Cum să sărbătoriți distracția de Anul Nou - exemple și sfaturi

Anul Nou este vacanța preferată a absolut tuturor oamenilor. Nu e de mirare, pentru că este lung, colorat, zgomotos și fabulos. Cum și unde să sărbătorim Anul Nou într-un mod distractiv și original, astfel încât sărbătoarea ar fi distractivă și memorabilă?

Sarbatorim Anul Nou impreuna

Mulți oameni sărbătoresc împreună Anul Nou. Ei trebuie să vă faceți griji, pentru că în caz de pregătire precară, vacanța poate fi plictisitoare.

Anul a fost foarte tensionat, la sfârșitul lunii decembrie s-au adunat multe lucruri importante, iar, din păcate, starea de spirit a Anului Nou lipsește. În ciuda acestui fapt, este posibil să se organizeze Anul Nou, astfel încât să fie amintit de mult timp.

7 modalități originale de întâlniri

Pentru a crea o stare de spirit festivă în noul an, în primul rând, decoreaza apartamentul. Făcând-o grăbit nu se recomandă. Este mai bine să alegeți o seară și să nu vă grăbiți să faceți decorarea casei.

 1. Îmbrăcați un copac de Anul Nou, asigurați-vă că vă răsfățați în amintirile din copilărie cu privire la Anul Nou. Acest lucru vă va permite să vă cunoașteți unul pe celălalt și să vă apropiați, indiferent cât de greu de ghicit.
 2. Decorarea pomului de Crăciun nu merită. De fapt, în toate camerele apartamentului tău ar trebui să existe o atmosferă festivă. Pentru decorarea camerelor, utilizați crengi de pin sau molid, bile și lumini electrice, iar pentru Revelion pregătiți lumanari. Dacă în familie nu există animale de companie și copii, puteți localiza lumanari în diferite locuri.
 3. Aranjați lămpi aromatice cu ulei de citrice sau de pin în întregul apartament. Ele vor umple casa cu mirosuri minunate de Anul Nou. Ca rezultat, sărbătoarea va fi cu adevărat de Anul Nou.

Vă recomandăm să luați câteva minute și să discutați ceea ce vă așteptați ambele de la Revelion. Dacă scenariul de Anul Nou se va baza doar pe idei despre vacanța unei persoane, veți fi dezamăgit de sărbătoare.

Responsabilitățile sunt mai bine împărțite. În acest caz, puteți participa activ la pregătirea pentru Anul Nou, puteți cumpăra toate produsele necesare și nu pierdeți nimic.

Asigurați-vă că vă pregătiți reciproc cadouri de Anul Nou. În condițiile vieții moderne, nu toată lumea poate cumpăra un cadou scump. Cu toate acestea, prețul prezentării pentru Anul Nou nu este important, prezența sa este importantă.

Împreună faceți un meniu de Anul Nou. Dacă nu vă place gătitul, nu trebuie să vă stricați concediul stând pe o sobă de gaz. Mergeți împreună, mergeți la cumpărături și cumpărați salate, gustări și dulciuri de Anul Nou.

Rămâne să așteptăm vacanțele de anul viitor și să punem cunoștințele în practică.

Cum să organizați Anul Nou la domiciliu

Unii oameni sărbătoresc Anul Nou în străinătate, iar unii oameni le place să viziteze rude la sărbătorile de Anul Nou. Cu toate acestea, există oameni care vor să sărbătorească vacanța la domiciliu. Doriți să vă înscrieți în ultima categorie? Citiți apoi despre celebrarea Anului Nou la domiciliu, în articolul nostru.

Nu este greu de ghicit că organizarea unei vacanțe de Anul Nou la domiciliu este dificilă. Vă vom spune cum să organizați o vacanță de Anul Nou astfel încât să se dovedească a fi interesantă, fabuloasă și memorabilă pentru toți membrii familiei.

3 videoclipuri consiliate

Fără îndoială, orice sărbătoare ar trebui să aibă un organizator. Dacă nu vă este frică de o mare responsabilitate, puteți începe imediat procedura de pregătire. În caz contrar, este posibil să nu aveți timp.

 1. Cumpărați sau coaseți propriile haine pentru Anul Nou. În acest caz, fiecare membru al familiei tale prietenoase va avea propriul rol. Dacă există mulți copii în familie, Anul Nou va fi deosebit de distractiv. Prin îmbrăcarea copiilor, veți oferi casei un râs vesel care va ridica spiritele. După distribuirea rolurilor în rândul membrilor familiei, începe să sărbătoriți.
 2. Pregătiți jocuri și concursuri pentru Anul Nou în avans. Ei vor dilua sărbătoarea festivă. Cu toate acestea, în timpul selecției opțiunilor, aveți grijă, deoarece nu fiecare joc va face. Aici în acest articol veți găsi cele mai bune jocuri și concursuri pentru Anul Nou.
 3. Asigurați-vă că decorați camera în care familia dvs. sărbătorește Anul Nou. În apartament atârnă ploaie plină de culoare și lumini strălucitoare, și împrăștiați confetti pe podea. Acest lucru va aduce o atmosferă festivă în apartament. În acest caz, decorați pomul de Crăciun este recomandat de întreaga familie.
 4. Organizând o masă festivă, abordați originalul. După ce ați servit, setați mâncărurile dvs. preferate pe masă. Bucurați-vă de cei dragi cu un desert original, de exemplu, un tort clasic de maniuri. Acest lucru va ajuta trioul, format din imaginație, logică și ingeniozitate.
 5. Nu ascundeți cadouri sub copac. În prezent, această abordare este extrem de banală. Este mai bine să ascundeți cadouri în camera în care sărbătoriți Anul Nou. Împachetați cadou în avans în hârtie cadou și semnați-l. În plus, fiecare membru al familiei oferă să găsească un cadou. Va ucide timp și va distra compania.
 6. Anterior am menționat un pom de Crăciun. Trebuie să fie decorată într-un mod special. Fiecare membru al familiei poate să facă independent o jucărie de Anul Nou. În același timp, nu contează ce material este făcut. Principalul lucru este că a participat activ la organizarea sărbătorii de Anul Nou de familie.
 7. În ajunul Anului Nou, asigurați-vă că ieșiți și faceți o plimbare. Dacă doriți, aprindeți scânterele sau focurile de artificii. Dacă planurile prezintă explozii de foc, faceți-o cu precauție extremă pe un cap sobru.
 8. Dacă vă este frică că Anul Nou va fi prea trist, invitați-vă prietenii.

În cele din urmă, adăugăm că este mai bine să sărbătorim Anul Nou cu o minte clară și un cap sobru. Dacă încercați din greu, în această stare puteți trăi un an întreg. În plus, va ușura problemele și problemele inutile și va face sărbătorile de Anul Nou cu adevărat de neuitat.

Cum se întâlnesc chinezii cu Anul Nou

În primul rând, Anul Nou Chinezesc este considerat o sărbătoare de familie. Din acest motiv, se acceptă ca toți membrii familiei să participe la masa de sărbători. Dacă cineva nu a venit, pentru el la masă festivă acoperă în mod necesar locul. Un obicei interesant, nu? Acest lucru nu este totul. Pentru început, nu este inutil să știm când este Anul Nou în China.

 1. Pe masa de Anul Nou chinezesc pentru a vedea mâncăruri de carne nu va funcționa. Locuitorii din Regatul Mijlociu cred că îi sperie norocul. Vasele din ciuperci, fructe și legume sunt întotdeauna relevante. La masa festivă, există mereu dulciuri într-o gamă largă. Chinezii cred că acest lucru va face anul viitor dulce.
 2. Conform tradiției chinezești, în prima zi a anului care vine, oamenii ard diferite incense și să acorde o atenție deosebită lansării focurilor de artificii. Există o opinie că acest lucru respinge spiritele rele, atrage fericirea și adevărata pace a familiei. Dacă nu există focuri de artificii și focuri de artificii, chinezii fac zgomot folosind obiecte de domiciliu. După expulzarea duhurilor rele, ferestrele trebuie să fie acoperite astfel încât să nu se mai întoarcă.
 3. La sfârșitul primei zile a anului viitor, ușile se deschid ușor, pentru că în acest moment divinitățile bune se întorc acasă din lumea spiritelor. Membrii familiei sunt obligați să plătească tribut stramosilor lor. În prima zi a anului, ei ocolește prietenii și cunoștințele, distribuie cadourile de Anul Nou, doresc noroc și fericire.
 4. În dimineața următoare, copiii își felicită părinții, dând dovadă de fericire și bună sănătate. În schimb, primesc plicuri de hârtie roșii, în care, în majoritatea cazurilor, banii sunt mincinoși.

Multe familii chineze fac un ritual pentru noroc. Potrivit chinezilor, el atrage bunăstarea și bunătatea familiei. Odată cu apariția lunii noi, ușile sunt deschise și 108 portocale sunt laminate în casă. Fructe sunt distribuite în alte camere decât toaletă și baie.

Video cum să sărbătorim Anul Nou în China

Este bine ca copiii să participe la ritual, din moment ce râsul copiilor atrage energia pozitivă. În timpul mișcării portocale pe podea, ei numesc noroc, iubire, sănătate și bani acasă.

Cum să întâlniți Anul Nou Vechi

Curând Anul Nou Vechi. După cum știți, este sărbătorită conform calendarului vechi. Din acest motiv, sărbătoarea este așa numită. Amintiți-vă că strămoșii atribuit pentru acest vacanță un alt nume - Eveniment generos.

În vechime, oamenii au sărbătorit Anul Nou, urmând calendarul vechi. În zilele noastre, această dată se încadrează pe 13 ianuarie. De la strămoși am primit multe obiceiuri, tradiții și vom accepta. Potrivit acestora, în anul următor, magia reală nu poate fi decât persoana care a reușit să urmeze o serie de reguli.

Rețineți că compatrioții de seară generoși sărbătoresc după așa-numitul Postul de Crăciun. Aceasta înseamnă că pe masă ar trebui să existe diferite delicatese, gustul cărora este interzis să se bucure în timpul postului. Conform semnelor populare, mâncarea de vacanță nu este preparată din pește sau din păsări de curte, ci din carne de porc. În caz contrar, bucuria și fericirea pot să plutească irevocabil sau să zboare departe.

În Anul Nou vechi pregătiți vacanța slabă kutyu. Stramosii au adăugat untură de acest fel, care a indicat bunăstarea materială a proprietarilor casei și generozitatea lor.

Potrivit experților, întâlnirea acestei sărbători, trebuie să aderați la obiceiurile și tradițiile strămoșilor, care au fost transferate de la o generație la alta. Acum vom vorbi despre ele în detaliu.

 1. Dacă intenționați să faceți plăcinte, faceți-le cu câteva surprize. Adevărat, asigurați-vă că avertizați oaspeții. Omul care primește o surpriză deschide perdeaua viitorului. De exemplu, banii găsiți simbolizează bogăția, firul - drumul și căsătoria.
 2. Oaspeții care vizitează cazare în generosul seara, asigurați-vă că vă hrăniți. În caz contrar, lăcomia va fi motivul pentru care în noul an nu ți-e dor de noroc și de fericire.
 3. Unii oameni au pus o grămadă de grâu în casele lor la Sfânta zi. În dimineața următoare, luați-o afară și organizați un foc de vacanță. Treceți prin foaia de ardere ar trebui să fie atent. În acest fel, strămoșii au curățat corpul energiei negative și au expulzat spiritele rele.
 4. După curățare, oamenii se duc acasă și cântă. Potrivit strămoșilor, aceasta necesită bunăstarea materială în casă, iar afacerile de familie sunt însoțite de succes pe tot parcursul anului.
 5. 14 ianuarie, primul om ar trebui să intre în casă. A susținut că sexul mai puternic aduce mai bine decât o femeie.
 6. Prin tradiție, este obișnuit să aliniem Anul Nou Vechi pentru persoanele care se află la bordură. Dacă abuzatorul vă cere iertarea în această zi, trebuie să-l iertați.
 7. În noaptea dinaintea serii generoase, fetele tinere care doresc să aibă o familie, ghicesc pe logodnicul lor.

Se pare că acesta este sfârșitul articolului. Așteaptă, totuși! Am uitat de lucrurile principale - darurile de Anul Nou. Despre ei, de asemenea, vom vorbi mai departe. Informațiile prezentate vă vor ajuta să alegeți cele mai bune cadouri și să economisiți bugetul.

Ce să dai pentru Anul Nou?

În Anul Nou, este obișnuit să oferiți diferite daruri părinților, iubiților, prietenilor, cunoștințelor și chiar colegilor.

 1. Cadouri preferate. Plăcerea unui iubit nu este dificilă. Pentru aceasta, nu este necesar să cumpărați un cadou scump. Învață să prezinți daruri corespunzătoare, însoțindu-le cu cuvinte calde. Oamenii romantici prezintă adesea poezii. Scrieți câteva rânduri adresate celor dragi. Ei vor fi plăcuți și bine încântați de el.
 2. Cadouri pentru părinți. Cel mai bun cadou pentru părinții dvs. iubiți va fi un lucru pe care ei nu-l pot permite. Adesea, de dragul economiei, oamenii nu mai cumpără diverse lucruri mici. Din acest motiv, nu trebuie să oferiți papuci sau accesorii de bucătărie. Este mai bine să dai un parfum sau o cremă bună.
 3. Tati, te rog, cu un costum sportiv bun sau cu adidași de înaltă calitate. Fără îndoială, el însuși nu le va cumpăra. Dacă fumează, prezentați o țeava cu tutun sau trabucuri scumpe. Dacă tatăl este tânăr la inimă, dă-i o motocicletă modernă sau un laptop.
 4. Cadouri pentru rude. Lista celor mai bune cadouri pentru rude este prezentată prin relaxare, geluri de duș și șampon. Puteți să prezentați o sticlă de șampanie, un tort sau niște fructe exotice.
 5. Cadouri pentru prieteni. Atunci când alegeți cadouri pentru prieteni, luați în considerare hobby-urile și hobby-urile acestora. De exemplu, dacă un prieten este interesat de pescuit sau de vânătoare, vizitați un magazin care implementează accesorii pentru un astfel de hobby. Adevărat, specificați în prealabil dacă există un lucru în arsenalul unui prieten pe care doriți să-l cumpărați.
 6. Dacă un prieten are animale de companie, alegeți un cadou de Anul Nou nu este dificil. Stăpânul unei pisici frumoase va aprecia gulerul cu un arc, iar pentru un iubitor de câine obține un squeaker de jucărie sau un os gustos.
 7. Cadouri pentru copii. Pentru a vă place copiii este ușor. Din cauza simplității spirituale, ei înșiși vor spune ce vor să primească. Pentru sărbătorile de Anul Nou puteți petrece timpul cumpărați de pisoi sau de pisici. În acest caz, sărbătoarea va fi reținută pentru o lungă perioadă de timp. Puteți să-i învățați copilului un joc de familie în care să ia parte atât adulți, cât și copii.
 8. Cadouri pentru colegi. Nu este recomandată prezentarea colegilor cu daruri corporative costisitoare, deoarece se vor simți obligați și vor fi într-o poziție dificilă. Dar cadrele pentru o fotografie sau pentru un clerical le vor plăcea.

Pentru a face felicitări umplute pentru o lungă perioadă de timp, comandați o melodie la radio și consacrați-i persoanelor pe care doriți să le feliciteți. Principalul lucru este să nu pierdeți momentul și să porniți radioul.

În timpul selecției cadoului de Anul Nou, amintiți-vă că principalul lucru este atenția și căldura pe care le prezentați prietenilor și rudelor. Valoarea darului joacă un rol secundar, iar în unele cazuri nu este deloc importantă.

Asigurați-vă că familia și prietenii sunt frumoși și vor răspunde la fel.

Focuri de artificii pe Turnul Burj Khalifa din Dubai

Articolul nostru despre Anul Nou sa încheiat. Acum știți cum să sărbătoriți Anul Nou la domiciliu cu familia, împreună sau în chineză. În plus, ați învățat ce cadouri să prezinte pentru sărbătorile de Anul Nou. Sincer sperăm că articolul a fost interesant și informativ. Până la întâlniri noi și sărbători de Anul Nou fericit!

Vizionați videoclipul: Distracție pe cinste de Ziua Tinerilor Timișoarei. Cum au fost sărbătoriți. (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu