Anul interior al unui apartament, casa, birou - idei și sfaturi

În timpul pregătirii de locuințe pentru Anul Nou, amintiți-vă că pomul de Crăciun este principalul, dar nu singurul atribut al sărbătorii. Este posibil să creați o atmosferă festivă în casă dacă decorați inițial interiorul de Anul Nou cu propriile mâini și alegeți accesoriile și culorile potrivite.

Bilele de Crăciun și ambalajul de vacanță

Excelent aspect Compoziție de Anul Nou de bile de Crăciun. Compoziția este așezată pe o tablă, o bibliotecă sau o masă festivă. Bilele se pun într-un vas, ochelari sau pe plăci.

Decorațiuni minunate - cutii de ambalare, decorate în stil festiv. Astfel de produse îndeplinesc o funcție decorativă, iar datorită panglicilor elegante și hârtiei de ambalaj, acestea oferă camerei o aromă festivă. Într-o grămadă de cutii goale este ușor să ascundeți cadouri de Anul Nou, căutarea cărora se va transforma într-un joc interesant.

Cizme de Crăciun

Nu uitați de cizme de Crăciun în aur, argint, alb sau roșu. În mod tradițional, cizmele sunt folosite pentru a decora o casă de către locuitorii Americii.

Setarea și decorarea mesei

Etapa finală a designului de interior de interior de masă - tabel de stabilire. Nu se poate utiliza față de masă, este mai bine să luați hârtia de ambalat. Alegeți șervețele frumoase și legați o panglică cu o floare sau o jucărie. Pe masă, puneți niște feluri de mâncare strălucitoare și strălucitoare, care vor crea o atmosferă solemnă.

Idei ale unui interior de Anul Nou al apartamentului

Asigurați-vă propria casă poate fi la un cost redus. Este suficient să aruncați o privire creativă asupra lucrurilor din jur și să vă gândiți cum să le transformați.

 1. Imbraca bradul de Craciun in aceeasi schema de culori. Interiorul ar trebui să se potrivească arcilor, jucăriilor de Crăciun, tinsel și alte accesorii. Utilizați cifre de ciocolată, dulciuri și dulciuri pentru a decora pomul de Crăciun.
 2. Dacă nu există spațiu liber pentru un pom de Crăciun în apartament, înlocuiți-l cu un buchet de ramuri de brad. Adăugați-le câteva flori vii, jucării mici și panglici. Dacă colectezi un buchet cu gust, se va transforma într-o adevărată opere de artă, făcând o impresie grozavă.
 3. După pomul de Crăciun, treceți la masa festivă. Arata compozitii mari de conifere cu lumanari. Puneți un burete mare pe un suport de ceramică, introduceți în el câteva ramuri de molid, puneți o lumânare în centru. Decoreaza cu ace cu ploaie, insertii si alte accesorii.
 4. Dacă acest lucru nu este suficient, creați un efect de zăpadă pe crengi. Pentru a face acest lucru, scufundați crenguțele în saramură peste noapte. Când sunt uscate dimineața, cristalele de sare care imită zăpada vor apărea pe ace. Dacă nu vreți să vă mâncați, utilizați un aerosol special.
 5. Cu un pom de Crăciun și o masă figurată. Este timpul să revigorați ferestrele și suprafețele de lucru. Pentru pragurile de fereastră, rafturile și piedestalele fac compoziția într-un coș, o cutie frumoasă sau o vază plat. Dacă nu există flori naturale, faceți o compoziție similară cu plantele de interior. Puneți poinsettia în centru cu oală, plasați poinsettia în centru, decorați cu ace și paiete.
 6. Dacă doriți să surprindeți oaspeții, ajutați lalele sau narcisele, înflorind în mijlocul iernii. Plantați cu o lună înainte de Anul Nou și păstrați-vă într-o cameră blândă și rece, udând ocazional. Pentru buchetele de vacanță vor apărea.
 7. Poți să faci o coroană de Crăciun - cea mai eficientă decorare a peretelui. Luați câteva bucăți de sârmă, îndoiți-vă cu un inel, legați câteva ramuri de molid. Facilitează sarcina de a achiziționa baza de spumă.
 8. Decoreaza coroana cu fructe uscate, arcuri, jucarii mici si panglici. Principalul lucru este că elementele coroanei sunt combinate în culoare cu interiorul camerei și în armonie.
 9. Atingerea finală a designului interior al apartamentului este decorarea plafonului. Într-o minge făcută din burete, introduceți câteva picioare de pin și șolduri de trandafir. Dacă doriți, adăugați buchete de rowan. Așezați mingea care rezultă în tavan sau pe raft.

Idei video

Când o persoană face o decorare de Crăciun pentru un apartament, se străduiește să-și arate propria individualitate și să creeze o dispoziție festivă pentru oamenii apropiați. Deci, nu ezitați să arătați imaginație. Arătați lucrurile obișnuite într-o lumină nouă. Acesta va fi apreciat de către copii și oaspeți.

Sfaturi pentru un interior de Anul Nou al unei case particulare

Decorarea de Crăciun a interiorului unei case private este o procedură interesantă pentru toți membrii familiei.

 1. Mai întâi, gândiți-vă la ce fel de accesorii de Crăciun doriți să vedeți în casa dvs. Faceți o fotografie a camerei de acasă și a spațiului din jurul acesteia. Fotografiile vă vor ajuta să ridicați rapid accesoriile.
 2. În timpul instalării pomului de Crăciun, unele ramuri trebuie tăiate. Ele sunt minunate pentru decorul de Anul Nou. Decorați-le cu ușile, scările și masa de Anul Nou. Faceți o coroană de Crăciun din resturi și o atârnați de fereastră.
 3. Pentru interiorul casei, utilizați o varietate de culori. Utilizați schema aurie și roșie pentru decorarea pomului de Crăciun. Decoreaza semineul cu tonuri de argint si verde.
 4. Plasați lanternele programabile LED pe fațadă. În seara de iarnă, aceste accesorii vor crea o atmosferă confortabilă.
 5. Cele mai versatile decoratiuni interioare - grinzi si ghirlande. Eliberați imaginația și ridicați peisajul.
 6. Nu uitați de recipiente și borcane transparente. Acestea reprezintă o soluție excelentă pentru a demonstra accesoriile luminate care sunt situate în interior. Decorați o noptieră sau o masă de masă cu un recipient transparent.
 7. Decorați dulapurile și rafturile cu festoane. Atașați numai cârligele de tip detașabil la mobilier. În bucătărie, utilizați accesorii luminoase ploaie.
 8. Hârtie de zăpadă de zăpadă ieftină pentru a decora interiorul casei. Scoateți-le din hârtie obișnuită utilizând numai foarfece.

Proiectarea manuală a unei case private este o activitate interesantă. Mijloacele improvizate și propria dvs. locuință de imaginație pot fi transformate dincolo de recunoaștere.

Cum se emite o curte pentru Anul Nou

Mulți în ajunul sărbătorilor de Anul Nou merg în țară și sărbătoresc Anul Nou. Cottage - o opțiune excelentă pentru o companie mare.

A face o coroană de Crăciun pentru ușa din față

 1. Decorați ușa de la intrare cu o coroană aprinsă. Luați o bucată de furtun de grădină, scoateți un inel din el, fixați capetele cu bandă. După inel, împachetați hârtia.
 2. Acum aveți nevoie de o garnitură electrică. Înfășurați-o pe bază și fixați-o cu fir. Decoreaza coroana cu ramuri de brad, conuri de pin, jucarii de Craciun. Peisajul trebuie să acopere firul.
 3. Fixați elementele decorative la coronadă cu fir.

Sculpturi pentru curte

 1. În curte faceți câteva sculpturi de zăpadă, potriviți oameni de zăpadă de diferite dimensiuni. Pictați-le cu guașă și decorați-vă cu ghirlande.
 2. Dacă există sculpturi din piatră sau alte materiale în grădină, folosiți-le și ele. Aranjați-le o lumină de fundal, și acestea vor încânta oaspeții cu o vedere fabuloasă.

Copaci și arbuști

 1. Pe orice parcelă de curte există arbori, arbuști și alte plantații. Decorați-le cu festoase. Dacă există copaci veșnic verzi, utilizați jucării de Crăciun.
 2. Nu țineți seama de căile de grădină. Evidențiați-le ușor prin instalarea lămpilor de grădină cu putere redusă.
Lumini intermitente nu se utilizează. Ei se enervează și se obosesc. Luminozitatea constantă multi-colorată arată mult mai spectaculoasă.

Anul Nou birou de design interior

Decorarea interiorului biroului, luați în considerare simbolul anului care vine. Decorurile de Anul Nou, meniurile de vacanță, costumele depind de ea. Decorul elegant al spațiului de birouri îmbunătățește starea de spirit și crește productivitatea.

Multe petreceri corporative de Anul Nou sunt ținute în birouri, iar aici sunt prezentate cadouri corporative. Celebrarea este sărbătorită în birou la sfârșitul zilei de lucru.

În Europa, interiorul birourilor este rar decorat. Aproape fiecare angajat caută să decoreze locul de muncă.

 1. Bile - principalul decor de Crăciun al interiorului biroului. Într-un magazin de specialitate cumpărați un stand special pentru bile. Bilele mari arata bine singuri, iar din bile mici creeaza compozitii uimitoare.
 2. Girlande - excelent pentru birourile de design interior. Așa este - o sumă moderată. O multitudine de lumini intermitente împiedică funcționarea normală, atrăgând atenția.
 3. Tablourile tematice din hârtie și decorate cu paiete câștigă popularitate. Ele sunt excelente pentru decorarea interiorului ferestrelor de birou.
 4. Mulți oameni decorează locurile de muncă cu copaci de înaltă tehnologie. Ele sunt un pic ca un copac de Anul Nou regulat, doar mai elegant și exotic. Ele sunt capabile să decoreze masa și să marcheze abordarea unei sărbători fabuloase.
 5. Coroane de ienupăr - soluția perfectă pentru decorarea ușilor de birou. Puteți să o faceți singur sau să cumpărați în magazin. Gama este o diversitate uimitoare.
 6. Figurină din lemn care prezintă simbolul animal al anului care vine, un plus excelent pentru interior.
 7. Din designul atrăgător este mai bine să refuzi. Mulți trebuie să lucreze chiar înainte de Anul Nou, iar vacanța începe la 1 ianuarie. Discutați despre problemele legate de decorarea interioară cu colegii. Deci, puteți evita probleme.

Veți face original locul de muncă dacă folosiți bijuterii modeste. Compoziția de culori poate include trei nuanțe. Puteți prefera tricolorul intern. Nu decorați biroul devreme. Haste to good nu va conduce.

Poate că anul în curs a fost dificil și dificil. Cu toate acestea, nu fiți leneși și pregătiți locuințe pentru vacanța mult-așteptată. Fețele copiilor fericiți și bucuroși, atmosfera fabuloasă și starea de spirit merită. Ne vedem din nou!

Vizionați videoclipul: Apartament Reflexions - Design interior in stil modern (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu