Competiții și jocuri pentru Anul Nou pentru companie și întreaga familie

Anul Nou este la colț. O componentă importantă a unei vacanțe incitante și distractive - concursuri pentru Anul Nou. Ei unesc și forțau participanții la activitate.

Cele mai distractive concursuri pentru Anul Nou

Ofer 6 concursuri distractive. Cu ajutorul lor vă înveseliți compania, ușurați cât mai mult starea de spirit, făcând echipa festivă mai activă.

 1. "Pescuitul de Crăciun". Jucarii de brad din vata de bumbac, o tijă de pescuit cu un cârlig mare sunt necesare. Contestanții vor trebui să atârne jucăriile de Crăciun pe stradă, la rândul lor, și apoi să le scoată. Câștigă pe cel care face față sarcinii mai repede decât alții.
 2. "Desene amuzante". Faceți două găuri de mână pe o bucată mare de carton. Jucătorii vor trebui să picteze cu o pensulă Snow Maiden sau Moș Crăciun, punându-și mâinile prin găuri. Ei nu văd ce desenează. Premiul va reveni autorului celei mai reușite capodopere.
 3. "Respirație geroasă". Înainte de fiecare petrecere, plasați pe masă o bucată de fulgi de zăpadă mare. Sarcina fiecărui participant este să arunce fulgii de zăpadă în așa fel încât să cadă pe podeaua din cealaltă parte a mesei. Concursul se termină pe măsură ce ultima fulg de zăpadă va fi pe podea. Câștigătorul este jucătorul care a finalizat sarcina a avut cel mai mult timp. Toate din cauza respirației sale geroase, din cauza căruia fulgii de zăpadă "l-au blocat" la suprafața mesei.
 4. "Dish of the Year". Participanții vor trebui să pregătească felul de mâncare folosind produsele de la masa de Anul Nou. Potrivit compoziția de Crăciun a salatelor sau un sandwich unic. După ce fiecare bărbat se așează în fața fiecărui participant și toți jucătorii sunt legați cu ochii. "Gazeta de Anul Nou" va câștiga, care va grăbi un vas mai repede decât oricine.
 5. "Melodia de Anul Nou." Înainte ca concurenții să pună sticla și să pună câteva linguri. Ar trebui să se rotească pentru a se apropia de sticle și linguri pentru a juca o melodie. Autorul compozitiei muzicale de Anul Nou castiga.
 6. "Modern Snow Maiden". Bărbații care participă la concurs îmbracă femeile pentru a crea o imagine a unei Maiden de zăpadă moderne. Puteți folosi haine, bijuterii, jucării de Crăciun, tot felul de produse cosmetice. Victoria va merge la "stilistul" care a creat cea mai neobișnuită și mai vie imagine a Snow Maiden.

Lista nu se termină acolo. Dacă aveți imaginație, puteți să vă creați singur un concurs bun. Principalul lucru este să-l faci vesel și să provoace zâmbete pe fața participanților și a publicului.

Exemple video

Competiții pentru anul nou pentru copii și adulți

Această sărbătoare, pe lângă distracția zgomotoasă de la masă, oferă o pauză de dans mic, jocuri de masă și o varietate de competiții.

Sarbatoarea de Anul Nou se adreseaza unui public mixt, deci pentru concursurile de Anul Nou, alegeti una la care sa poata participa toata lumea. După o sărbătoare de o jumătate de oră, oferă oaspeților mai multe concursuri muzicale și active. După ce au erodat și au dansat bine, ei se întorc din nou să mănânce salate de Anul Nou.

Ofer 5 concursuri interesante pentru copii și adulți. Sunt sigur că vor ocupa un loc demn în programul de divertisment de la Anul Nou.

 1. "Pomi de Crăciun". Participanții reprezintă că sunt pomi de Crăciun în picioare în mijlocul pădurii. Prezentatorul spune că pomii de Crăciun sunt înalți, mici sau largi. După aceste cuvinte, participanții își ridică mâinile, se îndoaie sau ridică din umeri. Jucătorul care a făcut greșeala este eliminat. Câștigurile cele mai atente.
 2. "Rochia de pom de Crăciun." Aveți nevoie de ghirlande, panglici și panglici. Pomii de Crăciun vor fi femei și fete. În mâna lor, ei țin capătul ghirlandei. Reprezentanții masculin se îmbracă un pom de Crăciun, ținând al doilea capăt al ghirlandei cu buzele. Câștigătorul este un cuplu care va crea un pom elegant și frumos de Crăciun.
 3. "The Mummy". Concursul implică utilizarea hârtiei igienice. Participanții sunt împărțiți în două echipe și aleg o mumie în ele. Restul participanților vor fi mumificați. Sunt învelite în hârtie igienică "norocoasă". Echipele asigură că nu există decalaje între ture. Câștigătorul este echipa care se ocupă mai repede de sarcină.
 4. „Gemenii“. Cuplurile implicate. De exemplu, mama și fiul, tatăl și fiica. Participanții îmbrățișează talia celuilalt cu o singură mână. Pentru două, primești două mâini libere. După ce perechea a tăiat cifra. Un participant deține hârtia, foarfecele de mâna a doua. Câștigătorul este echipa care a făcut cea mai frumoasă figură.
 5. „Tomate.“ Competiția este concepută pentru doi participanți care se află în fața opusă a scaunului. Puneți un banc pe scaun. La sfârșitul contelui, participanții trebuie să acopere factura cu mâinile. Cine a avut primul, a câștigat. După ce participanții sunt invitați la o rematch blinded. În loc de bani, au pus o tomată pe un scaun. Surpriza participantilor va amuza publicul.

Jocuri de Crăciun pentru copii

Principala vacanță de iarnă este Anul Nou, însoțit de vacanțe, bună dispoziție și o mulțime de timp liber. Când oaspeții sunt adunați în casă, jocurile de Anul Nou pentru copii vor fi la îndemână.

Comedicările comice, împreună cu imagini vii și o dispoziție festivă vor crea un fundal pozitiv al sărbătorii. Chiar și un joc colectiv simplu va fi interesant dacă jucați o companie prietenoasă. Mai ales copiii se vor bucura de competiție, victoria în care va aduce darurile de Anul Nou.

 1. - Coada tigrului. Participanții se aliniază și îl iau pe cel care stă în fața umerilor. Prima persoană în linie este capul tigrului. Coloana de închidere este coada. După semnal, "coada" tinde să prindă capul care încearcă să scape. "Torsul" trebuie să rămână în cuplare. După ceva timp, copiii schimba locurile.
 2. "Dans fericit". Dansul rotund obișnuit poate fi semnificativ mai dificil. Liderul stabilește tonul, schimbând în mod constant direcția și viteza de mișcare. După mai multe runde, dansul va conduce șarpele, se va deplasa între bucăți de mobilier și oaspeți.
 3. "Journey". Un joc de echipă implică folosirea legăturilor ochelari și a bolțurilor. Pins set "șarpe" în fața participanților a două echipe. Membrii echipei se alătură mâinilor și leagă cu ochii pentru a depăși distanța. Toți pinii trebuie să rămână în poziție verticală. Echipa a cărei membri își coboară mai puțin pini câștigă jocul.
 4. "Compliment Snow Maiden". Alege Snow Maiden. După invitații câțiva băieți care îi vor face complimente. Ei trebuie să iasă din punga de hârtie cu inscripții și, pe baza cuvintelor scrise pe ele, să exprime "cuvinte calde". Câștigă jucătorul care a exprimat cel mai mare număr de complimente.
 5. "Cuvintele magice". Participanții sunt împărțiți în echipe și dau un set de scrisori care compun un anumit cuvânt. Fiecare membru al echipei primește doar o singură scrisoare. În poveste, care citește prezentatorul, există cuvinte din aceste litere. Atunci când se aude un astfel de cuvânt, jucătorii cu literele corespunzătoare merg înainte și se reconstruiesc în ordinea corectă. O echipă care este în fața rivalilor câștigă un punct.
 6. "Ce sa schimbat". Câștigarea jocului va ajuta la memoria vizuală. Fiecare participant analizează cu atenție jucăriile agățate pe ramurile pomului de Crăciun. După ce copiii părăsesc camera. Mai multe jucării sunt depășite sau adăugate altele noi. Când copiii se întorc, trebuie să vorbească ce sa schimbat.
 7. "Cadou într-un cerc." Participanții se află în cerc față în față. Prezentatorul dă un cadou jucătorului și transformă muzica. După ce darul se mută într-un cerc. După oprirea muzicii, transferul de cadouri se oprește. Jucătorul care a lăsat un cadou este eliminat. La sfârșitul jocului va fi un participant care va primi acest suvenir.

Video de jocuri pentru copii

Idei pentru Anul Nou

Așteptarea unui miracol este o afacere plictisitoare, este mai bine să o creați singur. Ce să faci Imaginați-vă ca un magician, uitați-vă în jur, colectați obiecte simple și creați ceva spiritual, pâlpâitoare, cald și extraordinar. Va dura ceva timp liber.

 1. "Bile de Crăciun cu țesătură de aplicație". Pentru ca pomul de Crăciun să devină elegant și original, nu este necesar să cumpărați jucării scumpe. Puteți crea un design exclusiv cu bile de plastic ieftine fără un model. Tăiați aceleași motive dintr-o eșarfă veche sau dintr-o bucată de pânză frumoasă și lipiți-o pe suprafața bilelor.
 2. "Jucărie de pom de Crăciun". Va fi nevoie de câteva portocale, o frumoasă panglică elegantă, o frânghie frumoasă, câteva bastoane de scorțișoară. Taiați portocalele în felii și trimiteți-le să se usuce în cuptor. Legați o bastonă de scorțișoară cu un șnur și legați-o cu o felie de portocaliu. De sus fă o ochetă. Atingerea finală este un arc legat de un ochi.

Uimitoare fulg de zăpadă

Este greu să vă imaginați o vacanță de Anul Nou fără o duzină de fulgi de zăpadă.

 1. Îndepărtați vârfurile scobitoarelor cu foarfece. Utilizați un tăietor de hârtie pentru a face o tăietură mică în mijlocul unei margini a scobitorului. Obțineți instrumentul principal.
 2. Faceți câteva hârtii de hârtie. Lățimea benzii în regiunea de trei milimetri. Lungimea este egală cu lungimea foii.
 3. Creați o spirală. Introduceți marginea banda de hârtie în fanta de pe scobitoare și răsuciți-o într-o spirală. Rotiți unealta, nu hârtia. Asigurați-vă că spirala sa dovedit cât mai netedă. Scoateți spirala și puneți-o pe masă.
 4. Îndepărtați fâșiile, răsuciți într-o spirală, pete cu adeziv și apăsați pe spirală. Apăsați ușor sfârșitul. Ia o picătură cu o spirală înăuntru. Elemente similare pentru a face cât mai mult posibil.
 5. Forma elementelor poate fi modificată. În timpul lipirii, strângeți elementul cu degetele, dându-i o anumită formă. Deci nu sunt create doar cercuri, ci picături și ochi.
 6. După pregătirea numărului necesar de elemente, procedați la formarea unei fulgii de zăpadă. Din elemente individuale pentru a crea un model, fixând o picătură de adeziv. Se dovedește frumusețea uimitoare a fulgii de zăpadă.

Poate că ideile mele pentru Anul Nou par prea simple. Dacă faci totul bine, rezultatul va fi foarte frumos, cu timp și bani minime.

Idei pentru Anul Nou cu familia

Anul Nou este o sărbătoare de familie, o ocazie minunată de a vă întâlni la masă, de a împărtăși impresii, de a face un bilanț și de a face planuri.

În această zi, bunicii, mătușile și părinții se vor aduna în aceeași casă. Trebuie să încercăm să facem ca noaptea festivă să fie variată și distractivă. Acest lucru va ajuta doar în planificarea în avans și pregătirea aprofundată.

 1. Pregătește un scenariu. Fiecare membru al familiei este instruit să scrie un mic cuvânt de salut. Persoanele apropiate sunt mulțumite să audă cuvinte calde.
 2. Scrieti toasturi pline de umor pe frunze. În timpul sărbătorii oaspeții vor împărtăși propriile lor gânduri și se vor amuza reciproc.
 3. Aranjați un interviu de familie. O camera video buna va fi la indemana. Puteți înregistra dorințele membrilor familiei pe video.

tradiții

 1. Fiecare familie are anumite tradiții și obiceiuri de a sărbători Anul Nou. Unii merg în afara și lansează focuri de artificii, cei din urmă vizitează piața principală, alții stau acasă și schimbă cadouri.
 2. Tradițiile familiei trebuie urmate. Acest lucru revigorează amintirile din copilărie atunci când părinții au încercat să aranjeze un basm de Anul Nou.
 3. Anul Nou de familie este o adevărată vacanță de iubire, în acest moment suntem înconjurați de oameni apropiați, în casă domnește o atmosferă plină de bucurie și calm.
 4. În această seară, oferiți membrilor familiei cât mai multă râs și bucurie.

Anul Nou este o sărbătoare când nu trebuie să vă limitați la cadrul. Dimpotrivă, dezlănțuiți fantezia și permiteți-i să se plimbe pe deplin. În acest caz, veți obține o vacanță neobișnuită, o adevărată sărbătoare cu jocuri, dansuri, distracție, prăjituri delicioase.

Mult noroc în anul următor și nu uitați să obțineți cadourile dvs. de Anul Nou aproape. Nu vâna lucruri scumpe. Să fie mai ieftin, dar din inimă. Ne vedem curând!

Lasă Un Comentariu