețeta de gătit. Este gătit la fel de ușor ca hrișcă sau carne de porc. Pe baza compoziției de bază, puteți să experimentați în siguranță.

Eu folosesc vodca, coniac sau whisky pentru gătit.

ingrediente:

 • Vodka - 0,5 L
 • lapte condensat - 1 bancă
 • vanilie de zahăr - 1 lingura. o lingură
 • cremă - 300 ml
 • cafea - 1 lingura. o lingură

Mod de preparare:

 1. Se toarnă cremă într-un castron mare, se adaugă zahăr de vanilie și se bate bine cu un mixer.
 2. După câteva minute adăugați lapte condensat și continuați să bateți.
 3. După câteva minute, turnați cafeaua. În cazul în care, în timpul ulterior, cafeaua nu se dizolvă, nu trebuie să vă supărați.
 4. La sfârșit, se toarnă o sticlă de vodcă și se amestecă. Vodka dizolva complet pulberea de cafea.
 5. Rămâne să mutați lichiorul într-un recipient adecvat și să îl expediați la frigider pentru câteva ore.

Reteta video acasa Baileys

Nu oricine poate crea cocktailuri minunate. Nu este surprinzător că barmanii buni se bucură de o popularitate ridicată. Deseori există concursuri între barmanii profesioniști, când, în timpul pregătirii cocktailurilor, creează un spectacol și o adevărată sărbătoare pentru public.

Foarte popular printre barmani se bucură de cocktail-uri bazate pe Baileen. Gustul cremos al lichiorului ascunde alcoolul, ca urmare a faptului că cocktailul primește cele mai delicate caracteristici ale gustului.

Vă voi aduce la cunoștință 3 rețete pentru cocktail-uri, care sunt ușor de pregătit acasă.

Cocktail "B-52"

Spre deosebire de marea varietate de cocktailuri cu Bailey, B-52 se bucură de cea mai mare popularitate. Pentru preparare veți avea nevoie de 20 ml de lichioruri Capitan Black, Baileys și Cointreau.

 1. În partea de jos a felurilor de mâncare se toarnă lichiorul Capitan Black.
 2. Pe lama cuțitului lăsându-l pe Baileys.
 3. Ultima dată se toarnă în Cointreau.

Rezultatul - o băutură în trei straturi.

Cocktail "Blue Hawaii"

Pentru gătit, veți avea nevoie de rom, lichior albastru Caracao și Beyliz, câte 20 ml, alte 30 ml de lamaie și 60 ml suc de ananas.

 1. Trimiteți ingredientele listate într-un agitator, adăugați gheață și amestecați bine.
 2. Se toarnă amestecul într-un pahar și se decorează cu o felie de ananas, un cerc de portocale și o cireșă.

Cocktailul "Ultimul Samurai"

Compoziția cocktail-ului include sirop de vanilie, lichior Kahlua și Beyliz. Fiecare ingredient în 30 ml.

 1. Trimiteți componentele la un agitator, adăugați gheață și amestecați.
 2. Strânge amestecul și se toarnă într-un pahar.

Cu ajutorul acestor cocktailuri veți face orice petrecere acasă mai colorată și mai exotică. Dar nu abuzați de astfel de "amestecuri", aveți grijă de sănătatea dumneavoastră.

În articol, ați învățat subtilitățile de a folosi lichiorul Beyliz, ce să-l serviți și ce cocktailuri puteți face. Observ că bărbații moderni o folosesc pentru a seduce femei. Este greu să găsești o femeie care nu-i place gustul de cafea, caramel, smântână sau ciocolată.

Deși eticheta nu permite femeilor să dea eticheta, Beyliz nu aplică această regulă. Acesta nu este un alcool puternic, ci doar o băutură de desert. Deci, dacă plănuiți o cină romantică, aduceți o sticlă de băuturi alcoolice. Mult noroc!

Vizionați videoclipul: 3 Arguments Why Marijuana Should Stay Illegal Reviewed (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu