Cadouri corporative pentru colegi și clienți pentru Anul Nou

În ajunul sărbătorilor de Anul Nou, oamenii se plimbă în jur, gândindu-se la îmbunătățirea casei, alimente, haine. Un rol important în pregătirea pentru Anul Nou îl are achiziționarea de cadouri corporative. Adevărul este că cadouri corporative de Anul Nou sunt un semn de respect față de colegi și angajați.

Exemple de cadouri corporative ieftine

Atunci când predă subordonate cadouri corporative, managerul își dă seama că anul a trecut, precum și problemele cu care trebuia să se confrunte. Adevărat, trebuie încă să planificăm o petrecere de corporație de Anul Nou.

 1. Cane.
 2. Keyrings.
 3. Unități flash. Este util pentru orice angajat atât la locul de muncă, cât și în afara acestuia.
 4. Numirea. Un astfel de dar va fi încântat de oamenii ale căror vieți sunt însoțite de întâlniri regulate de afaceri.
 5. Manere. Biroul de piață oferă o gamă largă de tot felul de pixuri.
 6. Lumânări. Vizitați un magazin specializat, puteți cumpăra lumanari de diferite forme. Nu uitați de lumanari parfumate cu simbolurile anului care vine.

Dacă doriți să felicitați partenerul dvs., alegeți un cadou exclusiv și de înaltă calitate.

Cadouri originale

Fiecare companie are un anumit buget pentru achiziționarea de cadouri corporative. Dacă o firmă alocă câteva mii de ruble, al doilea nu alocă mai mult de cinci sute în aceste scopuri.

Cele mai populare cadouri de Crăciun sunt: ​​ciocolată, certificate, gadgeturi, eșarfe și mănuși cu simboluri de Anul Nou sau logo-ul companiei, cani, magneți, calendare. Ele nu sunt potrivite pentru rolul cadourilor originale.

 1. Cadou alimentar cu o întorsătură. Clienții și partenerii nu vor refuza să ia parte la mandarinele colective de mâncare cu un pahar de șampanie.
 2. Miere de Anul Nou. Opțiunea originală, practică, gustoasă. Puteți cumpăra butoaie de miere cu sigla companiei.
 3. Turtă dulce.
 4. Bilete. Mulți din cauza muncii și a îngrijorărilor de zi cu zi nu pot merge la expoziție, la teatru, la un tur sau la cinema. Biletele pentru astfel de evenimente vor remedia situația.
 5. Acoperă tablete și telefoane. În cazul în care bugetul permite.
 6. Set pentru modeling snowmen. Setul include butoane, pălărie, eșarfă, tub de plastic și morcov pentru nas.
 7. Tort. Puteți să comandați în magazinul de produse de patiserie o figură mare a simbolului de Anul Nou, înconjurată de bunuri, de exemplu, biscuiți mici.

Dacă nu aveți timp să vă jucați cu alegerea cadourilor originale, trimiteți simplu felicitări colegilor și angajaților și trimiteți bugetul pentru suveniruri de Anul Nou la unul dintre fundațiile caritabile.

Cadouri corporative neobișnuite de Anul Nou

Chiar și cel mai simplu cadou corporativ, este obligat să îmbunătățească imaginea companiei.

Piața oferă cadouri promoționale, cadouri orientate spre masă, profesionale, care sunt prezentate de obicei partenerilor și clienților.

parteneri

 1. În primul rând alcoolul importat. Fiecare a doua companie oferă partenerului scumpe cognac sau whisky.
 2. A doua linie a ratingului - produse de cofetărie. Ciocolată exclusivă sau bunuri importate.
 3. Închide cel de-al treilea birou. Pentru VIP-uri alege accesorii scumpe de branduri renumite. Pixuri, brichete, flacoane și portofele.

colegii

 1. Bilete pentru evenimente. Premii cinematografice, spectacole de teatru, evenimente exclusive. Invitații la cluburi și restaurante scumpe.
 2. Un cadou neobișnuit corporativ poate fi chiar o carte poștală simplă și un abonament la un club de fitness. Principalul lucru este că darul contribuie la consolidarea relației dintre colegi.
 3. Produse de cofetarie. Puteți comanda un tort imens cu cifrele angajaților.
 4. Cărți, trabucuri, bijuterii, opere de artă.
 5. Felicitări copiilor angajaților. Pentru angajații companiei va fi o surpriză.
 6. Puteți lua două cutii de cafea. Într-una pune frunze cu numele de angajați, și în al doilea nume de cadou și aranja o loterie.

Companiile de top din lume cred că darurile potrivite clienților, partenerilor și angajaților au un efect pozitiv asupra afacerilor. Din acest motiv, aceștia alocă fonduri uriașe pentru achiziționarea lor.

Amintiți-vă că un dar este un gest de recunoștință și apreciere. După ce ați predat un cadou corporativ, confirmați disponibilitatea companiei de a continua cooperarea și de ao consolida.

Oamenii sunt mulțumiți când, în ciuda încărcăturii de muncă de dinainte de Crăciun, a cumpărăturilor de vacanță și a pregătirii pentru evenimentul principal, cineva găsește timp și îi primește cadouri.

Mult noroc pentru tine anul viitor și văd curând!

Vizionați videoclipul: Romani in Spania - Barcelona (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu